Bajnoki Mérkőzések
Nálunk Alves-en mehet el a dolog sajnos nagyon is, de a túloldalon azért több hibapont is lehet. Pepe és Ramos is sérült volt még 3 napja, Casillas nagyon gyenge idén és nincs szűrőjük. Anno Mourinho is úgy tudta mindig megfogni a Barcát, hogy 2, néha 3 szűrő középpályása volt. Isco ha kezd, akkor marad hátul Modric és Kroos, de egyik sem szeret annyira védekezni. Igaz, ezeket meg kompenzálja Ronaldo
94:39 6 - 1
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nem meglepő Alves játéka, de mégis mi szólt amellett, hogy még a keretbe se tegyen egy másik jobb oldali védőt? Kezdjen a brazil, ő van csak játékban azon a poszton -azért ez is megérhetne egy misét-, de mi lesz, ha lesérül?
Mindegy, a keret alapján szerintem nem lesz meglepetés, sima 4-3-3 a szokásos játékosokkal. Aztán majd reménykedhetünk, hogy többet lövünk, mint kapunk...
Mindegy, a keret alapján szerintem nem lesz meglepetés, sima 4-3-3 a szokásos játékosokkal. Aztán majd reménykedhetünk, hogy többet lövünk, mint kapunk...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Defender3: én is ettől félek, szerintem 95% hogy ugyanaz a védősor kezd, plusz mellé a sérülésből visszajött am is magáhozképest gyenge Busquets-szel, ahelyett hogy Masche lenne a VKP, vagy 2 szűrő lenne ami nagyon kéne most.
Én azt is remélem, hogy ha a Real kapuja előtt fél centi hely van akkor nem az lesz hogy azon a fél centin is 10-szer akarnak passzolni a 16-oson belül , hàtha elveszik a realosok.
Én azt is remélem, hogy ha a Real kapuja előtt fél centi hely van akkor nem az lesz hogy azon a fél centin is 10-szer akarnak passzolni a 16-oson belül , hàtha elveszik a realosok.
Montoya már megint
. Esküszöm előbb raknám be jobbhátvédnek Stegent mint Alvest. Sajnos szinte biztos , hogy egy Alves--Matyi--Masch--Alba négyessel fogunk kezdeni

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Attól tartok, h LE képes lesz ugyanazzal a védelemmel felállni mint ami a PSG ellen szépen megbukott. Ha az lesz akkor örülhetünk ha 3 alatt megáll a Madrid. Alves komoly csapatok ellen öngyilkosság a fegyelmezetlenségeivel. Mascherano soha nem volt középső védő és soha nem is lesz, most, h van elég védő nem értem, h minek védőként erőltetni, ahhoz képest eredeti posztján most sokkal nagyobb hasznát tudnánk venni. Mathieuban mindig benne van a hiba reméljük nem most jön ki belőle. Alba meg lehet, h pont Alves miatt gyengébb. Amikor Montoya volt a másik szélső védő sokkal szabadabban mehetett fel, ami az erőssége.
Elől kinézem, h beteszi Suarezt a kezdőbe.
Érdekesség:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... to-2371907
Elől kinézem, h beteszi Suarezt a kezdőbe.
Érdekesség:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... to-2371907
-
- Llegenda del Barça
A BARCELONA 18 FŐS MECCSKERETE A REAL MADRID ELLEN
Kapusok: Bravo, Ter Stegen
Védők: Dani Alves, Piqué, Bartra, Mathieu, Jordi Alba
Középpályások: Mascherano, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta
Támadók: Pedro, Munir, Suárez, Messi, Neymar
Kimaradt: Sandro, Jordi Masip, Martín Montoya, Thomas Vermaelen, Adriano és Rafinha.
Remélhetőleg nem a cseréken fog eldőlni, de egy Sandrot szívesebben láttam vna, mint Munirt. Bár gondoltam, h Suarez visszatérével inkább fog Munir megragadni. Még ha Sandro vmivel jobb is volt.
Kapusok: Bravo, Ter Stegen
Védők: Dani Alves, Piqué, Bartra, Mathieu, Jordi Alba
Középpályások: Mascherano, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta
Támadók: Pedro, Munir, Suárez, Messi, Neymar
Kimaradt: Sandro, Jordi Masip, Martín Montoya, Thomas Vermaelen, Adriano és Rafinha.
Remélhetőleg nem a cseréken fog eldőlni, de egy Sandrot szívesebben láttam vna, mint Munirt. Bár gondoltam, h Suarez visszatérével inkább fog Munir megragadni. Még ha Sandro vmivel jobb is volt.
James fejjátéka szerintem nem gyenge,így nem merném Albával szemberakni, folyamatosan lefejelgetné a labdákat,ahogy tette azt Raúl García a Calderónban a kiesés alkalmával.
Rá kéne jönnünk végre,hogy Busi akármilyen jót is tud nyújtani,de hullámzó a teljesítménye és attól,hogy saját nevelés,még nem lesz jobb.
Az én kezdőm ez lenne:Bravo-Alves,Piqué,Bartra,Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.
Ebben szerintem pont van elég balansz,a trident pedig elkezdheti szokni egymást,sőt..
Remélem LuSu kezd,bármi is legyen a felállás, láttuk Anglia ellen,milyen is ő. 1 helyzetből lőtt 2 gólt,meg a barátságos meccseken se volt semmi,perpillanat a világ legjobb centere,legjobb játékosa és legígéretesebb tehetsége is nálunk van
Ma nem szabad kikapni,a döntetlen sem lenne borzasztó rossz,a győzelem pedig fenomenális lenne.
VISCA EL BARCA y VISCA CATALUNYA!
Rá kéne jönnünk végre,hogy Busi akármilyen jót is tud nyújtani,de hullámzó a teljesítménye és attól,hogy saját nevelés,még nem lesz jobb.
Az én kezdőm ez lenne:Bravo-Alves,Piqué,Bartra,Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.
Ebben szerintem pont van elég balansz,a trident pedig elkezdheti szokni egymást,sőt..

