Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Semelyik csatorna nem adja véletlenül?bence0330 írta: ↑2023.07.29. 21:58:13https://jm.freestreams-live1.tv/football-streamz5/efrijegevaga írta: ↑2023.07.29. 21:52:57Sziasztok! Valaki tud egy jó tippet, hol lehet nézni a Real elleni meccset?
Itt pl. biztos.![]()
Ezért nem a Real ellen kellene játszani, hanem rendes felkészülési meccseket szervezni. Ők a nagy ellenfelünk, rájuk kéne készülni, nem velük. De gondolom ebben van pénz. Csak pl így most egy Arsenal ellen is, mindenkinek az marad meg hogy öt gólt kaptunk, pedig itt az lenne a fontos, hogy a kulcs jatekosok formába lendüljenek, az újak beilleszkedjenek, a tehetséges fiatalok meg mutathassák magukat. Az edző meg próbalgathasson felállásokat, játék elemeket, taktikát, új embereket, eredménykenyszer nélkül. Ehelyett mi rangadókat játszunk már most, nekem ez nem tetszik, akárhogy is van. Illetve lehet erős csapat ellen is játszani, sőt hasznos is, dee valahogy több fokozatossággal.
https://jm.freestreams-live1.tv/football-streamz5/efrijegevaga írta: ↑2023.07.29. 21:52:57Sziasztok! Valaki tud egy jó tippet, hol lehet nézni a Real elleni meccset?
Nem tudom, szerintem se volt ez olyan vészes, annak fényébe meg főleg nem, ahogy az Arsenal játszott.bence0330 írta: ↑2023.07.29. 09:56:15Ebbe azért belekötnék, ha az ellenfél csúszott volna 5 méterről ekkora erőbevetéssel ránk, pirosért kiáltoznánk. Én ott féltem, hogy kiszórják az urut. Ő sem ébredt még fel a nyári álmából, nem szokott ilyet csinálni. Abde szerintem is első félideji MOM volt.
Most nézem, a klasszikó kb emberi időben van. Remélem szép lassan felvesszük a tempót, nem jött túl jól ki ez a betegség téma így, kicsit le vagyunk maradva.
Ebbe azért belekötnék, ha az ellenfél csúszott volna 5 méterről ekkora erőbevetéssel ránk, pirosért kiáltoznánk. Én ott féltem, hogy kiszórják az urut. Ő sem ébredt még fel a nyári álmából, nem szokott ilyet csinálni. Abde szerintem is első félideji MOM volt.