Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.01. 16:59:07

nagyiibarca írta:azért elég vicces azt írni, hogy jó ha otthon nyerünk 1-0-ra :mrgreen:
szerintem azért az elvárható tőlünk, ilyen játékosokkal, hogy otthon verjük a Celtát.
írtam tegnap, hogy nem szabad lebecsülni őket, de azét nehogy már ők legyenek az esélyesek :D
Igen ezt írtam, hogy ők az esélyesebbek....wow.

Előzőleg is leírtam, de leírom újra mindenki azt szeretné, hogy nyerjünk mert ez a legfontosabb. Szó sem volt olyanról, hogy a Celta esélyesebb lenne, jó csapat de otthon nyerni kell.Ideális esetben rúgunk kettőt az első félidőben, másodikra jön pár csere és vége a meccsnek aztán lehet készülni a következőre. De nyilván a Celta az esélyesebb.....
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 16:57:31

de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont
ha juventus, atletico vagy chelsea szurkoló vagy, akkor biztosan igaz.
Élcsapatnak semmiképpen nem nevezném őket, elég szoros a tabella eleje, szezon eleje van, sűrű a mezőny, jön nekik 2 vereség és már 4-5 pozícióval hátrébb kerülnek. Stabil középcsapat a Celta, semmi több.
ennyi.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.11.01. 16:53:55

azért elég vicces azt írni, hogy jó ha otthon nyerünk 1-0-ra :mrgreen:
szerintem azért az elvárható tőlünk, ilyen játékosokkal, hogy otthon verjük a Celtát.
írtam tegnap, hogy nem szabad lebecsülni őket, de azét nehogy már ők legyenek az esélyesek :D

Élcsapatnak semmiképpen nem nevezném őket, elég szoros a tabella eleje, szezon eleje van, sűrű a mezőny, jön nekik 2 vereség és már 4-5 pozícióval hátrébb kerülnek. Stabil középcsapat a Celta, semmi több.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.01. 16:52:20

Oda írtam, hogy otthon vagyunk a lehetőség adott. Írtam, hogy szoros a tabella, ráadásul ugye előző héten kikaptunk így most kötelező nyerni. S erre írtam, hogy mindegy hogyan a legfontosabb a 3 pont. Ezt most is tartom, nem idegenbe megyünk ez igaz, otthon vagyunk ez jó, de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont és a javítás a múltkori 0 pontért.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 16:41:41

ettől függetlenül nem olyan könnyű falat az, hogy sok gólos győzelem kötelező lenne ellenük.
én csak arra reagáltam, hogy :
akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
mert azért ez bántotta a szemem, nem a san mamésbe vagy vicente calderónba megyünk.

ez a " középcsapat, nem középcsapat " dolog meg csak szőrszálhasogatás volt, egyértelmű, hogy nem számítanak élcsapatnak, akkor pedig nem is lehet máshogy nevezni őket.
persze a középcsapatok között is vannak különbségek, jelen esetben náluk ezt az okozza, hogy még az első 5 csapat közül 4-el nem játszottak, de ennyi.

OTTHON leszünk, a játékosokban meg kell legyen a bizonyítási vágy a klasszikuson okozott csalódás miatt, enrique tavaly a celtánál volt, szóval ismeri a csapatot, egy stabil, 2 vagy 3 gólos győzelmet, domináns és magabiztos játékkal elvárnék.
a gálázást nem várom el, csak azt, hogy a tudáskülönbség és a hazai pálya előnye jöjjön ki, mint ahogy általában ki is szokott az ilyen meccseken.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.11.01. 16:30:04

shutterisland írta:attól nem lép ki valaki a középcsapatok közül, hogy a szerencsés sorsolásnak köszönhetően a bajnokság első negyedében még ott van az első harmadban.

itt 3 élcsapat van (barca, atleti, real), a többi kis és középcsapat, ez utóbbi kategóriából pedig van 2-3 olyan (sevilla, villarrreal, valencia) ahol jobb a minőség az átlagnál.

a lényegen nem változtat, egy ilyen klasszikus után az a minimum, hogy otthon magabiztosan, gólokkal nyerünk.
Nekem igazából mindegy melyik csapatot minek hívod. Sorsolásukról annyit, hogy a Sociedad-ATM duóval X-eltek. 2 csapat aki a Real-t idén megverte. Ráadásul az egyetlen vereségük alatt is fölényben voltak, emberhátrányban játszottak,hosszabbításban kapták a 3-at, stb.

Felőlem mondhatjuk őket kis csapatnak is, tök mindegy, ettől függetlenül nem olyan könnyű falat az, hogy sok gólos győzelem kötelező lenne ellenük. Legalábbis szerintem nem.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 16:19:04

attól nem lép ki valaki a középcsapatok közül, hogy a szerencsés sorsolásnak köszönhetően a bajnokság első negyedében még ott van az első harmadban.

itt 3 élcsapat van (barca, atleti, real), a többi kis és középcsapat, ez utóbbi kategóriából pedig van 2-3 olyan (sevilla, villarrreal, valencia) ahol jobb a minőség az átlagnál.

a lényegen nem változtat, egy ilyen klasszikus után az a minimum, hogy otthon magabiztosan, gólokkal nyerünk.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.11.01. 16:12:16

shutterisland írta:de, középcsapat, aki a táblázat középső harmadára hivatott, az az.
még nem játszottak a reallal, a barcával, a valenciával vagy a sevillával, így csalóka ez a 6. hely.

ha idegenbe mennénk, akkor valóban megelégedhetünk egy kibrusztolt utolsó perces győzelemmel is, de otthon illik az ilyen csapatokat magabiztosan verni.
Direkt odaírtam, hogy jelenleg. Jelenleg 6ik helyen vannak, és alig kaptak gólt. Ezek tények.
Az meg hogy ki mire hivatott, és ki mit tesz le az asztalra két külön dolog. Nézd meg az angol táblázatot pl.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 16:06:20

de, középcsapat, aki a táblázat középső harmadára hivatott, az az.
még nem játszottak a reallal, a barcával, a valenciával vagy a sevillával, így csalóka ez a 6. hely.

ha idegenbe mennénk, akkor valóban megelégedhetünk egy kibrusztolt utolsó perces győzelemmel is, de otthon illik az ilyen csapatokat magabiztosan verni.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.11.01. 16:00:10

shutterisland írta:
Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
egy spanyol középcsapat ellen, hazai pályán, olyan klasszisokkal a csapatban, mint messi, neymar vagy suarez. :lol:

még ha idegenbe mennénk valahova, vagy egy nagyobb csapat ellen játszanánk, akkor oké, de a múlt heti kiábrándító játék után ezt a meccset le kell hozzák nekünk simán.
Celta 1x kapott ki, csak úgy, mint a Barca.1-el kaptak több gólt, mint a Real. Tabellán 6-ik helyen állnak. Minden csak nem középcsapat jelenleg.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 15:55:05

Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
egy spanyol középcsapat ellen, hazai pályán, olyan klasszisokkal a csapatban, mint messi, neymar vagy suarez. :lol:

még ha idegenbe mennénk valahova, vagy egy nagyobb csapat ellen játszanánk, akkor oké, de a múlt heti kiábrándító játék után ezt a meccset le kell hozzák nekünk simán.
messideco
Presidente del Barça

2014.11.01. 15:44:50

Kis felvezetés a meccshez:

Rafinha:
"We expect it to be a difficult game. Celta play well, they will give everything, they like to play, are solid, attack well..."

Suarez most játszhatja első meccsét a Camp Nouban. Remélem sikeres debütálása lesz :)

Az As kezdője: Bravo - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
(nagyon úgy néz ki, hogy a kis Rafinha kezdő lesz. A madridi lapnál jelenik meg először Bartra, mint lehetséges kezdő).

Legutóbbi 17 meccsen 16-szor legalább 2 gólt szerzett a csapat. Remélem ma sem törik meg a gólfolyam, és Messinek is sikerül beállítani a rekordot! :)

Visca el Barca!
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.01. 15:15:38

Szimpatikus gyerek Montoya, s dolgosnak ismertem meg, de én meg úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy amíg a csapat nyer tőlem Kis Pista meg Nagy Józsi is játszhat illetve nem játszhat. Ha lehetőséget kap, akkor tudjon hozni egy biztos jó szintet, de az hogy állandóan megy a "sírás", hogy Montoya meg Bartra nem játszik vagy épp de jó hogy játszik. Ha rotálunk az a baj, ha nem rotálunk az a baj, ha Mathieu játszik az a baj ha XY sérült akkor meg az a baj. Egyszer éljük már meg, hogy nincs baj gyerekek. :D Menjünk ki nyerjük meg a meccset aztán megyünk tovább a következőre.

Montoya tényleg többet érdemelne (anno mintha lett volna szó az Interről, oda továbbra is szívesen várnák szerintem olyan hulladék most sajnos a kék-fekete csapat), de most aztán tényleg semmi nem indokolja, hogy Alvest lecseréljék jól játszott múltkor is. Illetve nagy előnye Montoyához képest, hogy többet tud bekapcsolódni a támadásokba. Montoya egy másik rendszerben hasznosabb lenne, de ebben ahol mindkét szélső védőnek támadni kell, kevesebb szerep jut neki egyelőre.

Celta jó kis csapat, de javítani kell az előző heti meccs miatt, baromi szoros a tabella muszáj lenne győzni. Remélem sikerül is, otthon vagyunk adott a lehetőség. Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.11.01. 14:28:10

palesz77 írta:Luchonak van lánya? :mrgreen: Lehet összeszűrte vele a levet Martin, más ötletem nincs erre már. :-k Talán még ha az asszonyát fektette meg LE-nek... :D
Lehet, hogy egyikőjüktől van a fia is! :mrgreen:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.01. 14:17:04

Erxy írta:azt csak a te megnyugtatásodra írtam be. :D valami komolyabb probléma lehet ott közöttük, az nem normális, hogy ennyiszer lelátózik..

egyébként Rafinhát most már azért szívesen megnézném kezdőként a középpályán.
Luchonak van lánya? :mrgreen: Lehet összeszűrte vele a levet Martin, más ötletem nincs erre már. :-k Talán még ha az asszonyát fektette meg LE-nek... :D

Rafinhanak meg én is örülnék már, bár ha Rakiticcel tolná, akkor a bal oldalán játszana a középpályának, ami annyira nem nyerő. De igazából olyan régen játszott már, hogy ez se számít, csak kezdjen, kellenének neki a percek.
messideco írta:Az a vicc, hogy szegény Montoya elmenni sem fog tudni.
Lehet ez lesz a szerencséje, még a végén addig itt marad, amíg Alves repül, és akkor már lehet bedobja az edző - vagy Luchot is túléli, és a külsős edző végre játszatja majd..
messideco
Presidente del Barça

2014.11.01. 14:03:57

Az a vicc, hogy szegény Montoya elmenni sem fog tudni. Nem kutyaütő játékos, emlékeztetőül, az U21-es csapatban Carvajalt szorította ki a kezdőcsapatból. Nagyon sajnálom...

A sport.es szerinti kezdő: Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rafinha Busquets Rakitic - Suarez Messi Neymar

Lényegi különbségek nincsenek, a Rafinha-Xavi kérdés nem egyforma eddig.
Kép
"And my heart will leave you never."
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.01. 14:01:46

azt csak a te megnyugtatásodra írtam be. :D valami komolyabb probléma lehet ott közöttük, az nem normális, hogy ennyiszer lelátózik..

egyébként Rafinhát most már azért szívesen megnézném kezdőként a középpályán.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.01. 13:19:36

Erxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Még te a szerdai meccs előtt: Albának és Adrianonak kellenek a játékpercek, Montoya majd játszik htvégén. :mrgreen:
Azt hittem nem mered így betenni a keretet, hogy Montoya kimaradt.. :mrgreen:
Köhm.. :mrgreen:
palesz77 szerdán Montoyaról írta:De elore megmondom, hogy hetvegen a keretben sem lesz, az Alves-Alba-Adriano harmast fogja nevezni Lucho, fogadni mernek ra.
Megyek lottózni.. :^o

Nem is írok már erről a Montoya ügyről inkább, számomra közröhej ez a dolog, de nembaj, majd Rakitic visszazár Alves helyett, úgyse kell hogy segítse a támadásokat a horvát, nem abba jó alapból se.. :roll:
Barcaman1993 írta:Aztán, Alves meg a kapott gólok? #-o Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Nem mintha rajta múlt volna az esetek 90%-ában, hogy nem kaptunk gólt, ismét csak azt tudom felhozni kirívó példának, amikor MEGÁLLT a kilépő játékos mellett.. Általában köze nincs ahhoz, hogy hogy oldjuk meg az ellenfél támadásainak levédekezését - kivéve a Classicot, mert ott zsírkirály volt általában.

Na mindegy, egyedül abba bízok, hogy ma a Rakitic-Busi-Rafinha hármas fog kezdeni a középpályán, de nagyon gyanús nekem, hogy Xavi kapja meg ismét a bizalmat. Elől nem várok meglepetést, kezdjen az MSN, hátul meg az Alves-Masch-Matyi-Alba négyes fog kezdeni gondolom. Valamiért sok gólos győzelmet várok, szerintem ma Neymar nem fog lőni, de Suárez és Messi igen. Nagyon várom már a meccset! 8)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.11.01. 12:58:38

defender3 írta:Komoly meccs eddig idén kettő volt mindkettőn 2 kapott gólba benne volt tavaly AtMa ellen is miatta kaptunk gólt. Ezen a 3 meccsen kaptunk 7 gólt abból 5-ben vmilyen szinten benne volt. A többi meccsen is inkább emberhátrány volt, meg Rakiticsnek kell folyamatosan kisegíteni, mert elfelejti mi is lenne az elsődleges feladata.
Ha ezt nézzük, akkor az összes védőnket el kellett volna már rég küldeni. Adriano, Bartra, Piqué, Alba, Mascherano soroljam tovább?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.01. 12:56:53

Barcaman1993 írta: Aztán, Alves meg a kapott gólok? #-o Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Komoly meccs eddig idén kettő volt mindkettőn 2 kapott gólba benne volt tavaly AtMa ellen is miatta kaptunk gólt. Ezen a 3 meccsen kaptunk 7 gólt abból 5-ben vmilyen szinten benne volt. A többi meccsen is inkább emberhátrány volt, meg Rakiticsnek kell folyamatosan kisegíteni, mert elfelejti mi is lenne az elsődleges feladata.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.11.01. 12:49:45

defender3 írta:Nembaj nekünk még akkor is Alves kell majd amikor már járókerettel tud csak menni. Meg nézhetük azt, h benne van a kapott gólokban komolyabb meccseken. Szerintem kb mindenki látja, h a csapatnak jobb nem Alves a jobbhátvéd de LE mégse akarja elfogadni. Nem tudom, h még hány meccsen kell Alves miatt góltkapni, h LE is elhigyje.

Montoya helyébe szerződéstbantonék a csapattal és elmenni egy olyanhoz ahol játszhatnék is.
Nem tudom miért vagy így kiakadva? 3 edző 3 év alatt mind mellőzték Montoyát... Gondolom ők a hozzá nem értők, mi meg tökéletesen látunk mindent.
Aztán, Alves meg a kapott gólok? #-o Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...

Montoyát már évekkel ezelőtt kölcsön kellett volna adni. De legkésőbb idén, hogy meglássuk mit érhetünk jövőre vele, meg Douglasszal. Itt maradt, akkor nincs miről beszélni...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.01. 12:39:28

Nembaj nekünk még akkor is Alves kell majd amikor már járókerettel tud csak menni. Meg nézhetük azt, h benne van a kapott gólokban komolyabb meccseken. Szerintem kb mindenki látja, h a csapatnak jobb nem Alves a jobbhátvéd de LE mégse akarja elfogadni. Nem tudom, h még hány meccsen kell Alves miatt góltkapni, h LE is elhigyje.

Montoya helyébe szerződéstbantonék a csapattal és elmenni egy olyanhoz ahol játszhatnék is.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.01. 12:33:09

Szegény srác nagyon nem érdemli meg ezt....

Lucho #-o [-X
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.11.01. 12:08:13

Bye bye Montoya! :?

Na de most nézzük reálisan a dolgokat: Montoya idén 90 percet játszott tétmeccsen (a katalán szuperkupát nem számítva), ez pedig kevés. De amint láthatjuk Lucho sokat rotál a keretben (egyeseket leszámítva (Igen Dani...)), de vajon van-e olyan szemét, hogy semmi ok nélkül sohasem nevezi Montoyát? Nem hiszem. Én itt most senkit sem szeretnék megvádolni, de szerintem Martín ugyanolyan hibás ebben, mint LE.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.11.01. 12:06:44

Rivaldo11 írta:Nálam: Ter Stegen-Montoya, Piqué, Bartra, Alba-Rakitic, Xavi, Busi-Messi, Ney, Suarez. Messinek meglesz a rekord, Alvesre, Bravora, Maschra ráfér a pihenő, Piquét ellneben folyamatosan nyomatni kell, magára kell találnia. Suarezt nagyon várom, remélem meglövi az elsőt ma. Lényeg a 3 pont, és az, hogy folyamatosan az élen maradjunk. Ha a madridot tartani tudnánk tavaszig, jó sanszot látnék a bajnoki címre, addigra össze fogunk állni. Ehhez minden meccsen a 3pont kell, így ma is.
Piquét nyomatni kell, ki a csapatból, minél hamarabb és minél messzebb. Nevetséges gyökér lett a csávó, nem ide való. Még a kispadon mobilozik... Hála az égnek keretbe sincs.

Montoya is kimaradt? Szerencsétlen gyerek, esküszöm nem értem.
Bravo-Alves-Bartra-Matyi-Alba-Mascherano-Xavi-Rakitic-MSN-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2014.11.01. 12:08:34-kor.
Válasz küldése