2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha spiler1 adná spanyol bajnokit akkor nem tudnának nagy összegű szerződést kicsikarni, mert az már van a szolgáltatoknal.shevy írta:Lehetne így is, főleg, hogy ebben az esti időpontban nincs is angol meccs. De hát akkor nem is kéne senkinek a spíler 2Samper írta:Nem értem, hogy ha a Spileré az angol és a spanyol bajnokság, miért nem esetenként dönti el, hogy a Spiler1-en éppen angol vagy spanyol meccset közvetít-e?
Én a VB-t úgy néztem, már amikor néztem. A tévén átnyomtam a hangsávot az M4-en, aztán kommentátor nélkül ment a dolog, valóban sokkal hangulatosabb volt. BL-nél bejátszható ugyanez szerintem, mivel M4, ugye. Ellenben kereskedelmi tévéknél eléggé ritka, hogy legyen bármilyen adásnál is más hangsáv, mint magyar. Már amennyire én tudom. Nem nézek túl sok tévét.Nero. írta:Pedig neha talalni a neten olyan összefoglalókat ahol nincs duma. 100szor jobb úgy.
Pedig neha talalni a neten olyan összefoglalókat ahol nincs duma. 100szor jobb úgy.Petr írta:Sajnos kizártnak tartom.Nero. írta:Olyan stream létezik ahol nincs kommentátor csak a stadion “hangját” hallani? Viccen kivul én jobban élvezem pofázás nélkül.
Ettől még a hörcsög jól alszik éjszaka biztos lehetsz benne, magasról tesz rá...honsapeter írta:Ne vicceljünk már:)
A történet a következő volt...
Jött ez a balfácán és kifizetett annyi pénzt még ma is nyerítenek rajta:)
Azt gondolta, behódol neki mindenki, minden szolgáltató...
Persze...A Digi meg az UPC is jól kiröhögte, mással szórakozz barátom..
Most meg eléggé nagy a gáz arrafelé... Miből is fizeti majd a díjakat...
Én csekkolnám, hogy nem Nálad van-e a hiba. Nálam megy a spíler1 a TV GO-n, éppen most néztem rá direkt emiatt.MQuCsabi írta:Slusszpoén, ami nekem betette a kaput. Fizetek x ezret a mobil csomagomra, anyámnál otthoni szolgáltatás is náluk van, amut fizetek. Eddig volt spiler 1 a tv go-n. Mára ezt kivették.... parádés
Lényegében csak a tv2 felelőssége az egész.Olyan pénzt fizetett a közvetítési jogokért amit igazából ki se lehet "termelni" csak olyan áron ami meg nem éri meg egyik szolgáltatónak se h felvegye a kínálatába,ha csak nem hárítják át a fogyasztókra vagyis ránk az árát.Még a környező országokhoz képest is jóval többet fizettek h náluk legyenek a jogok ráadásul állami hitelből amivel a sport tv nem tudja felvenni a versenyt ezért bukták el a spanyolt és a bl 2. számú csomagját.ntibi67 írta:Nem vitát generálva,úgy hogy engem is bosszant hogy nincs még a kábelszolgáltatómnál még spiler2.De ebben a szituációban csak az egyik félnek (TV2 csoport) van felelősége?
Lehetne így is, főleg, hogy ebben az esti időpontban nincs is angol meccs. De hát akkor nem is kéne senkinek a spíler 2Samper írta:Nem értem, hogy ha a Spileré az angol és a spanyol bajnokság, miért nem esetenként dönti el, hogy a Spiler1-en éppen angol vagy spanyol meccset közvetít-e?
osztom.mahitoo írta:Eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy a Spíler 1 adja, UPC-s vagyok, mondom látom a szezon nyitót. Ha most leírnám mit gondolok, nem innen, hanem a teljes internetről tiltanának ki. Undorító, gusztustalan patkányok. És a csávó még vigyorogva mondja a Cheslea-Arsenal után, hogy Barca meccs ma élőben Spíler 2-n. Remélem nem állapodik meg velük senki, rohadjanak meg.
Sajnos kizártnak tartom.Nero. írta:Olyan stream létezik ahol nincs kommentátor csak a stadion “hangját” hallani? Viccen kivul én jobban élvezem pofázás nélkül.
Én is örülök valahol, hogy digiként kimaradok mindebből.Petr írta:Rendkívül igényes műsorgyártásnak vagyunk szemtanúi. Alapvetően nincs tévém, de szerintem mindenki jobban jár, ha a beIN adását követi.Ronaldinho&Barca írta:Miről maradnak le a foci szerelmesei, ennyire felkészült és tehetséges műsorvezetők értékelnek a szünetben. Katt.![]()
![]()
Rendkívül igényes műsorgyártásnak vagyunk szemtanúi. Alapvetően nincs tévém, de szerintem mindenki jobban jár, ha a beIN adását követi.Ronaldinho&Barca írta:Miről maradnak le a foci szerelmesei, ennyire felkészült és tehetséges műsorvezetők értékelnek a szünetben. Katt.![]()
![]()
Nincs adblockered? Nekem amiatt csinált ilyet Chrome alatt. Firefoxból már megy tökéletesen.Vakmacska írta:nekem meg fél perc után mindegyik leáll és töltöget.
ennyit az 1000 mb/s