Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ezt írtam, hogy ők az esélyesebbek....wow.nagyiibarca írta:azért elég vicces azt írni, hogy jó ha otthon nyerünk 1-0-ra![]()
szerintem azért az elvárható tőlünk, ilyen játékosokkal, hogy otthon verjük a Celtát.
írtam tegnap, hogy nem szabad lebecsülni őket, de azét nehogy már ők legyenek az esélyesek![]()
ha juventus, atletico vagy chelsea szurkoló vagy, akkor biztosan igaz.de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont
ennyi.Élcsapatnak semmiképpen nem nevezném őket, elég szoros a tabella eleje, szezon eleje van, sűrű a mezőny, jön nekik 2 vereség és már 4-5 pozícióval hátrébb kerülnek. Stabil középcsapat a Celta, semmi több.
én csak arra reagáltam, hogy :ettől függetlenül nem olyan könnyű falat az, hogy sok gólos győzelem kötelező lenne ellenük.
mert azért ez bántotta a szemem, nem a san mamésbe vagy vicente calderónba megyünk.akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
Nekem igazából mindegy melyik csapatot minek hívod. Sorsolásukról annyit, hogy a Sociedad-ATM duóval X-eltek. 2 csapat aki a Real-t idén megverte. Ráadásul az egyetlen vereségük alatt is fölényben voltak, emberhátrányban játszottak,hosszabbításban kapták a 3-at, stb.shutterisland írta:attól nem lép ki valaki a középcsapatok közül, hogy a szerencsés sorsolásnak köszönhetően a bajnokság első negyedében még ott van az első harmadban.
itt 3 élcsapat van (barca, atleti, real), a többi kis és középcsapat, ez utóbbi kategóriából pedig van 2-3 olyan (sevilla, villarrreal, valencia) ahol jobb a minőség az átlagnál.
a lényegen nem változtat, egy ilyen klasszikus után az a minimum, hogy otthon magabiztosan, gólokkal nyerünk.
Direkt odaírtam, hogy jelenleg. Jelenleg 6ik helyen vannak, és alig kaptak gólt. Ezek tények.shutterisland írta:de, középcsapat, aki a táblázat középső harmadára hivatott, az az.
még nem játszottak a reallal, a barcával, a valenciával vagy a sevillával, így csalóka ez a 6. hely.
ha idegenbe mennénk, akkor valóban megelégedhetünk egy kibrusztolt utolsó perces győzelemmel is, de otthon illik az ilyen csapatokat magabiztosan verni.
Celta 1x kapott ki, csak úgy, mint a Barca.1-el kaptak több gólt, mint a Real. Tabellán 6-ik helyen állnak. Minden csak nem középcsapat jelenleg.shutterisland írta:egy spanyol középcsapat ellen, hazai pályán, olyan klasszisokkal a csapatban, mint messi, neymar vagy suarez.Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.![]()
még ha idegenbe mennénk valahova, vagy egy nagyobb csapat ellen játszanánk, akkor oké, de a múlt heti kiábrándító játék után ezt a meccset le kell hozzák nekünk simán.
egy spanyol középcsapat ellen, hazai pályán, olyan klasszisokkal a csapatban, mint messi, neymar vagy suarez.Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
Lehet, hogy egyikőjüktől van a fia is!palesz77 írta:Luchonak van lánya?Lehet összeszűrte vele a levet Martin, más ötletem nincs erre már.
Talán még ha az asszonyát fektette meg LE-nek...
Luchonak van lánya?Erxy írta:azt csak a te megnyugtatásodra írtam be.valami komolyabb probléma lehet ott közöttük, az nem normális, hogy ennyiszer lelátózik..
egyébként Rafinhát most már azért szívesen megnézném kezdőként a középpályán.
Lehet ez lesz a szerencséje, még a végén addig itt marad, amíg Alves repül, és akkor már lehet bedobja az edző - vagy Luchot is túléli, és a külsős edző végre játszatja majd..messideco írta:Az a vicc, hogy szegény Montoya elmenni sem fog tudni.
Azt hittem nem mered így betenni a keretet, hogy Montoya kimaradt..Erxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Még te a szerdai meccs előtt: Albának és Adrianonak kellenek a játékpercek, Montoya majd játszik htvégén.![]()
Megyek lottózni..palesz77 szerdán Montoyaról írta:De elore megmondom, hogy hetvegen a keretben sem lesz, az Alves-Alba-Adriano harmast fogja nevezni Lucho, fogadni mernek ra.
Nem mintha rajta múlt volna az esetek 90%-ában, hogy nem kaptunk gólt, ismét csak azt tudom felhozni kirívó példának, amikor MEGÁLLT a kilépő játékos mellett.. Általában köze nincs ahhoz, hogy hogy oldjuk meg az ellenfél támadásainak levédekezését - kivéve a Classicot, mert ott zsírkirály volt általában.Barcaman1993 írta:Aztán, Alves meg a kapott gólok?Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Ha ezt nézzük, akkor az összes védőnket el kellett volna már rég küldeni. Adriano, Bartra, Piqué, Alba, Mascherano soroljam tovább?defender3 írta:Komoly meccs eddig idén kettő volt mindkettőn 2 kapott gólba benne volt tavaly AtMa ellen is miatta kaptunk gólt. Ezen a 3 meccsen kaptunk 7 gólt abból 5-ben vmilyen szinten benne volt. A többi meccsen is inkább emberhátrány volt, meg Rakiticsnek kell folyamatosan kisegíteni, mert elfelejti mi is lenne az elsődleges feladata.
Komoly meccs eddig idén kettő volt mindkettőn 2 kapott gólba benne volt tavaly AtMa ellen is miatta kaptunk gólt. Ezen a 3 meccsen kaptunk 7 gólt abból 5-ben vmilyen szinten benne volt. A többi meccsen is inkább emberhátrány volt, meg Rakiticsnek kell folyamatosan kisegíteni, mert elfelejti mi is lenne az elsődleges feladata.Barcaman1993 írta: Aztán, Alves meg a kapott gólok?Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Nem tudom miért vagy így kiakadva? 3 edző 3 év alatt mind mellőzték Montoyát... Gondolom ők a hozzá nem értők, mi meg tökéletesen látunk mindent.defender3 írta:Nembaj nekünk még akkor is Alves kell majd amikor már járókerettel tud csak menni. Meg nézhetük azt, h benne van a kapott gólokban komolyabb meccseken. Szerintem kb mindenki látja, h a csapatnak jobb nem Alves a jobbhátvéd de LE mégse akarja elfogadni. Nem tudom, h még hány meccsen kell Alves miatt góltkapni, h LE is elhigyje.
Montoya helyébe szerződéstbantonék a csapattal és elmenni egy olyanhoz ahol játszhatnék is.
Piquét nyomatni kell, ki a csapatból, minél hamarabb és minél messzebb. Nevetséges gyökér lett a csávó, nem ide való. Még a kispadon mobilozik... Hála az égnek keretbe sincs.Rivaldo11 írta:Nálam: Ter Stegen-Montoya, Piqué, Bartra, Alba-Rakitic, Xavi, Busi-Messi, Ney, Suarez. Messinek meglesz a rekord, Alvesre, Bravora, Maschra ráfér a pihenő, Piquét ellneben folyamatosan nyomatni kell, magára kell találnia. Suarezt nagyon várom, remélem meglövi az elsőt ma. Lényeg a 3 pont, és az, hogy folyamatosan az élen maradjunk. Ha a madridot tartani tudnánk tavaszig, jó sanszot látnék a bajnoki címre, addigra össze fogunk állni. Ehhez minden meccsen a 3pont kell, így ma is.