Zozzy 5 írta:az elmúlt hét történései után illik LE-vel kezdeni, mert ezt most szépen összerakta. jól eltalált kezdő, látható és működő direkt játékra építő koncepció, feltüzelt játékosok, valamint ő maga is együtt élt a meccsel, reklamált, mutogatott, amit eddig hiányoltam tőle.
védelmet nagyon rég láttam ennyire egységesnek, az atletinek a büntetőjükön kívül 2 kapura tartó lövése volt. még alves is a régi önmagát idézte, szívós volt és erőszakos, nem mentek el mellette, és előrejátékban is a helyén volt. a tegnapi alves tényleg szintekkel jobb, mint montoya.
a középpálya szintén remek volt, busquets jól forgatta a csapatot és a szűrűmunkája is látványosabb volt. iniesta is szépen megoldotta a feladatát, ezt a többnyire háttérben maradó és dolgozó, de amikor lehetőség van, akkor megcsillanó szerepet. rakitictől nagyon kellett ez a brusztulós, csúszós mászós mentalitás, és előrejátékban is hozta ami elvárható barcelonában. leborulok xavi előtt, de teljesen egyértelmű, hogy kiélezett meccsen tilos a kezdőbe rakni, de egyéb mérkőzéseken sem ajánlott szerintem, még akkor se, ha az is igaz, hogy rakitic sem játszik mindig úgy, mint tegnap. vele bele tudunk menni mi is a fizikális párharcokba a középpályán (bár tegnap még ini és busquets is jó volt ebben), ami láthatóan meg is lepte tegnap henteséket, nem voltak hozzászokva a tavalyi lötyögő passzjátékunk után.
a támadótrióval kapcsolatban először volt olyan érzésem, hogy ők így hárman tényleg alkotnak valamit, és ez az MSN nem csak egy szurkulói kreálmány. tetszett, hogy végre van centerünk, de ami mégjobban, az az, hogy messi ezt láthatóan elfogadta, és úgy hajtott a szélen (és ment át a henteseken könnyedén), mint 20 éves korában, amikor még az volt a fix posztja. amikor megcsinálta azt a büntit, nem is érdekelt, mert annyira örültem neki, hogy ennyire visszajött és ő védekezett a pályának azon a pontján. suarez az anyját is eladná egy gólért, meg neymar is valami olyat hozott, mint amiket az összevágott videókba látunk tőle.
ha mindig így mennének, egy rossz szava nem lenne senkinek se edzőre, se játékosra, se mutatott játékra. nagyon bízom benne, hogy egyrészt LE végre valahára lerakja a voksát emellett a kezdő mellett, másrészt, hogy ez a mentalitás és játékkedv nem csak az elmúlt hét fikázásaira érkező "mutassuk meg" válasz. nagyon kéne, hogy más meccseken is fel tudjunk így pörögni, főleg kisebb csapatok ellen, és nem csak a nou campban, 90 ezer ember előtt, rangadón forrna a vérük. hagyni kell LE-t dolgozni, de akkor így dolgozzon.
Nekem azért felemás érzéseim vannak.
Én olyan hű de jó játékot nem láttam tegnap.
Láttam egy fáradtabb/rosszab napot kifogó Atleticot, akik nem értek oda, nem zártak vissza, éppen ezért ezt érezve karatéztak egyre többet, illetve láttam egy egyénileg kimagasló támadóhármast a másik oldalon.
LE: Nem tudom, nekem épp az volt furcsa, hogy egy csomószor nem Ő,hanem az asszisztense kommunikált a játékosokkal, pl. Albával is egy szöglet alkalmával.
Ráadásul én nagy tudatosságot nem láttam a játékkoncepcióban.
A védelemnek sok dolga nem volt, de azért így is tudtak produkálni.
A középpálya nekem szürke volt. 3 olyan labdára nem emlékszem, amit Iniesta vagy Rakitic adott volna előre, és azt mondom, hogy na ez igen.
A csatárokat meg említettem már, mindhárom jó volt, mondhatni klasszis teljesítményt hoztak
Azonban ez így nem csapat szerintem, és én ezért nem vagyok elégedett. Oké, hogy most az MSN mindhárom tagja jó napot fogott ki, haraptak, és jól ment a játék. De ha ez nem így lesz, akkor más nincs, aki tudná húzni a csapatot a középpályáról mondjuk.(Iniesta sem jelenleg!)
Illetve, még egyszer mondom, hogy szerintem ilyen meccs se lesz éveken át újra. Értem ezalatt azt, hogy ennyire minden a Barca javára jöjjön ki.