Remélem LuSu kezd,bármi is legyen a felállás, láttuk Anglia ellen,milyen is ő. 1 helyzetből lőtt 2 gólt,meg a barátságos meccseken se volt semmi,perpillanat a világ legjobb centere,legjobb játékosa és legígéretesebb tehetsége is nálunk van

Ma nem szabad kikapni,a döntetlen sem lenne borzasztó rossz,a győzelem pedig fenomenális lenne.
VISCA EL BARCA y VISCA CATALUNYA!

Ter Stegen-Montoya/Cuadrado,Vermaelen,Bartra,Alba/Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.
Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
két dolgot a sok variációhoz:
Isco.ezt a görbelábú gyereket nagyon nem szeretem! baromi erőszakos, ragad hozzá a labda jól cselez és jól lő!! ha nem Khedira kezd sok bajunk lehet vele!
a másik. Alba. mindenki Piquet és Alvest savazza (persze nem alaptalanul) de Alba oldaláról kapjuk sorozatban a veszélyes beadásokat, mert a srác rettentően gyenge az alapvonal környékén ha szemtől szemben kell(ene) megfogni valakit. (bár ne lenne igazam!)
ami pedig azt illeti hogy kit lehet kivenni legkönnyebben, nos nálam a sorrend Neymar, Messi, CR7..... a zselést egyébként talán Mascheranóra bíznám leginkább. Messinél azon múlik, hogy tud e korán gólt lőni mielőtt a darálóban elmegy a kedve....
Isco.ezt a görbelábú gyereket nagyon nem szeretem! baromi erőszakos, ragad hozzá a labda jól cselez és jól lő!! ha nem Khedira kezd sok bajunk lehet vele!
a másik. Alba. mindenki Piquet és Alvest savazza (persze nem alaptalanul) de Alba oldaláról kapjuk sorozatban a veszélyes beadásokat, mert a srác rettentően gyenge az alapvonal környékén ha szemtől szemben kell(ene) megfogni valakit. (bár ne lenne igazam!)
ami pedig azt illeti hogy kit lehet kivenni legkönnyebben, nos nálam a sorrend Neymar, Messi, CR7..... a zselést egyébként talán Mascheranóra bíznám leginkább. Messinél azon múlik, hogy tud e korán gólt lőni mielőtt a darálóban elmegy a kedve....
Szerintem mindegy, ki milyen védelmet vár itt, az már a LE korszakban tisztán kiderült, hogy az első számú opció nála, Matyi-Masch páros belső védőként, valamint középen Busi is alap kezdő.
Ezen most sem fog változtatni, max. ha sérülés van.
Egy kérdés van igazán: mikor és mennyi időt játszik Suarez.
A valószínű opció kezdésnek, Pedro robotolása X ideig.
Én döntetlen eredményt várok, nyilván nem duzzognék, ha nyernénk, viszont nem lesz egyszerű a dolog. Vereséggel semmiképpen nem kalkulálok.
A tippem: 2:2!
Hajrá Barca!
Ezen most sem fog változtatni, max. ha sérülés van.
Egy kérdés van igazán: mikor és mennyi időt játszik Suarez.
A valószínű opció kezdésnek, Pedro robotolása X ideig.
Én döntetlen eredményt várok, nyilván nem duzzognék, ha nyernénk, viszont nem lesz egyszerű a dolog. Vereséggel semmiképpen nem kalkulálok.
A tippem: 2:2!
Hajrá Barca!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
ez egész jó ötlet..Tobias88 írta:Tudom, hogy ez mindig okoskodás, de én valahogy így állnék ki holnap:
