Bajnoki Mérkőzések
csak robertót ne 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Egyetértek, de Busquets szerintem jól játszik. Szépen szűr, de kéne mellé egy melós Rakitic is, mert egyedül nem érhet oda mindenhova. Matyi is remek eddig és tudatosan ő jön fel inkább a támadásokkal és nem Alves. Alves amúgy eddig rendben van. A védőmunkájára nincs különösebb panasz, támadójátéka meg (legalábbis szerintem tudatosan) nincs...PCsabi írta:1. Suárez nagyon jól kezdett, de aztán eltűnt.
2. Iniesta és Busquets észrevehetetlen.
3. Rakitic nekem hiányzik.
Nálam félidőben Piqué le, Alba be. Xavi le Rakitic be, így a magas emberek száma sem csökkene, meg szerintem az alba+neymar kombóval komoly gondokat lehetne okozni. Mathieu előre játékban homály, középen meg akkor inkább ő maradjon,piqué nek van sárgája.
-
- aka Game90
1. Suárez nagyon jól kezdett, de aztán eltűnt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Na most akkor nagyon okos leszek így utólag
Gondoltam rá hogy kezdeni fog Suárez, 4 hónapig volt a srác eltiltva, tudta napra pontosan hogy mikor térhet vissza, ráadásul a real madrid ellen, nem hinném hogy ne bírna legalább 75-80 percet.
Egyébként meg tetszik Ronaldo cipője, tiszta vagány szerintem, végre nem valami ferde hajlamú lábáról szedte le.

Gondoltam rá hogy kezdeni fog Suárez, 4 hónapig volt a srác eltiltva, tudta napra pontosan hogy mikor térhet vissza, ráadásul a real madrid ellen, nem hinném hogy ne bírna legalább 75-80 percet.
Egyébként meg tetszik Ronaldo cipője, tiszta vagány szerintem, végre nem valami ferde hajlamú lábáról szedte le.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Minden kérés így teljesüljön. Sikerült gyorsan meglepni őket.
Mehet a labdatartás és kontrából még egy.

- Alonso0190
- Jugador del Barça
Szééppppp!!!
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
-
- Director del Fútbol
NEYMAR

NNNNEEEEEYYYYMMMMMMAAAAARRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL NEEEYmAAR
NEEEYMAAAAAR GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Iscot meg akkor még sem említetted..Chino írta:Xavi-Alves-Piqué trió Cr ellen, háááát....

Na hajrá srácok, tegyük oda! Jó lenne megnyerni, de még ha ki is kapunk, akkor is emelt fővel tegyük adott esetben, küzdést várok a végsőkig! (Suáreztől csak egy bizonyos határon belül..

- Chino
- Llegenda del Barça
Annyi pozitívum mindenképp van ebben a kezdőben, hogy sok variációs lehetőségünk lesz eredménytől függően. Egy vezetésnél pl. Suarez-Rakitic csere sokat hozhat, de Alba-Piqué váltás is megnehezítheti a Real dolgát. Azért egy friss Alba fáradtabb védelem, kp-sor ellen bejöhet. De emellett több koncepciót is lehet váltani, ami mindenképp pozitívum és vannak minőségi játékosok is a padon.
Persze lehet, hogy pont ebbe bukunk bele, Rakitic nekem nagyon hiányzik, Xavi-Alves-Piqué trió Cr ellen, háááát....
Persze lehet, hogy pont ebbe bukunk bele, Rakitic nekem nagyon hiányzik, Xavi-Alves-Piqué trió Cr ellen, háááát....
Forca Barca!!!!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Azért elég sok minden változott. A jelenlegi játékunk más mint tavaly volt. Nem csak az számít, hogy a fél keret megváltozzon...MessiCesc írta:Nem akarok vészmadárkodni, de nem változott semmi tavaly óta, egy kapuscsere és Suárez jött, kb. ennyi, fontos meccsen, az Alves-Piqué-Busi-Xavi 4-es még mindig kezdő.
Rakitic mellőzésén meglepődtem, remélem Suarez helyzetkihasználása nem lesz rosszabb, mint a kényszerpihi előtt, mert gyanítom, hogy legalább 3-4 lehetősége lesz a gólszerzésre.
Kíváncsi leszek mert ez a kezdő ami meg van adva ez 3-4-3-ra is jó elvben ha Alves fegyelmezettebb lenne, de nem hiszem, hogy be merné próbálni. De nemsokára választ kapunk.

