Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.
Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.
Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Director del Fútbol
Tiszta szívemből szeretném hogy Bl-t nyerjen a csapat.gekkodan írta:
Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...
Atya világ.....![]()
Ilyet egy Barca-szurkolói oldalon le lehet írni???
Ez a tipikus magyar mentalitás: nyerjünk 3 év alatt 1-et és ne az elsőt, mert akkor kiégünk.
NEM! Mindig, minden évben meg kell halni a pályán és nyerni kell. Aki máshogy gondolkodik, az menjen Fradi-meccsre....Komolyan gyerekek.
Kiváltképp, hogy idén még nem nyertünk semmit.
A legfontosabb azonban a bajnoki cím.
Ha tovább is megyünk több mint valószínű hogy a Chelsea lesz az ellenfél valamint tippem szerint ha döntőznénk akkor a United.
Lehet hogy kibír 3 komoly angol erőpróbát a csapat, és meg lesz a tripla.
Csak eddig még nem nyertünk semmit ráadásul hatalmas bukásnak lenne beállítva ha elvéreznénk az elődöntőben, vagy a döntőben. De nem lenne fertőző a Deco illete Ronaldinho szindróma a srácok között, és aki azt gondolja hogy ez csak az edző szigorúságának a kérdése az téved. Nagyon sok sikeres élsportoló marad mindenféle motiváció nélkül egyik pillanatról a másikra. NE ÉRTSEN FÉLRE SENKI! Nem gyanúsítok senkit a keretből hogy ebbe a hibába esne, csak előfordult olyannal is akit imádott a nép. Kicsit elkalandoztam a lényeg hogy harapósabb lenne a csapat, ha idén nem nyernénk.
De a lényeg: hosszabb ideig tartana a mostani varázsa, formája a csapatnak.
Ráadásul nagyon sok ember sajnos elbízta magát és zsebben érzi a trófeát.
Szerk.: Elnézést a pontatlanságért rosszul tudtam a Steua elleni döntő dátumát, valamiért '89 maradt meg bennem. Sry.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Minden szavaddal egyetértek. Bár remekül mutatnak a vitrinben a kupák, végső soron ennek az egésznek a lényege a közönség szórakoztatása. Lehet, hogy elmarad a koronázás (mint ahogy számtalan példa van erre a sporttörténelemben), de az ÉLMÉNYEKET, amikkel hétről hétre gazdagodtunk, senki nem veheti el tőlünk. És számomra ezek a brilliáns mozdulatok többet érnek bármilyen kupánál. Ettől függetlenül szvsz nem szabad feladni egyetlen kupa megnyerését sem, ugyanis soha nem tudhatod, hogy mikor adatik meg újra a lehetőség a bizonyításra.Fecooo írta:érdekes a felvetésed, és vmilyen szinten egyet is értek veled, de egyszerűen nem tudnám feldolgozni, ha ez a csapat, amelyik végigsöpör Európán, nem gyűjtené be a BL-trófeát... tény, h ha ki is esik a csapatunk, ezt az idényt nem veheti el tőlünk senki, és semmi... ez a Barca már történelmet írt... nem sokan gondolják így manapság, de a trófeáknál vannak fontosabb dolgok, és h mi az? hát az, amit ettől a csapattól látunk... h minden héten várjuk a meccsüket, minden héten ott a remény, h újra és újra feledhetetlen focival állnak elő, és ezt az érzést egyetlen egy csapat se képes jelenleg előhozni az emberekből szvsz...lluisllach89 írta:...
büszke vagyok a csapatra, büszke vagyok és életem végéig mellettük maradok, legyen bármi is később! VISCA EL BARCA MINDÖRÖKKÉ!
lluisllach8-nak: A "Dream Team" nem vesztette el legelső BEK-döntőjét, ugyanis a Steaua elleni fiaskó még nem a Dream Team korszakban volt. Cruyff csak 88-tól irányította a csapatot. A 92-es (megnyert) döntő volt a Dream Team első döntője.
- miihii
- KHAL
Az én szívemhez is inkább Dani hozzáállása áll közelebb...gekkodan írta:Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
Mindamellett hogy imádom a csapatot, ráadásul kiütéssel abszolválták az eddigi legnagyobb erőmérőt azt kell mondjam hogy ahhoz hogy a mostani álom folytatódjon, az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Atya világ.....![]()
Ez a tipikus magyar mentalitás: nyerjünk 3 év alatt 1-et és ne az elsőt, mert akkor kiégünk.
NEM! Mindig, minden évben meg kell halni a pályán és nyerni kell. Aki máshogy gondolkodik, az menjen Fradi-meccsre....Komolyan gyerekek.
Úristen,ilyen még viccből,magamban sem fordult meg a fejemben,h a BARCA NE nyerjen meg vmit!