---------------Bravo--------------
----------------------------------
--Bartra---Pique---Mathie-----Alba
------Mascherano---Busquest-------
----Rakitic------Iniesta----------
----------Messi---------Neymar----
Esetleg Bartra helyett Alves, de én őt nagyon nagyon rizikósnak tartom. Még talán Mascherano mehetne jobb hátvédnek ki, ő jól fogná Ronaldo-t. De előre Pedro felesleges, nem éri meg betenni. Suarez meg ki tudja milyen állapotban van
de attól félek ,hogy kb 95%-ot adok arra hogy Busquets lesz a VKP, úgy is hogy formán kívül van, plusz sérülésből jön vissza, Mascherano meg középhátvéd..dupla szívás:S
Sziasztok,
Van négy jegyem a Barcelona - Celta meccsre jövő szombatra, amelyre időpontáthelyezés miatt nem tudunk elmenni. Szeretném eladni valakinek, akár 25% kedvezménnyel is, az eredeti ár 41,5 EUR. Ha érdekel kérlek itt jelentkezz: actommy@gmail.com
Köszi!
Van négy jegyem a Barcelona - Celta meccsre jövő szombatra, amelyre időpontáthelyezés miatt nem tudunk elmenni. Szeretném eladni valakinek, akár 25% kedvezménnyel is, az eredeti ár 41,5 EUR. Ha érdekel kérlek itt jelentkezz: actommy@gmail.com
Köszi!
Aztán 30 percre jöhet Suarez.noname írta:Pedroval kezdenék. Besegítene a kp-nak. Akármilyen impotens a kapu közelében, de sokat dolgozik mezőnyben.
Ha már ennyit vártunk, lássuk Suárezt a kezdőben. Busquets nélkül jól megvolt a csapat, nem vagyok kíváncsi rá. Masc a középpályán, Rakitic és Xavi segít neki. Hátul, Piqué nélkül nem tudok elképzelni egy classicót, és mellé magas embereket tennék, Bartra, Mathieu. Jobb oldalt Alves talán megembereli magát erre a meccsre.
Tudom, hogy ez mindig okoskodás, de én valahogy így állnék ki holnap:
Esetleg Bartra helyett Alves, de én őt nagyon nagyon rizikósnak tartom. Még talán Mascherano mehetne jobb hátvédnek ki, ő jól fogná Ronaldo-t. De előre Pedro felesleges, nem éri meg betenni. Suarez meg ki tudja milyen állapotban van
94:39 6 - 1
Így, hogy Bale nem fog játszani, remélem Lucho J.Alba-t ráküldi Ronaldo-ra. Egyedül benne látom, hogy meg tudja fogni. Főleg mivel sebességben egyedül ő tudja felvenni a versenyt Ronaldo-val és fordulékony is.
Ha D.Alves lesz a jobbhátvéd, akkor sok jóra nem számítok.
Suárezt pedig a kezdőbe várom, mivel életveszély a kapu előtt, Pedro-val ellentétben.
Ha D.Alves lesz a jobbhátvéd, akkor sok jóra nem számítok.
Suárezt pedig a kezdőbe várom, mivel életveszély a kapu előtt, Pedro-val ellentétben.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Visszahozzuk titokban Eto'-t, Ronaldinhot is, esetleg még Sánchezt 1-2 meccsre a Neymar-Messi-Suarez 3-mas mellé, miszép lenneP.G.D. írta:Nincs is öt csatárunk...MessiNeymarSuarez írta: Vagy....Álljunk fel 3-2-5-ös felállásban 5 csatárral, a régi szép idők emlékére
Az lenne ám a meglepetés![]()
. Egyébként is sima ugyanolyan taktika lesz, bár lehet hogy ezt csak az elmúlt évek mondatják velem...

