pont fordítva. MU - Porto vs Villareal - Arsenal lesz az elődöntőbenlluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ha továbbmegyünk akkor a Villareal-Arsenal nyertesével toljuk míg a Porto-Mu és a Pool-Chelsea tj-i küzdenek meg elődöntőben. Tehát angol csapattal döntőzünk és lehet h elődöntőzünk is
Barça a Bajnokok Ligájában
ha továbbjutunk akkor otthon játszunk előszőr a pool chelsea győztesévellluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:
Ha továbbmegyünk akkor a Villareal-Arsenal nyertesével toljuk míg a Porto-Mu és a Pool-Chelsea tj-i küzdenek meg elődöntőben. Tehát angol csapattal döntőzünk és lehet h elődöntőzünk is
Háááát.... mindkétszer itthon kezdünk.
...bár én ezt nem élem meg tragédiának, itthon nem szabad gólt kapni, még az sem baj, ha nem rúgúnk. Aztán idegenben mehet az adok kapok, és játszani egy döntetlent, gólokkal.

...bár én ezt nem élem meg tragédiának, itthon nem szabad gólt kapni, még az sem baj, ha nem rúgúnk. Aztán idegenben mehet az adok kapok, és játszani egy döntetlent, gólokkal.

-
- Director del Fútbol
Ííí bocs lehet h mégsem mert nem figyeltem oda h mit húztak csak a nyomi szpíkerre figyeltem. Bocsi ha tévedtemlluisllach89 írta:Bocs h nem használtam idézetet de fontos:

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Csak két ellenfél volt, akiket szívesebben láttam volna( Porto, Arsenal), de azt mondom, egy pillanatra sem becsülhetjük le a Bayernt. Ha megfelelő lesz a hozzáállás, továbbmegyünk, ellenkező esetben nagy kellemetlenségeink lehetnek, az egyik legveszélyeseb ellenfelet kaptuk ebből a szempontból 

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
Ez a sz@r, az otthonkezdés... 

-
- Director del Fútbol
Bocs h nem használtam idézetet de fontos:

- Maverick84
- Barça C
köszi a közvetítést régész!!
érdekes lesz, kár hogy itthon kezdünk, de remélem kihasználjuk, hogy elkerültük az angol armadát
érdekes lesz, kár hogy itthon kezdünk, de remélem kihasználjuk, hogy elkerültük az angol armadát

-
- Director del Fútbol
Hát a Bayern ellen nem lesz egyszerű, de jobban örülök neki, mintha egy angol lenne ( kivéve ha az Arsenalt kaptuk volna) , azért kezdhettük volna idegenben, ráadásul most látom az elődöntőben is otthon kezdünk egy angol nagy kutya ellen:)
Na a manchester a döntőben van
-
- Director del Fútbol
Yeaaah!!
Bayern!! Húúúh imádkoztam h cselszkit húzzák Poolnak és bejött
Bayern!! Húúúh imádkoztam h cselszkit húzzák Poolnak és bejött

Sokkal jobbon örülnénk, ha idegenbe kezdenénk. De a Bayern mindenképpen egy jó ellenfél.
Barca - Bayern !
bayernnal játszunk és itthon kezdünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shevy 2009.03.20. 12:10:56-kor.
Na a Chelsea Liverpool bayert maradt