Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tiszta szívemből szeretném hogy Bl-t nyerjen a csapat.gekkodan írta:
Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...
Atya világ.....![]()
Ilyet egy Barca-szurkolói oldalon le lehet írni???
Ez a tipikus magyar mentalitás: nyerjünk 3 év alatt 1-et és ne az elsőt, mert akkor kiégünk.
NEM! Mindig, minden évben meg kell halni a pályán és nyerni kell. Aki máshogy gondolkodik, az menjen Fradi-meccsre....Komolyan gyerekek.
Kiváltképp, hogy idén még nem nyertünk semmit.
Minden szavaddal egyetértek. Bár remekül mutatnak a vitrinben a kupák, végső soron ennek az egésznek a lényege a közönség szórakoztatása. Lehet, hogy elmarad a koronázás (mint ahogy számtalan példa van erre a sporttörténelemben), de az ÉLMÉNYEKET, amikkel hétről hétre gazdagodtunk, senki nem veheti el tőlünk. És számomra ezek a brilliáns mozdulatok többet érnek bármilyen kupánál. Ettől függetlenül szvsz nem szabad feladni egyetlen kupa megnyerését sem, ugyanis soha nem tudhatod, hogy mikor adatik meg újra a lehetőség a bizonyításra.Fecooo írta:érdekes a felvetésed, és vmilyen szinten egyet is értek veled, de egyszerűen nem tudnám feldolgozni, ha ez a csapat, amelyik végigsöpör Európán, nem gyűjtené be a BL-trófeát... tény, h ha ki is esik a csapatunk, ezt az idényt nem veheti el tőlünk senki, és semmi... ez a Barca már történelmet írt... nem sokan gondolják így manapság, de a trófeáknál vannak fontosabb dolgok, és h mi az? hát az, amit ettől a csapattól látunk... h minden héten várjuk a meccsüket, minden héten ott a remény, h újra és újra feledhetetlen focival állnak elő, és ezt az érzést egyetlen egy csapat se képes jelenleg előhozni az emberekből szvsz...lluisllach89 írta:...
büszke vagyok a csapatra, büszke vagyok és életem végéig mellettük maradok, legyen bármi is később! VISCA EL BARCA MINDÖRÖKKÉ!
Az én szívemhez is inkább Dani hozzáállása áll közelebb...gekkodan írta:Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
Mindamellett hogy imádom a csapatot, ráadásul kiütéssel abszolválták az eddigi legnagyobb erőmérőt azt kell mondjam hogy ahhoz hogy a mostani álom folytatódjon, az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Atya világ.....![]()
Ilyet egy Barca-szurkolói oldalon le lehet írni???
Ez a tipikus magyar mentalitás: nyerjünk 3 év alatt 1-et és ne az elsőt, mert akkor kiégünk.
NEM! Mindig, minden évben meg kell halni a pályán és nyerni kell. Aki máshogy gondolkodik, az menjen Fradi-meccsre....Komolyan gyerekek.
Kiváltképp, hogy idén még nem nyertünk semmit.
Meddig nézted?A kezdő sípszóig?Capon írta:Szoros, izgulós meccs volt.
Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
Mindamellett hogy imádom a csapatot, ráadásul kiütéssel abszolválták az eddigi legnagyobb erőmérőt azt kell mondjam hogy ahhoz hogy a mostani álom folytatódjon, az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
...
A Dream Team elbukta az első BEK döntőjét...
érdekes a felvetésed, és vmilyen szinten egyet is értek veled, de egyszerűen nem tudnám feldolgozni, ha ez a csapat, amelyik végigsöpör Európán, nem gyűjtené be a BL-trófeát... tény, h ha ki is esik a csapatunk, ezt az idényt nem veheti el tőlünk senki, és semmi... ez a Barca már történelmet írt... nem sokan gondolják így manapság, de a trófeáknál vannak fontosabb dolgok, és h mi az? hát az, amit ettől a csapattól látunk... h minden héten várjuk a meccsüket, minden héten ott a remény, h újra és újra feledhetetlen focival állnak elő, és ezt az érzést egyetlen egy csapat se képes jelenleg előhozni az emberekből szvsz...lluisllach89 írta:...
Én személy szerint szintén jobban örülök ennek.Sztem az idei kiírás legizgalmasabb dupla-meccse elé nézünk.lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
sztem a chelsea nem fog annyira bekkelni, mint a pool tette volna...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat (semmi jóra )
Te el tudsz aludni?miihii írta:...
Jó éjt mindenkinek!Bár asszem ez meglesz
mindenesetre, a döntőbe kerülés akár még nehezebb is lehet, mint a döntő.Fecooo írta:lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat(semmi jóra
)
Fecooo írta:lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat(semmi jóra
)