Bajnoki Mérkőzések
az az érzésem, hogy megint nem meri berakni majd albát és inkább mathieut küldi bale ellen a testfelépítése miatt. ez meg azzal jár, hogy busquetset is összedrótozzák valahogy, hogy mascherano játszhasson a védelemben. szóval szerintem nem csak a ter stegen - bravo csere lesz.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Akkor tényleg nagyon összezuhant a csapat a 11-esnél, főleg mert szerintem sokan úgy érezték hogy nem is lett volna teljesen jogos...Meg persze ott volt a góltalansági rekord, és erre pont egy Ronaldo féle töri meg, és veri a mellét egy kérdéses 11-es miatt...mess2009 írta:megnéztem a tavalyi 3:1 es meccs összefoglalóját, ..hát, mit ne mondjak - összeszorult a gyomrom....
nem is az a három, de amik ki maradtak?! jó a 11-es meglökte őket de mi pedig összezuhantunk rendesen. valami ott nagyon el lett szúrva...úgy hogy, attól csak jobb jöhet!
a rossz formát elfelejthetitek,habzó szájjal fognak ránk törni mert ez a nagy sanszuk a visszatérésre! kegyetlen meccs lesz.

Érezhetően sokkal gyengébbek voltunk akkor fejben, meg ugye nem is volt összeállva rendesen a csapat, MSN-ről nem is beszélve.
A tizi után teljesen összezuhantunk, a Real meg jól kihasználta és fordított.
Most talán ők gyengék fejbe, ha kapnak hamar 1 gólt, akkor szerintem jó eséllyel szét is esne a csapat mint a Schalke ellen, és akár olyan rape lenne a vége mint az Atleti elleni 4-0.
Ahhoz képest mostanában amikor hátrányba kerültünk, gyakran perceken belül válaszoltunk,esetleg fordítottunk is.
Remélem holnap is összeszedett lesz a csapat, és behúzzuk nagynehezen.
Persze avilág összes pénzét sokan odaadnánk egy szép többgólos győzelemért(mellesleg meg is érdemelnék a realosok nagy része mert már eléggé elszálltak maguktól)
de megelégednék egy 1-0-val is 100%-ban.
Én a Real részéről a végleteket látom, padlógázzal vissza akarnak majd kerülni a rendes kerékvágásba és nyerni ellenünk, ha vezetést szereznek akkor akár meg se látszhat a mostani rossz formájuk, viszont ha mi vezetésre állunk akkor annál inkább összezuhanhatnak.
megnéztem a tavalyi 3:1 es meccs összefoglalóját, ..hát, mit ne mondjak - összeszorult a gyomrom....
nem is az a három, de amik ki maradtak?! jó a 11-es meglökte őket de mi pedig összezuhantunk rendesen. valami ott nagyon el lett szúrva...úgy hogy, attól csak jobb jöhet!
a rossz formát elfelejthetitek,habzó szájjal fognak ránk törni mert ez a nagy sanszuk a visszatérésre! kegyetlen meccs lesz.
- diagonal
- Jugador d'estrella
Túlzottan is minden mellettünk szól. Ok, a Real rossz formában van, nem éppen jó időszakot él meg, de azért amit látok most sok fogadóirodánál, hogy 4.50-5.00 rájuk az odds, na az túlzás. Ennél több esélyük van sajnos. Nem is tudom mikor tartottak minket ekkora favoritnak előzetesen ellenük.palesz77 írta:Ősszel pont ezért bíztak páran a győzelemben, merthogy minden ellenünk szólt, úgy adná magát a győzelmünk.. Hát, majdnem..visca el barca írta:továbbra is tartom, minden mellettünk szól, tuti a zakó
A clásico az a clásico, sok jelentősége nincs pillanatnyi formáknak, sérülteknek, egyebeknek. Szerintem legalábbis.
Azért remélem érvényesítjük mégiscsak a "papírformát"

