Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem sajnos, Pique és Márquez kezd középen.Valbali írta:Cáceres megint nem kezdő?
Ez fordítva is igazVictor_Valdes írta:Amúgy egy viszonylag szoros meccset várok, mert a Baselnek nincs mit veszítenie így tiszta szívből nyugodtan fognak játszani
Semmi baj, az NSO elég gyakran követ el ilyen hibákat.kabekabe írta:Nézzétek meg a kezdőt!
http://www.nemzetisport.hu/Kozvetites_i ... p?tid=3512
Elég gáz![]()
![]()
Dani a keretbe sincs
Én 1-2-et tippeltem, de csak a 18x-os szorzó miattLos Banditos írta:Ilyenkor szokott jönni a pofáraesés. Amikor mindenki azt várja, hogy 4-5 gólt rúgjunk. Örüljünk egy 1 gólos győzelemnek is.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
A justin.tv topicon írták a katalánok:Varga írta:Ez biztos. lásd főoldal.Los Banditos írta:Talán ez a kezdő, legalábbis ezt írj a Sport.: Valdés, Puyol, Márquez, Piqué, Sylvinho, Víctor Sánchez, Busquets, Iniesta, Bojan, Henry, Hleb.
Ha az lesz akkor is örülni fogok.Los Banditos írta:Ilyenkor szokott jönni a pofáraesés. Amikor mindenki azt várja, hogy 4-5 gólt rúgjunk. Örüljünk egy 1 gólos győzelemnek is.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Ilyenkor szokott jönni a pofáraesés. Amikor mindenki azt várja, hogy 4-5 gólt rúgjunk. Örüljünk egy 1 gólos győzelemnek is.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Lessz ott még 6-0!!!kabekabe írta:Én is 4-0 írtam.lui1698 írta:Azért szerintem elég ha behúzzák.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Nem ez a legerősebb felállás.
2-0 is bőven elég lenne.
Én is 4-0 írtam.lui1698 írta:Azért szerintem elég ha behúzzák.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Nem ez a legerősebb felállás.
2-0 is bőven elég lenne.
Azért szerintem elég ha behúzzák.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Ez biztos. lásd főoldal.Los Banditos írta:Talán ez a kezdő, legalábbis ezt írj a Sport.: Valdés, Puyol, Márquez, Piqué, Sylvinho, Víctor Sánchez, Busquets, Iniesta, Bojan, Henry, Hleb.
http://rojadirecta.com/Gamper99 írta:valaki ezermester tud linket adni?
majd úgy fél óra múlva talán, de a meccs csak egy óra múlva (se) kezdődik...Gamper99 írta:valaki ezermester tud linket adni?