Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah látod az nincs kizárva hogy van 1 kis bajom...OvaMind írta:
Szerintem meg nem vagy normális... és egy normális szurkoló a csapatáért szorít.
Abszolút igazad van. Egy igazi sportolónak ilyen szinten már nem lehetnek motivációs problémái. lluisllach89 logikája alapján soha nem lettek volna címvédések a különböző sportágakban. A mi fantasztikus pólóválogatottunk pl. hogyan volt képes csodálatos játékkal bezsebelni sorozatban harmadik Olimpiai címét? Hiszen a keret nagy része már mindent megnyert, amit a sportágon belül meglehet. Egy sportember nem így gondolkodik. Neki minden nap, minden új meccs új kihívást, új motivációt jelent. Biztosan nem fog mindent megnyerni a Barca sem, mert ez abszurdum. Viszont ezzel a mentalitással szinte elképzelhetetlen hogy ne nyerjünk trófeát az idén. A jövő pedig bizonytalan, nem hiszem, hogy ennél egységesebb, motiváltabb csapatot tudnánk jövőre kiállítani, hiszen semmilyen garancia nincs erre. Sok apró dolog kavarhat be egy csapat életébe: elnökválasztás, új igazolások, komolyabb sérüléshullám, stb stb. Ezek a fiúk most vannak egyben, most nagyon akarnak és ez látszik is rajtuk. Szvsz csak rajtuk múlik, hogy mit érnek el év végére.OvaMind írta:Szerintem meg nem vagy normális...értem, hogy mire gondolsz, de nagyon nagy baromság. A BL hihetetlenül fontos trófea, és egy normális szurkoló a csapatáért szorít.lluisllach89 írta:A hozzáállást én nem vitattam, ez tiszta sor hogy meg kell halni a pályán.gekkodan írta:Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.
Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.
Maximalista vagy, és ez jó. Én is szeretném az összes címet. Nekem azonban a tavalyi év után túl erős a kontraszt, a következő év lesz a legfontosabb talán ott lehet majd az igazi erőviszonyokat felmérni.
De hogy a mostani évhez több hasonló jöjjön, előnyösebb lenne ha nem nyernénk meg a Bl-t. És a véleményem nem változik, mert a lejjebb található érveimet továbbra is tartom.
Megjegyzem, hogy Henryn, Alvesen kívül (akikkel hozzáállásbeli problémák sosem voltak, sőt...) mindenki ott volt a nagy menetelések idején, így már most jóllakottnak kellene lenniük a te logikád szerint...
Szerintem meg nem vagy normális...értem, hogy mire gondolsz, de nagyon nagy baromság. A BL hihetetlenül fontos trófea, és egy normális szurkoló a csapatáért szorít.lluisllach89 írta:A hozzáállást én nem vitattam, ez tiszta sor hogy meg kell halni a pályán.gekkodan írta:Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.
Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.
Maximalista vagy, és ez jó. Én is szeretném az összes címet. Nekem azonban a tavalyi év után túl erős a kontraszt, a következő év lesz a legfontosabb talán ott lehet majd az igazi erőviszonyokat felmérni.
De hogy a mostani évhez több hasonló jöjjön, előnyösebb lenne ha nem nyernénk meg a Bl-t. És a véleményem nem változik, mert a lejjebb található érveimet továbbra is tartom.
Értem, mire akarsz kilyukadni, de véleményem szerint ez nonszensz. Éppen ezért küzdenek, a szurkolók is ezért szorítanak, csak a trófeák számítanak. Igen is mindent meg kell nyerni, amire lehetőség van!lluisllach89 írta:V az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Hiddink holland.Etooka írta:Mindenki Hiddinktől fél, holott tudtommal nem ő fog játszani...![]()
Hiába tudja az orosz a megfelelő taktikát, azt meg kell valósítani
Vigyáznék azért a Chelsea lenézésével... Hidding elég sokszor bizonyított! Van egy olyan érzésem, hogy az ellenük vivandó meccsek lesznek az igazi BL döntőnek beillő találkozók...ozsimiki írta:Ilyen teljesítményre mint a mai is többek között, egyszerűen nem képes senki sem. a jó formában lévő M.U., Pool, Chelsea sem.
Bayern ellen tudjuk hozni, egyszerűen JÁTSZUNK, nem görcsölünk, nem lehet kicsit sem látni senkin,h tétre megy,nem is kicsire, ez nagyon fontos. az elődöntőn ugyanilyen hozzáállással, természetesen nehezebb párharcokat megvívva mi fogunk esélyesként a pályára lépni.
akkor lehet probléma, ha görcsölni,és agyalni kezdünk a szitukon, amíg ilyen kis újból és könnyedén jönnek a formációk, passzok, meglátások, nem lesz semmi gond. Persze a chelsea sem hülye, Hiddink meg végképp nem, de a meglátásaimat fent tartom.
Bevallom, biztos vagyok benne, hogy a Chelsea ellen is ugyanígy kezdünk, mármint motiváltság szempontjából, és ha nem sikerül nekik lekontrázni ebben az időszakban, akkor kedvező eredményt érünk el.
Abban meg 1000%ig biztos vagyok, hogy ha MI vezetünk 1-0ra ellenük, nem fordítják meg,és megkönnyíti a dolgunkat az a szitu.
Persze ebben sok a feltevés, még az a vicc is előfordulhat,hogy nem is a Chelseavel játszunk. de nagyon bíztató a helyzet,és nem csak azért mert sanszot sem hagytunk a németeknek, hanem az elejétől fogva tartó eltökéltség, lazaság, és egyben precíz játék képe miatt.
FORCA!!!
A hozzáállást én nem vitattam, ez tiszta sor hogy meg kell halni a pályán.gekkodan írta:Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.