2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van egy olyan megérzésem hogy vagy MU vagy Pool...nagyon ezt érzem..sajnos.Fernando írta:Még a múltkor álmodtam egy olyat, hogy a Poolt kapjuk. Nemlenne rosz egy ilyen kiosztás: Porto-Chelsea, Manchester United-Arsenal, Bayern München-Villarreal, Liverpool-Barcelona
Jövőhét pénteken elmondom neked ha szeretnéd! De addig nem árulom el.pintyemedard írta:kikkel leszünk a blben?
Jó az ha végigverünk mindenkit. Szerintem sokkal jobb az hogyha dicsőséges úton jutunk be a döntőbe. Mi a jó abban ha sunyin jutunk be? Semmi. Bár mostmár nemigen lehet itt sunyizni.Etooka írta:Ezt írtam én is, de az már más kérdés, hogy ki melyik mellett van.LG írta:Igen, és általában azok jutnak messzebre, akik kispkapukat keresnek, és BL-t is könnyebb ugy megnyerni, ha lehető legkedbezőbb sorsolást kapjuk. Egy mákos sorsolással könnyedés el lehet jutni a döntőbe, ott meg már bármi lehet, ilyen 1xrű BL-t nyerni. Meg lehet ugyis, ha végigverjük Európa nagy csapatait, mint pl. 2006ban.
(én a "mindenkitlegázolunk" mellett vagyok...)
Ezt írtam én is, de az már más kérdés, hogy ki melyik mellett van.LG írta:Igen, és általában azok jutnak messzebre, akik kispkapukat keresnek, és BL-t is könnyebb ugy megnyerni, ha lehető legkedbezőbb sorsolást kapjuk. Egy mákos sorsolással könnyedés el lehet jutni a döntőbe, ott meg már bármi lehet, ilyen 1xrű BL-t nyerni. Meg lehet ugyis, ha végigverjük Európa nagy csapatait, mint pl. 2006ban.
Igen, és általában azok jutnak messzebre, akik kispkapukat keresnek, és BL-t is könnyebb ugy megnyerni, ha lehető legkedbezőbb sorsolást kapjuk. Egy mákos sorsolással könnyedés el lehet jutni a döntőbe, ott meg már bármi lehet, ilyen 1xrű BL-t nyerni. Meg lehet ugyis, ha végigverjük Európa nagy csapatait, mint pl. 2006ban.Etooka írta:Krojfnak teljesen igaza van, és ez nem magabiztosság, hanem az igazság!
Aki nyerni akar, annak teljesen mindegy, hogy ki jön az útjába, mivel a legjobb akar lenni, az meg köztudott, hogy ugye a legjobb elvileg mindenkit le tud győzni...
Aki viszont a legjobb akar lenni úgy, hogy most inkább ezzel, aztán majd azzal, és így "okoskodik", az nem a legjobb...
De ha belegondoltok, így van ez az életben is...
Kiskapu kontra egyenes út![]()
Szvsz
Viszont Alvés ugyanezt mondta.Fernando írta:Azért a túlzott magabiztosság néha pofáraeséssel jár.Krojf írta:Amely csapatot kapjuk azt kell megverni!
Ez nem kívánságműsor, nem Bényi Ildikó vezeti.
Itt már bármelyik csapat jön szembe velünk át kell rajtuk gázolni!
Hívhatják akárhogyan is!
K.