Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon kellett egy Olmo féle vekker, ami kicsit felrázza a csapatot....nagyon nincs a meccsben Rayo gól, de magunkat ismerve az egy gól előny nem életbiztosítás.....
Hát eddig ha jól rémlik csak Kounde és Inaki maradt ki késés miatt. Kapust nem cserélünk, ha nem muszáj, de Kounde legutóbb is beállt csereként.
Ezen gondolkodtam én is.
Elsőre én sem értettem, de visszajátszásból elég tiszta sor, a színesbőrű játékos hatalmas lesen tartózkodva testtel-kézzel lökve tartotta fel Inigot (aki a labdát birtokló játékos tétovázása miatt eséllyel ért volna oda, ha ez számítana). így tevékenyen játékba avatkozott. Hülye volt, mázlink volt, de jogos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.17. 21:53:42Csak én nem értem hogy miért lett érvénytelenítve a Rayo gólja?
Merthogy les nem volt az biztos.
Köszi, így már teljesen érthető.FCBsteve írta: ↑2025.02.17. 21:55:26Lesen lévő játékos akadályozta a szerelni igyekvő Inigo-t...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.17. 21:53:42Csak én nem értem hogy miért lett érvénytelenítve a Rayo gólja?
Merthogy les nem volt az biztos.
Inkább adták volna meg, most ezt hallgathatjuk évekig miközben hány rosszabbat tévedtek már ellenünkCubarsinál meg mázli hogy a labda még nem volt játékban, különben az ugyanúgy tizi lett volna.(persze az összeállításokba majd ez is benne lesz hogy ezt elcsaltuk)
Mondjuk, szerencse, kétszeresen is... Rayo kis ésszel akár vezethetne is...
Cubarsi szögletnél ugyanúgy rángatta az ellenfelet..ezeket miért kell? Nem is értem, főleg, h már tudják, h ott a VAR..mázli, h nem fújta be nekik js.