Nem akarok nagyon előre szaladni,de igenis legyünk mi a BL győztesei,és ezután pedig az első csapat,amely megvédi a címét!A csapatban benne van/lehet ez!
OFF
Dani!
Ez a Fradis dolog pont nem okés sztem!A magyar mezőnyben elég ritka,h egy csapatnál ennyire csak a győzelem és a hajtás elfogadható,mint a zöld-fehéreknél...SZVSZ rossz a példád!

Meddig nézted?A kezdő sípszóig?Capon írta:Szoros, izgulós meccs volt.

Jó-jó,tudom ám,h h értetted

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.04.09. 00:11:16-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Director del Fútbol
Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
Mindamellett hogy imádom a csapatot, ráadásul kiütéssel abszolválták az eddigi legnagyobb erőmérőt azt kell mondjam hogy ahhoz hogy a mostani álom folytatódjon, az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Atya világ.....

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
...
A Dream Team elbukta az első BEK döntőjét...
Észrevételeid 99%-val egyetértek, és érdekes dolgokat feszegetsz.
Viszont, ebben nincs igazad, ill. rosszul emlékszel. Az 1986-os Barca nem a Dream Team I része volt, akkor "El Tel" volt az edző, nem pedig Johan I. Terry pedig más játékot játszatott, mint Cruyff. Aki edzőként megnyerte első BEK-döntőjét a Barcával.
Csak a pontosság kedvéért.
A többi résszel egyet tudok érteni, de reméljük, ha meg is nyerjük idén a BL-t, az egy gyönyörű kezdet lesz, még szebb folytatással.
Persze, a bajnokság a legfontosabb, minden más címet felülmúl.

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Én Real Madrid szurkoló vagyok. Csak szeretnék gratulálni a csapatotoknak, remélem ti nyeritek meg a Bajnokok Ligáját, nem egy Angliából érkező csapat!
Én Real Madrid szurkoló vagyok. Csak szeretnék gratulálni a csapatotoknak, remélem ti nyeritek meg a Bajnokok Ligáját, nem egy Angliából érkező csapat!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mit lehetne írni a ma esti gálaelőadásról?
Mindent leírtatok, amit még szóval nem is lehet kellőképpen kifejezni. Mert se szó, se fogalom nincs ennek a teljesítménynek a kifejezésére. Egy tökéletesen szuperáló gépezet pontos, precíz működését láthattuk. Olyan estével ajándékoztak meg minket - újfent -, ami miatt érdemes meccset nézni, ami miatt érdemes ÉLNI. "Som més que un club" - Nárcís de Carreras mondata tovább él, és folyamatosan új értelmet kap.
Messi, Samu, Henry - ma is zseniálisan működő Hármast mutatott be nekünk, embertelen, amit az idén bemutatnak. Gála-gála hátán, egyik ámulatból a másikba esünk. Még időnk sincs felocsúdni.
A középpálya - dettó. A svájci óra kutya f...a ehhez képest.
És a védelem is kezd újra összeállni, élettel teli lenni.
Várjuk a hasonló folytatást!
Szép estét, jó éjszakát mindenkinek!
CATALUNYA, TRIOMAFNT!
Mindent leírtatok, amit még szóval nem is lehet kellőképpen kifejezni. Mert se szó, se fogalom nincs ennek a teljesítménynek a kifejezésére. Egy tökéletesen szuperáló gépezet pontos, precíz működését láthattuk. Olyan estével ajándékoztak meg minket - újfent -, ami miatt érdemes meccset nézni, ami miatt érdemes ÉLNI. "Som més que un club" - Nárcís de Carreras mondata tovább él, és folyamatosan új értelmet kap.
Messi, Samu, Henry - ma is zseniálisan működő Hármast mutatott be nekünk, embertelen, amit az idén bemutatnak. Gála-gála hátán, egyik ámulatból a másikba esünk. Még időnk sincs felocsúdni.
A középpálya - dettó. A svájci óra kutya f...a ehhez képest.
És a védelem is kezd újra összeállni, élettel teli lenni.
Várjuk a hasonló folytatást!
Szép estét, jó éjszakát mindenkinek!
CATALUNYA, TRIOMAFNT!