- visca el barca
- Presidente del Barça
vasarnap nyerni kell nincs mese. sokkal nehezebb meccseink vannak hátra mint a balettnak
sevilla-barca
barca-valencia
espanyol-barca (ez a 3 ráadásul egymás után, közben 2 bl meccsel)
atletico-barca
sevila-real (ez csak 8(!) fordulo mulva)
real-valencia
a real szinte már csak az alja töltelékekkel meccsel...
sevilla-barca
barca-valencia
espanyol-barca (ez a 3 ráadásul egymás után, közben 2 bl meccsel)
atletico-barca
sevila-real (ez csak 8(!) fordulo mulva)
real-valencia
a real szinte már csak az alja töltelékekkel meccsel...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ősszel pont ezért bíztak páran a győzelemben, merthogy minden ellenünk szólt, úgy adná magát a győzelmünk.. Hát, majdnem..visca el barca írta:továbbra is tartom, minden mellettünk szól, tuti a zakó

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Sevilla - PSG - Valencia - PSG - Espanyol , veretős április lesz ez.. 

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
továbbra is tartom, minden mellettünk szól, tuti a zakó 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2015.03.20. 13:45:41-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A mezőnyre gondoltam. Nem hiszem, hogy Bartra vagy Rafhina odaférne perpill. Mást nem nagyon változtathat.danianevem írta:MaTS padra, Bravo kezdőbe. Nagyjából ezzel meg is van.Feast4 írta:Kíváncsi leszek, hogy úgyanez akezdő lesz e ami a BL-ben kezdett vagy variál majd valamit.

- danianevem
- Entrenador del Barça
MaTS padra, Bravo kezdőbe. Nagyjából ezzel meg is van.Feast4 írta:Kíváncsi leszek, hogy úgyanez akezdő lesz e ami a BL-ben kezdett vagy variál majd valamit.

Kíváncsi leszek, hogy úgyanez akezdő lesz e ami a BL-ben kezdett vagy variál majd valamit.

