Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Busi sem szívbajos... 

Busquets 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Teljesen mindegy, a Sporting ugy sem fog jobb eredmenyt produkalni a Nou Campban, mint a Juve a gorogoknel. (Ha jol szamolok.)rikko írta:Azért a Juvé-nek ez nem feltétlen jó eredmény. Egy esetleges Sporting győzelem esetén azonos pontszámmal fognak állni a spanyolokkal. Utolsó fordulóban, meg mennek a görögökhöz. Ott nem lesz sétagalopp és ha azt nézem a jövőre nézve nekünk jobb, ha a Sporting megy tovább,mint egy esetlegesen feléledő Juve.markionni írta:Milyen a meccs? Erdemes nezni? Vagy mar mindket csapat elfogadta a helyezeset a csoportban?

-
- Capitá del Barça
Jaj lesz neki ha Django elszabadulszekelygyula írta:Khedira kapott lapot ezért a szimpatikus pofonért??
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Khedira kapott lapot ezért a szimpatikus pofonért??
Umtit-t daráljuk rendesen.Most Busi 'ütközte' le:D
Körmök nincsenek veszélyben.markionni írta:Milyen a meccs? Erdemes nezni? Vagy mar mindket csapat elfogadta a helyezeset a csoportban?
Mondjuk az azért beütne, ha Digne rúgná le Umtitit a Vale meccs előtt...
Na ha umtiti off lesz az nagyon jó lesz.... Hihetetlen
Megúszta huh
Megúszta huh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hdavid 2017.11.22. 21:19:35-kor.
Ezt a két vasutast cseszd meg... Egyébként nem a legvészesebb a meccs, de egyik csapat sincs a toppon.
Football, bloody hell. /SAF/
Azért a Juvé-nek ez nem feltétlen jó eredmény. Egy esetleges Sporting győzelem esetén azonos pontszámmal fognak állni a spanyolokkal. Utolsó fordulóban, meg mennek a görögökhöz. Ott nem lesz sétagalopp és ha azt nézem a jövőre nézve nekünk jobb, ha a Sporting megy tovább,mint egy esetlegesen feléledő Juve.markionni írta:Milyen a meccs? Erdemes nezni? Vagy mar mindket csapat elfogadta a helyezeset a csoportban?
Egyáltalán nem rossz meccs,idén kifejezetten a jobbak közé tartozik. Nincs Messi,Lajos továbbra sem találja a labdákat,ehhez képest is benne van,hogy mi nyerünk.
Színészkedésert sárga xdd hát befosok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hdavid 2017.11.22. 21:16:53-kor.
Milyen a meccs? Erdemes nezni? Vagy mar mindket csapat elfogadta a helyezeset a csoportban?
Nem is játszunk rosszul, nem tudom, mit óbégattok.
Még mákunk sincs 

Suarez ezekkel a hisztikkel, roppant ellenszenves...
Minden alkalommal, amikor nem passzoljàk le neki a kapu elött, csapkodja a tèrdèt...
Minden alkalommal, amikor nem passzoljàk le neki a kapu elött, csapkodja a tèrdèt...
Paulinhoooooo
Igen amugy ettől függetlenül hogy elalszom szerintem nyerünk
Igen amugy ettől függetlenül hogy elalszom szerintem nyerünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.11.22. 21:08:09-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Capitá del Barça
Ha Messi kispadon akkor öngól játszik remélem..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Iniesta
Pont úgy csinálta mint a PSG elleni visszavágón 2015-ben, csak most lefaultolták.

Pont úgy csinálta mint a PSG elleni visszavágón 2015-ben, csak most lefaultolták.
-
- Capitá del Barça
Ki fog itt ma gólt rúgni??
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért az ma is látszik, hogy Messi hiányáben nem csak a gólfelelősünk, hanem a szervezőnk sincsen a pályán.
Sajnos az idei meccseink ilyenek. Lehet közben nézegelődni, olvasgatni. De legalább eredmények jönnek