érdekes a felvetésed, és vmilyen szinten egyet is értek veled, de egyszerűen nem tudnám feldolgozni, ha ez a csapat, amelyik végigsöpör Európán, nem gyűjtené be a BL-trófeát... tény, h ha ki is esik a csapatunk, ezt az idényt nem veheti el tőlünk senki, és semmi... ez a Barca már történelmet írt... nem sokan gondolják így manapság, de a trófeáknál vannak fontosabb dolgok, és h mi az? hát az, amit ettől a csapattól látunk... h minden héten várjuk a meccsüket, minden héten ott a remény, h újra és újra feledhetetlen focival állnak elő, és ezt az érzést egyetlen egy csapat se képes jelenleg előhozni az emberekből szvsz...lluisllach89 írta:...
büszke vagyok a csapatra, büszke vagyok és életem végéig mellettük maradok, legyen bármi is később! VISCA EL BARCA MINDÖRÖKKÉ!
-
- Director del Fútbol
Áh nincs szó amivel ki tudnám fejezni a ma esti produkciót...... Elképesztő ez a csapat. De ezért esik egyre rosszabul visszagondolni az utóbbi két évre mikor gyakorlatilag ugyanezen játékosain megvoltak és mégsem sikerült eredményeket elérnünk.
Nah akkor a meccsről: Ugye ilyenkor nem kerülnek elő a Puyol,Marquez,Piqué hibák?:D Egyszerűen ha megy a csapatnak valóban, támadást sem lehet vezetni wllenünk. A Bayernek hiába van Ribery,Zé,Toni stb momentumuk sem volt ahogy tavaly Ronaldonak sem. ez több mint biztató. Megjegyzem Piqué világklasszis produkcióval rukkolt elő ma is pedig féltettem a Toni elleni párharcból. Talán Xavi haloványabb volt ma este de ez nem osztott nem szorzott. A mágikus hármas hozta magát ez bőven elég volt. Azt meg sem említem mennyire jó hogy gyakorlatilag így egy mecccsel kevesebbet kell játszanunk lehet koncentrálni a bajnokságra.
Nah akkor a meccsről: Ugye ilyenkor nem kerülnek elő a Puyol,Marquez,Piqué hibák?:D Egyszerűen ha megy a csapatnak valóban, támadást sem lehet vezetni wllenünk. A Bayernek hiába van Ribery,Zé,Toni stb momentumuk sem volt ahogy tavaly Ronaldonak sem. ez több mint biztató. Megjegyzem Piqué világklasszis produkcióval rukkolt elő ma is pedig féltettem a Toni elleni párharcból. Talán Xavi haloványabb volt ma este de ez nem osztott nem szorzott. A mágikus hármas hozta magát ez bőven elég volt. Azt meg sem említem mennyire jó hogy gyakorlatilag így egy mecccsel kevesebbet kell játszanunk lehet koncentrálni a bajnokságra.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.04.08. 23:40:31-kor.
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Grat acsapatnak ,,ez elképesztő volt!!!!!!de van egy kérdésem ami igen csak foglalkoztat: Lehet fellebezni Messi sárgalapja ellen mint a bajnokságba h töröljék el ???? aki tud valami fontosat erről írja meg lécci!!!! köszönöm !BARCA4EVER
-
- Director del Fútbol
Véleményem, észrevételem:
Ez 1 új korszak a Barcelona történelmében. Akarva, akaratlanul párhuzamot vonhatunk és kell is a Dream Team és a Pep csapat között.
Kicsit túlzónak ítélem a totális futball kifejezést amit a ""szakértő"" és a kommentátor is megjegyzett a Barcával kapcsolatban, viszont el kell ismerni a mostani Barca áll a legendás holland válogatott játékához legközelebb, rengeteg labda nélküli mozgással, hihetetlen támadójátékkal, sok passzal.
(Ez a szám ma elérte az !576!-ot, 84%-os pontossággal).
Ennek a holland válogatottnak volt a vezére az én szememben a legjobb képességekkel megáldott labdarúgó aki valaha is magára húzhatta a gránátvörös-kék mezt. Érthetett valamit a labdarúgáshoz mert a Föld nevű bolygón olyan ritka az olyan ember akit 3szor választanak meg Európa legjobb játékosának. Többszörös aranylabdásként egy új stílusirányzatot vegyített bele a Barca tradicionális játékába ami rengeteg sikert hozott.
Ennek a csapatnak volt Pep a vezéralakja.
Ő a szellemi örököse Cruyff filozófiájának és mint edző, rekordokat döntöget.
A Dream Team elbukta az első BEK döntőjét.
Ezek után légiós szabály ide vagy oda, sikerült elhódítani a legfontosabb európai klub-trófeát a klub történelmében először.
Steua elleni 11espárbaj és a Milan elleni csúfos kudarc közé ékelődött be a legendás Koeman szabadrúgás.
Ami a lényeg és ahogy én látom:
Ez az a klub ami nem nyer úgy el trófeát hogy ne játszana szépen.
A Dream Team viszont ha nyert BEK-et ha nem, gyönyörűen játszott, viszont 3-ból csak 1 BEK döntőt nyert meg. Ez az ami miatt művészek nem szálltak el hanem küzdöttek proletár módra.
Ahhoz hogy kialakuljon egy huzamosabb aranykorszak egy edző regnálása alatt, nem lehet az összes és ami a legfontosabb az ELSŐ akadályt zökkenőmentesen venni.
És talán nem is szabad.
Ez 1 új korszak a Barcelona történelmében. Akarva, akaratlanul párhuzamot vonhatunk és kell is a Dream Team és a Pep csapat között.
Kicsit túlzónak ítélem a totális futball kifejezést amit a ""szakértő"" és a kommentátor is megjegyzett a Barcával kapcsolatban, viszont el kell ismerni a mostani Barca áll a legendás holland válogatott játékához legközelebb, rengeteg labda nélküli mozgással, hihetetlen támadójátékkal, sok passzal.
(Ez a szám ma elérte az !576!-ot, 84%-os pontossággal).
Ennek a holland válogatottnak volt a vezére az én szememben a legjobb képességekkel megáldott labdarúgó aki valaha is magára húzhatta a gránátvörös-kék mezt. Érthetett valamit a labdarúgáshoz mert a Föld nevű bolygón olyan ritka az olyan ember akit 3szor választanak meg Európa legjobb játékosának. Többszörös aranylabdásként egy új stílusirányzatot vegyített bele a Barca tradicionális játékába ami rengeteg sikert hozott.
Ennek a csapatnak volt Pep a vezéralakja.
Ő a szellemi örököse Cruyff filozófiájának és mint edző, rekordokat döntöget.
A Dream Team elbukta az első BEK döntőjét.
Ezek után légiós szabály ide vagy oda, sikerült elhódítani a legfontosabb európai klub-trófeát a klub történelmében először.
Steua elleni 11espárbaj és a Milan elleni csúfos kudarc közé ékelődött be a legendás Koeman szabadrúgás.
Ami a lényeg és ahogy én látom:

Ez az a klub ami nem nyer úgy el trófeát hogy ne játszana szépen.
A Dream Team viszont ha nyert BEK-et ha nem, gyönyörűen játszott, viszont 3-ból csak 1 BEK döntőt nyert meg. Ez az ami miatt művészek nem szálltak el hanem küzdöttek proletár módra.
Ahhoz hogy kialakuljon egy huzamosabb aranykorszak egy edző regnálása alatt, nem lehet az összes és ami a legfontosabb az ELSŐ akadályt zökkenőmentesen venni.
És talán nem is szabad.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Én személy szerint szintén jobban örülök ennek.Sztem az idei kiírás legizgalmasabb dupla-meccse elé nézünk.lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
sztem a chelsea nem fog annyira bekkelni, mint a pool tette volna...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat (semmi jóra )
De azt nem mondom h könnyebb igy a barcának, söt.Ha a Pool lenne az ellenfél,azt mondom, h valszeg továbblépnek az angolok,igy meg még nagyobb esélyt látok a tavalyi döntö ismétlésére.
Mindenestre nagyon kiváncsi vagyok h mit tud a Barca egy igazi csapat ellen, föleg h Hiddink ugy összeszedte ezt a Cselzit...
Sztem senki nem fog unatkozni:
A.Cole-Messi
Essien-Xavi
Drogba-Puyolék
Eto'o-Terry
Bosingwa-Henry
....
Mindenesetre gratulálok Nektek,nagyon szép játék volt.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
ilyen játékkal a Manchestert is megvertük volna.Egyszerűen támadást nem tudtak vezetni, végig passzolgattunk és a tizenhatosuk körül voltunk.
Szép játék!Megérdemelt győzelem,az erőviszonyokhoz képest kicsi gólkülönbség.Grat.
Szép játék!Megérdemelt győzelem,az erőviszonyokhoz képest kicsi gólkülönbség.Grat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára t.henry5511 2009.04.08. 23:08:11-kor.
Te el tudsz aludni?miihii írta:...
Jó éjt mindenkinek!Bár asszem ez meglesz