-
- Entrenador del Barça
Kivételesen ma este csak egy brusztolós és kiszenvedett győzelmet vártam, amit felülteljesített a csapat valamelyest. Remélem a jövő héten ismét jön a csúcsforma, vagy valami hasonló, mert kelleni fog. Éppen ezért örülök neki, hogy senki sem fáradt el igazán és az Alves-Alba-Busi-Masch-Ini ötös is tudott pihenni. Ez sokat érhet a City ellen.
- Chino
- Llegenda del Barça
Valami hasonlót sejtettem, egy brusztolós, de azért magabiztos győzelmet. A meccs legjobbja szerintem Bartra. Amellett, hogy hiba nélkül hozta le a meccset, nagyon stabil volt és gyönyörű dolgokat mutatott.
SR kellemes meglepetés volt. Nem tartottam jó ötletnek Lucho-tól, hogy őt teszi be vkp-nak, de mindketten rámcáfoltak. A saját dolgát szinte tökéletesen megoldotta, labdákat szerzett, szerelt és többnyire jól is játszotta azt meg, a gondok akkor adódtak, mikor többet akart és túlvállalta magát. Ilyenkor sok esetben labdavesztés lett a vége.
Ami nagyon meglepett, hogy borzasztó pontatlanok voltunk. Sokszor a legegyértelműbb passzok is túl rövidek vagy hosszúak voltak. Úgy nyújtózkodtak a srácok egy-egy labdáért, hogy rossz volt nézni. Emellett sok gyors támadásunk akadt meg a pontatlan átadásokon. Persze hozzájárult az is, hogy nedves volt a fű, felgyorsult a labda, de játszottak már rosszabb talajon is.
SR mellett Rafinha is jól játszott. Aktív volt, folyamatosan kérte a labdát, bejátszotta az egész kp-t , de rá is jellemző volt sokszor a pontatlanság.
Messi feladta a leckét Cr-nek, ősszel még legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy megszorongatja a portugált a góllövőlistán, nemhogy megelőzi, ráadásul március közepére. Azok a szólók pedig... Nagyon durvák voltak.
mindent egybevetve nem volt rossz meccs, hoztuk a kötelezőt egy meglepően jó ellenféllel szemben, de mind szerdán, mind vasárnap ettől sokkal több kell, leginkább a támadóktól. Nem sérült le senki, Rakitic is pihenhetett egy kicsit, mindenki ott lehet a Madrid ellen.
SR kellemes meglepetés volt. Nem tartottam jó ötletnek Lucho-tól, hogy őt teszi be vkp-nak, de mindketten rámcáfoltak. A saját dolgát szinte tökéletesen megoldotta, labdákat szerzett, szerelt és többnyire jól is játszotta azt meg, a gondok akkor adódtak, mikor többet akart és túlvállalta magát. Ilyenkor sok esetben labdavesztés lett a vége.
Ami nagyon meglepett, hogy borzasztó pontatlanok voltunk. Sokszor a legegyértelműbb passzok is túl rövidek vagy hosszúak voltak. Úgy nyújtózkodtak a srácok egy-egy labdáért, hogy rossz volt nézni. Emellett sok gyors támadásunk akadt meg a pontatlan átadásokon. Persze hozzájárult az is, hogy nedves volt a fű, felgyorsult a labda, de játszottak már rosszabb talajon is.
SR mellett Rafinha is jól játszott. Aktív volt, folyamatosan kérte a labdát, bejátszotta az egész kp-t , de rá is jellemző volt sokszor a pontatlanság.
Messi feladta a leckét Cr-nek, ősszel még legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy megszorongatja a portugált a góllövőlistán, nemhogy megelőzi, ráadásul március közepére. Azok a szólók pedig... Nagyon durvák voltak.
mindent egybevetve nem volt rossz meccs, hoztuk a kötelezőt egy meglepően jó ellenféllel szemben, de mind szerdán, mind vasárnap ettől sokkal több kell, leginkább a támadóktól. Nem sérült le senki, Rakitic is pihenhetett egy kicsit, mindenki ott lehet a Madrid ellen.
Forca Barca!!!!
Meglepően harcos ellenfél, és a gólok után unalmas meccs. A támadó hármas ma semmit nem ért, de Messi így is két gólig jutott. Szerencsére a csere emberekből álló középpálya, és védelem komolyan vette a meccset, és Piqué vezérletével visszavert minden próbálkozást.
Ilyen támadó játék még idegenben sem elfogadható, de bízom benne, hogy csak koncentráció hiány volt a dologban. Neymar teljesen hatástalan játéka viszont egyre inkább aggasztó.
Ilyen támadó játék még idegenben sem elfogadható, de bízom benne, hogy csak koncentráció hiány volt a dologban. Neymar teljesen hatástalan játéka viszont egyre inkább aggasztó.
azt hiszem, nem csak a fiúk vették kissé lezserre, én sem gondoltam, hogy az Eibár ilyen jó kis csapat! bátran és lendületesen támadtak, és ebben jobbak is voltak nálunk!
nézzük a jókat: három pont idegenben, nyomás alatt!!, nem sérült meg senki, a középpályás tartaléksor és a védelem (néhány megingástól eltekintve!)jól muzsikált, Messi két gólja és néhány elfutása.
egyénileg nekem Rafinha és Bartra tetszett, de Pique is ott volt.
a rosszak: lendület hiány, lassúság, rengeteg pontatlan, vagy lassú és elfogott átadás, az MSN ma félkarú óriásként mozgott, néha már kínos, hogy egymást akarják helyzetbe hozni amikor pedig lőni kellene. Suarez szerintem ma különösen gyenge volt én őt cseréltem volna le nem Neymart!
ez fontos három pont volt de a java még csak most jön!!l a következő két meccsel eldőlhet, hogy felfelé, vagy lefelé ível a csapat pályája.
nézzük a jókat: három pont idegenben, nyomás alatt!!, nem sérült meg senki, a középpályás tartaléksor és a védelem (néhány megingástól eltekintve!)jól muzsikált, Messi két gólja és néhány elfutása.
egyénileg nekem Rafinha és Bartra tetszett, de Pique is ott volt.
a rosszak: lendület hiány, lassúság, rengeteg pontatlan, vagy lassú és elfogott átadás, az MSN ma félkarú óriásként mozgott, néha már kínos, hogy egymást akarják helyzetbe hozni amikor pedig lőni kellene. Suarez szerintem ma különösen gyenge volt én őt cseréltem volna le nem Neymart!
ez fontos három pont volt de a java még csak most jön!!l a következő két meccsel eldőlhet, hogy felfelé, vagy lefelé ível a csapat pályája.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Okosan lehoztuk, ennyi kellett. Örülök annak, hogy minimális erőfeszítéssel hoztuk el a 3 pontot, kell az energia a jövő hétre bőven. A beugrók jól teljesítettek, kiemelném Sergi Robertot, jó kis meccset hozott le. Messi dupla is pozitívum, nem baj az, ha görcsöl egy picit Ronci.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem kell ezt túlspirázni. Elég tartalékosan lehoztunk egy könnyű meccset. Senki nem szaggatta az istrángot, fejben szerintem nagyon sokan már a jövő héten jártak. Pontosan annyit csináltak a kulcsemberink amennyit kellett. Senki nem vitt bele többet.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Gyenge első és valamivel jobb második félidei játékkal csak behúzta a csapat. A három pont megvan, ez a lényeg. Ami igazából komoly negatívum volt, az Rafinha és Rakitic teljesítménye. Egyáltalán nem tudták felgyorsítani a játékot, elképesztően komótosan járatták a labdát, kulcspasszaik sem igazán voltak... Ivan a gólpassz után egy kicsit feljavult, de összességében nagyon sokszor volt pontatlan.
A másik oldalról Piqué és Messi nyújtott kiemelkedőt, jövő héten nagy szükség lesz rájuk, meg a most hiányzó/kevésbé jól játszókra is. A City ellen le kellene hozni egy nyugisabb meccset, sérülések nélkül aztán jöhet az El Clásico.
A másik oldalról Piqué és Messi nyújtott kiemelkedőt, jövő héten nagy szükség lesz rájuk, meg a most hiányzó/kevésbé jól játszókra is. A City ellen le kellene hozni egy nyugisabb meccset, sérülések nélkül aztán jöhet az El Clásico.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt kaptuk, amit vártunk. Nehéz meccs volt, de szerencsére a legfontosabb megvan. Lehet menni tovább és húzgálni a strigulákat. Eibar jól játszott, kellett a tizenegyes gól (és így kell lőni), másodikban meg sikerült végleg lezárni a meccset a szép csukafejessel.

- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szombathelyen meg szinkronszolidalítanak közbenMessiNeymarSuarez írta:Érdemes megnézni a háttérben hogy az erkélyekre hogy kiültek az emberek![]()
Mázlisták, Barca meccsen potyáznak,ráadásul legálisan

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Érdemes megnézni a háttérben hogy az erkélyekre hogy kiültek az emberek

Mivel lucho azt nyilatkozta ,hogy Robi is tud vkp-n játszani így annyira nem egyertelmuroby122 írta:
Rakitic már játszott a Sevillaban VKP-t nem egyszer. Nyilvánvaló , hogy ő fog ott játszani.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A menetközben elhagyott kerekeketvisca el barca írta:egy busz ellene mit akarsz szűrni?Alfa írta:Nekem nagyon tetszik a kezdő. Számomra a nagy kérdés az az , hogy ki fog vkp-t játszani sergi vagy rakitic vagy 2 vkp-val játszunk (mondjuk ez nem túl valószínű )

Amúgy szerintem Rakéta lesz a VKP, bár jóeséllyel ő is olyan fizetett munkanélküli lesz mint Neuer a Shaktar elleni visszavágón

Direkt ezért írtam h nem hiszem h 2 vkp-val játszunkvisca el barca írta:egy busz ellene mit akarsz szűrni?Alfa írta:Nekem nagyon tetszik a kezdő. Számomra a nagy kérdés az az , hogy ki fog vkp-t játszani sergi vagy rakitic vagy 2 vkp-val játszunk (mondjuk ez nem túl valószínű )

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN