nagyiibarca írta:Yokozuna írta: Nagyon gyenge ellenfél. Ez kevés lesz a bajnoki reményekhez.
Valóban a mi hibánk, hogy gyenge az ellenfél, persze, hát ezért nem leszünk bajnokok, mi tehetünk erről is.

Azért azt tegyük hozzá gyorsan,egyébként ebben Andrisnak igazat adok,hogy ha tetszik ha nem a csapat gyenge volt,lassan játszottunk,körülményesen...igazából nem volt élvezhető,látványos,így megértem a "fanyalgókat"(persze erre más drukker joggal mondja,hogy 3 pont-de én például a játék szépsége miatt,kikapcsolódásért ülök le meccset nézni

). 5-0 pedig csak azért lett mert be tudtunk gyötörni egy gólt,onnan meg fülük farkuk behúzták.
Ami meg feltűnt,hogy Montoya oldalán Ghilas 10 ből 10 szer ment el úgy ahogy akart. Illik ezt is észrevenni...ugyan úgy belőtték mögé a lasztikat mint Alves mögé. Közel sem biztos ,hogy ez a jobb bekkek hibája,lehet inkább a taktikáé. Pep érában ezt még (és sok mást persze,tudom jól más világ volt)meg tudtuk oldani,gondolom a többi játékos helyezkedésével vagy valami okosságal,de ez manapság már nem jellemző egyáltalán.
Montoya-Alves-Douglas-Adriano...teljesen mindegy ugyan úgy megverik mindet leindításból,mert hatalmas terület van mögöttük(Montoya is az ellenfél 16 -osánál tengette az életét).
Közülök még talán Alves az aki ha hátrébb van,nem elöl kóricál akkor azért szereli a támadókat