Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért is járt volna valóban.rikko írta: Nem az a kérdés ,h járt vagy sem. Hanem az , hogy a Vale-s miért nem. Sergi amúgy megérdemelte és nem is vita.
Nem az a kérdés ,h járt vagy sem. Hanem az , hogy a Vale-s miért nem. Sergi amúgy megérdemelte és nem is vita.Sinya22 írta:Ezért járt is,tök mindegy előtte mi volt.rikko írta:Sergi egyből sárga... de amikor őt talpalják le az semmi....![]()
![]()
Azért, mert nem tud. Nekem is szimpatikus.lics írta:Nekem szimpatikus Vidal, csipem de nem értem néha néha miért nem csinál legalább egy pici cselecskét mondjuk megtolhatná a labdát vagy valami de nem látom ezt. De lehet csak én látom így. Beadásai nem rosszak. Szurkolok neki szimpatikus.
Azért ez csúnyább volt, viszont a Valencias is megkaphatta volna, már csak azért is mert előtte is szabálytalankodott már.rikko írta:Sergi egyből sárga... de amikor őt talpalják le az semmi....![]()
![]()
Ezért járt is,tök mindegy előtte mi volt.rikko írta:Sergi egyből sárga... de amikor őt talpalják le az semmi....![]()
![]()
+1hdavid írta:Szerintem cilessen helyett jöhet Coutinho a félidőben
Végülis igazuk van amugy. Bár ezt 90 percen át nem fogják bírni.hdavid írta:Ugyan ez volt alaves ellen is csak azok kontraztak is, ezek ide jötte, hogy ússzuk meg gól nélkül... Idegenben... A kupa elődöntőben...