Nincs is öt csatárunk...MessiNeymarSuarez írta: Vagy....Álljunk fel 3-2-5-ös felállásban 5 csatárral, a régi szép idők emlékére
Az lenne ám a meglepetés

Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. 
No Bajner,No Party!

No Bajner,No Party!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Érdekes és elgondolkodtató szerintem:)messideco írta:Hírválogatás a Clasico előtt
Ami talán a legfontosabb:
Luis Enrique sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Suárez mindenképpen játszani fog holnap, a Real Madrid elleni mérkőzésen - azt azonban még nem tudja, hány percet fog ez jelenteni. Ebből arra következtethetünk, hogy csereként számít a csatárra és nem dobja be egyből a mélyvízbe, nem teszi be a kezdőcsapatba.
Bár szerintem jó eséllyel semmi váratlan nem lesz , sima 4-3-3, és Masche kh, Dani Alves JHV, Busi VKP, plusz mellé Rakitic és Iniesta, elől meg minimum 60. percig Neymar-Messi-Pedro 3-mas.
Vagy....Álljunk fel 3-2-5-ös felállásban 5 csatárral, a régi szép idők emlékére

Az lenne ám a meglepetés
Hírválogatás a Clasico előtt
Luis Enrique sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Suárez mindenképpen játszani fog holnap, a Real Madrid elleni mérkőzésen - azt azonban még nem tudja, hány percet fog ez jelenteni. Ebből arra következtethetünk, hogy csereként számít a csatárra és nem dobja be egyből a mélyvízbe, nem teszi be a kezdőcsapatba.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Esze biztos van Ancelottinak, kérdés hogy valójában mennyire van megkötve a keze, mennyire engedik meg neki hogy egy El Classicon például egy 80 milliós (haha jó vétel volt annyiértxddd) James Rodriguezt vagy egyéb játékost kihagyjon Khedira miatt.Sanama írta:Ha van esze jatszatja. Azert ahhoz elegge nagy optimizmus kell, hogy a Barca ellen(formatul fuggetlenul), utkozo, igazi VKP nelkul alljanak fel. Hiaba van ott Kroos-Modric, ok nem VKP-k.visca el barca írta:bale nincs, khedira van.
nem lepne meg az öreg ha bedobná a tuniszi herceget mondjuk james vagy isco kárára
Amúgy bírom, most kezdik a kezüket mosni Madridban, hogy ő nekik eszükbe se volt Suarezt megvenni mert nincs szükségük olyan játékosra ( középcsatárra )

Persze azért akarták folyamatosan Falcaot megvenni, és azért vették meg Chicharitot az utolsó napokban

Ha van esze jatszatja. Azert ahhoz elegge nagy optimizmus kell, hogy a Barca ellen(formatul fuggetlenul), utkozo, igazi VKP nelkul alljanak fel. Hiaba van ott Kroos-Modric, ok nem VKP-k.visca el barca írta:bale nincs, khedira van.
nem lepne meg az öreg ha bedobná a tuniszi herceget mondjuk james vagy isco kárára
- visca el barca
- Presidente del Barça
bale nincs, khedira van.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ha Suárez nem tud vállalni legalább 65-70 percet, akkor én is így kezdenék. mondjuk sok esélyt nem látok ilyen kezdőreroby122 írta:...
Én kezdőm: Bravo-Alves,Piqué,Mathieu,Alba-Mascherano,Busquets,Rakitic-Neymar,Messi,Iniesta

ez igaz, ezért kell hagyni hogy kötetlenbe játsszon elől Messivel, megtámogatva Iniestával.S.Agüero írta:Vétek lenne Neymar-t kitenni a jobb szélre.
Ini sem szélsőt játszana, hanem középpályást.

S.Agüero írta:Vétek lenne Neymar-t kitenni a jobb szélre.roby122 írta:blabla![]()
Ezzel én is így vagyok , de a jelek arra utalnak , hogy 4 középpályással fogunk kiállni.
Az is lehetséges , hogy Iniesta közvetlen Neymar és Messi mögött fog játszani. Amolyan 4-3-1-2 formációban. Majd meglátjuk , ez csak egy felvetés volt , nem kell vele egyetérteni.