Nem akarok vészmadárkodni, de nem változott semmi tavaly óta, egy kapuscsere és Suárez jött, kb. ennyi, fontos meccsen, az Alves-Piqué-Busi-Xavi 4-es még mindig kezdő. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remélem a csapatvédekezés is a helyén lesz, mert az lehet az egésznek a kulcsa. Persze nem buszos csapat leszünk, csak ha szükség van rá akkor akár a középpálya is visszajön segíteni, esetleg a csatárok is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én azón se lepődnék, ha a busquets is meg messi is hátrébb játszana. busi már-már 5. védőként, messi meg a kp-n... ez sem lenne rossz alternatíva.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Xavi mostanában nem játszik rosszul lehet , hogy bejön ez a húzás . Az , hogy Rakitic nem játszik az lehet , hogy nem olyan nagy baj igy , hogy a védelem erősebb . Majd kiderül .
VISCA EL BARCA
VISCA EL BARCA
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Valahol értem LE-nek a húzásait. Az biztos ha frissíteni kell akkor lesz egy Rakitic aki elég veszélyes tud lenni meg lesz egy futkározó Jordi Alba. Az biztos hogy Matheiu nem fog annyit fellépni mind Alba, Suáreznek örülök végre bemutatkozhat a Barca színeiben remélem rúg vagy 2 csak, hogy érezzék a törődést.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BFC 2014.10.25. 17:43:38-kor.
Szerintem azért játszik Xavi, hogy Alvesnek muszáj legyen védekeznie! 

ez a madridi középpálya nem annyira fizikális, mint az elmúlt években volt, vagy mint akár a psg-é.
ez xavi szempontjából fontos.
+balhátvédben Mathieu lesz, kvázi három középhátvéddel játszunk majd, nem hiszem, hogy túl sokat lesz elől, max 1-2 direkt, egyenes sprint előre, mint legutóbb mikor ott játszott (nem tudom ki volt az ellenfél) ennek köszönhetően pedig talán nem lesz akkora probléma az Alves mögötti terület. kb mint Abidallal anno.
Suárezre nagyon kiváncsi vagyok, és hogy hogy működik az első hármas, ha Suárez beékelődik Pepéék közé könnyen lehet hogy hátrébb "nyomja" őket, nagyobb terület lehet a kp-s sor és a védelmi sor között (ne feledjük, nincs a Realnak kimondott vkp-ja, vagy mélységi kp-sa) ami Messi és Neymar esetében tudjuk mit jelenthet.
elsőre ennyit, a többit majd meglátjuk
ez xavi szempontjából fontos.
+balhátvédben Mathieu lesz, kvázi három középhátvéddel játszunk majd, nem hiszem, hogy túl sokat lesz elől, max 1-2 direkt, egyenes sprint előre, mint legutóbb mikor ott játszott (nem tudom ki volt az ellenfél) ennek köszönhetően pedig talán nem lesz akkora probléma az Alves mögötti terület. kb mint Abidallal anno.
Suárezre nagyon kiváncsi vagyok, és hogy hogy működik az első hármas, ha Suárez beékelődik Pepéék közé könnyen lehet hogy hátrébb "nyomja" őket, nagyobb terület lehet a kp-s sor és a védelmi sor között (ne feledjük, nincs a Realnak kimondott vkp-ja, vagy mélységi kp-sa) ami Messi és Neymar esetében tudjuk mit jelenthet.
elsőre ennyit, a többit majd meglátjuk

nem örülök ennek a középpályás sornak! mert lassú Xavi miatt bizonytalan(kockázatos) Busquets miatt és kissé körülményes Iniesta miatt. egy dologra gondolok: az első rohamok miatt LASSÍTANI PRÓBÁLJUK a játékot és ehhez ez a hármas talán jó lehet. ha nem kapunk gólt az első negyedórában talán igazolva is látnám.