Ááá, eszméletlen 90 perc, eszméletlen, hihetetlen, nincs rá jelző!
Kiemelni pedig senkit sem akarok, mert aki ma pályán volt, hajtott, küzdött, és eszméletlenül jól tolta!
Van egy Triedenténk, és úgy érzem;lesz egy triplánk... (kopp-kopp)
.
köszönöm hogy ilyen csapatnak szurkolhatok lassan 9 éve. szavakat nem találni. hihetetlen.
csakabarca
csakabarca
- miihii
- KHAL
Egyszerűen katartikus érzések kavarognak bennem,hihetetlenül nagyszerű produkciót vezettek elő a fiaink.Aki tud illő jelzőt találni az első félidőnkre,az jelezze és felvesszük a szótárba
Az egész szezon végkimenetelét befolyásoló meccs volt ez.Egyrészt,mert többé-kevésbé továbbjutottunk egy meccs után,így a visszavágón már annyira nem kell megszakadnunk.Valamint a második félidei csendesebb játék is erősen célirányos volt.Tartalékoltunk az elkövetkezendőkre.Roppant fontos ez a két tényező,mert a java csak most jön.Kiemelni nem igazán akarnék senkit: "Man" Of The Match:FC BARCELONA!!!
Elképesztő mit művelnek a fiúk elöl,lehengerlő...Momentumai voltak csak az ellenfelünknek,szám szerint asszem 2
Egyetlen negatívum jut eszembe erről a derbiről,az pedig LEO "műeséses" sárgája
Ezt benézték a tisztelt sporik rendesen.A későbbiekben ez nem biztos,h jól jön.Mivel a második után automatikus eltiltás,ami befolyásolhatja a dolgokat majd...
De ezen kívül a szavam eláll a mai este után.
Vigyorogva fogok még aludni is,az tuti
KÖSZÖNÖM SZÉPEN SRÁCOK!!!IMÁDLAK TITEKET!
100% PURE FOOTBALL = FC BARCELONA!!!

