Nos, én is leírnám a véleményemet a tegnap látottakról:
Elsőnek elég ennyi:

Másodiknak:
Elképesztő, fenomenális, fantasztikus, briliáns, csodálatos, hihetetlen, nagyszerű, bámulatos! Több most nem jut eszembe...
Elég szkeptikus voltam a meccs előtt látva a keddi MU meccsen történteket. Azt hittem, hogy ez a Barcával is megtörténik. DE NEM! És ebből látszik, hogy miért is vagyunk jelenleg Európa legjobb csapata! Hát ezért.
Köze nem volt a tegnap estéhez a Bayern-nek, és az hogy már 12. perc játék után 2-0-ra vezessünk, sőt ha ugye befújja Webb sporttárs a 18. percben azt a jogos tizit, akkor 20 perc alatt rúghattunk volna 3-at egy BL negyeddöntőben. De jött a 38. és a 42. perc és elkezdtem fogni a felyemet, hogy ilyen nincs.

Aztán rájöttem, hogy mégis van! Kiemelni nem szeretnék senkit, talán csak az ismét csak bombaformában játszó 'Tridenténket'. Messinek is meglehetett volna a mesterhármas, Henrynak is, Eto'o 1 gól, 2 gólpassz. Mi kell még?
A tegnap látottak után úgy érzem mostmár, hogy lehet esélyünk egy esetleges BL győzelemre. Be kell, hogy valljam, hogy a tegnap esti meccsig én úgy gondoltam, hogy nem nyerünk idén BL-t, az áprilisi zsúfolt és nehéz sorsolásunk miatt. De tegnap megvilágosodtam és már kezdek bízni benne.
A Porto-nak mindenképpen szurkolni fogok, hogy üssék ki a MU-t és akkor már tényleg meglehet, mivel szerintem az Arsenal (szerintem ők lesznek tuti az egyik elődöntősök) és a Porto közül bárki kerülne a döntőbe, ez a csapat el tudna bánni velük.
A Chelsea-nek meg örülök, talán először életemben, mivel sokkal jobban szeretném őket kapni mint a Liverpoolt! A Pool fel tudná velünk venni a versenyt, de a Chelsea nem. Nem tulajdonítok óriási győzelmet a Chelsea tegnapi sikerének, kellett hozzá egy hullagyenge Liverpool is.
Már várom az elődöntőt. Barca-Chelsea! Nagy meccsek lesznek, de itt sokkal jobban esélyesebbnek érzem a Barcát. Ha a Liverpool ellen játszuk mégis valamiféle csoda folytán, akkor ott fifty-fifty. Ott egymásnak esnének a csapatok az tuti. De jöjjön csak a Chelsea!!!
Mégegyszer köszönöm a srácoknak a tegnapi szép estét, felejthetetlen élményt okoztak a teljesítményükkel! Csak így tovább!
Na "csak" ennyit akartam...Peace.