Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Király Kupát meg a Bilbao nyerte, a bajnokságot meg a Madrid.Stelios írta:Caceres-Piqué a két belsővédő. Kiestünk.
mégegy szájonkúrt jós...mennyien vagytok...Stelios írta:Nem tudok mit mondani. Puyol és Márquez nélkül megleszünk halva. Még az 1-0 is kevés lett volna, nemhogy a 0-0.
Caceres-Piqué a két belsővédő. Kiestünk.
Nem kell itt vészmadárkodni, egyébként Caceres sérült, helyette valszeg Abidal lesz, aki jobb is, szélen meg syl. Na meg még nem tudjuk,h Marquez felépül e addig.Stelios írta:Nem tudok mit mondani. Puyol és Márquez nélkül megleszünk halva. Még az 1-0 is kevés lett volna, nemhogy a 0-0.
Caceres-Piqué a két belsővédő. Kiestünk.
Igyál egy felest, az a legjobb nyugtató!barca1615 írta:Én meg úgy izgulok egész nap, hogy elájulok min gyár:DD:D Nagyon várom! Remélem boldogak leszünk!
Pont ezt a kezdőt éreztem meg.kovinho írta:Kidobták a kezdőt is:
Valdés; Alvés, Piqué, Marquez, Abidal; Touré, Xavi, Iniesta; Henry, Eto'o és Messi.
Jó ötlet, hogy nem Puyol kezd. Nyugodtabb leszek, ha hátul van a labda.
Ilyen nem volt.Zolika10 írta:Ha jól vágom akkor épp a Chelsea ellen volt az, hogy hazain kezdtünk és Londonban is ynertünk, vagy nem így volt? Mikor Dinho rúgta az elsőt..Stelios írta:Az a tény, hogy ilyen bivalyerős kezdővel hazai pályán eddig még csak nyertünk, és az estek 65%-ban gálával, teljes magabiztossággal tölt el.
Viszont az a tény, hogy már emberemlékezet óta nem tudunk úgy továbbjutni, hogy a Nou Camp-ba esedékes az odavágó, teljesen elbizonytalanít.
Azért Peptől meg szokhattuk,hogy mindig berak valakit a kezdőbe akit nem hírdet ki,tehát a Puyol nem fannok még ne örüljenek;).Szívem szerinte szeretem Puyolt,sajnos már kezd elöregedni és ez látszik rajta is,de a küzdőszelleme meg az ambiciója mindennél erősebb!Caesarka írta:Sztem is Puyi megérdemel egy kis pihenőt!kovinho írta:Kidobták a kezdőt is:
Valdés; Alvés, Piqué, Marquez, Abidal; Touré, Xavi, Iniesta; Henry, Eto'o és Messi.
Jó ötlet, hogy nem Puyol kezd. Nyugodtabb leszek, ha hátul van a labda.Jó húzás Peptől!
Viszont ez a kezdő halálos, ha elkapjuk a fonalat, itt ma vér fog folyni!
Kék vér...
![]()
![]()
Ha jól vágom akkor épp a Chelsea ellen volt az, hogy hazain kezdtünk és Londonban is ynertünk, vagy nem így volt? Mikor Dinho rúgta az elsőt..Stelios írta:Az a tény, hogy ilyen bivalyerős kezdővel hazai pályán eddig még csak nyertünk, és az estek 65%-ban gálával, teljes magabiztossággal tölt el.
Viszont az a tény, hogy már emberemlékezet óta nem tudunk úgy továbbjutni, hogy a Nou Camp-ba esedékes az odavágó, teljesen elbizonytalanít.
Sztem is Puyi megérdemel egy kis pihenőt!kovinho írta:Kidobták a kezdőt is:
Jó ötlet, hogy nem Puyol kezd. Nyugodtabb leszek, ha hátul van a labda.