Elképesztő mit művelnek a fiúk elöl,lehengerlő...Momentumai voltak csak az ellenfelünknek,szám szerint asszem 2

Egyetlen negatívum jut eszembe erről a derbiről,az pedig LEO "műeséses" sárgája

De ezen kívül a szavam eláll a mai este után.
Vigyorogva fogok még aludni is,az tuti

KÖSZÖNÖM SZÉPEN SRÁCOK!!!IMÁDLAK TITEKET!
100% PURE FOOTBALL = FC BARCELONA!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.04.08. 23:04:19-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- vlxe
- Capitá del Barça
Örömkönnyeket csalt ma a barca a szemembe
Annyira jó látni ezt a csapatot. Nincs olyan magasztaló szó, amivel ezt a játékot le lehetne írni.
A második félidő is számomra rengeteg szép dolgot tartogatott. 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
4-0! Van kérdés
Nincs szó erre a Barcelonára....egyszerűen fantasztikus,káprázatos volt az első félidő....mintha nem is egy BL meccs lett volna...nem gondoltam volna augusztus 20.-n (csak mondtam egy dátumot) vagy a 2. bajnoki forduló után sem, hogy így alázni fogunk....Guardiola Respect
Remélem a Chelsea ellen játszunk majd az elődöntőbe s jól meg....verjük őket.De szép is lenne az 1ik leg"kedvencebb" csapatomat kiütni
Persze nem lesz sétagalopp az a meccs...de ha a fiúk úgy játszanak, mint ma (főleg az 1. félidőben) akkor nincs olyan csapat a világon amelyik megállítana minket.
Köszönöm Barcelona!
Visca el Barca

Nincs szó erre a Barcelonára....egyszerűen fantasztikus,káprázatos volt az első félidő....mintha nem is egy BL meccs lett volna...nem gondoltam volna augusztus 20.-n (csak mondtam egy dátumot) vagy a 2. bajnoki forduló után sem, hogy így alázni fogunk....Guardiola Respect

Remélem a Chelsea ellen játszunk majd az elődöntőbe s jól meg....verjük őket.De szép is lenne az 1ik leg"kedvencebb" csapatomat kiütni

Persze nem lesz sétagalopp az a meccs...de ha a fiúk úgy játszanak, mint ma (főleg az 1. félidőben) akkor nincs olyan csapat a világon amelyik megállítana minket.
Köszönöm Barcelona!
Visca el Barca

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2009.04.08. 23:07:43-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Entrenador del Barça
mindenesetre, a döntőbe kerülés akár még nehezebb is lehet, mint a döntő.Fecooo írta:lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat(semmi jóra
)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

bocsi a dupláért, belassult az oldal :S
-
- Entrenador del Barça
Fecooo írta:lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat(semmi jóra
)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

látom az ügyeletes cikkírónk is extázisban van a mai teljesítmény láttán 

- senzu
- Entrenador del Barça
először is Pep
mekkora arc
másodszor, teljesen megértem a fiúkat, hogy nem hajtottak a 2. félidőben, 45 perc alatt eldöntötték a továbbjutást
1 gólt biztos lövünk Münchenben, nem tartom valószínűnek, hogy a Bayern rúgna 6ot

másodszor, teljesen megértem a fiúkat, hogy nem hajtottak a 2. félidőben, 45 perc alatt eldöntötték a továbbjutást
1 gólt biztos lövünk Münchenben, nem tartom valószínűnek, hogy a Bayern rúgna 6ot