Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon rég láttam itt olyan posztot, akárkitől is, aki lehidalt volna Gavitól, főleg az elmúlt meccsekencsababarca írta: ↑2025.02.17. 21:29:59ezen a poszton se.
de majd kapál egy gólt, vagy ad egy gólpasszt, és mindenki lehidal a teljesítménytől.
na tizi, ha Camavingara ráfújták, akkor ezt is be kellett.
nálam egyik sem tizi, de legalább következetesek.
Lesen lévő játékos akadályozta a szerelni igyekvő Inigo-t...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.17. 21:53:42Csak én nem értem hogy miért lett érvénytelenítve a Rayo gólja?
Merthogy les nem volt az biztos.
Inkább adták volna meg, most ezt hallgathatjuk évekig miközben hány rosszabbat tévedtek már ellenünkCubarsinál meg mázli hogy a labda még nem volt játékban, különben az ugyanúgy tizi lett volna.(persze az összeállításokba majd ez is benne lesz hogy ezt elcsaltuk)
A rajongok kedveert megnéztem és felnőtt karriere alatt összesen 2 piros lapot kapott. A nagy remegés ettől van.
Persze, az marad majd meg véleményként, hogy milyen jó ma a védelem, de kb már most 3 alkalommal mondott csődöt a lescsapda, Cubarsi meg szerintem megúszott egy tizit. (Fort is)
Nem vagyok hater, csak vak sem.
Igen, inkább arra gondoltam, hogy amit játszik, az hasznos is, még ebben a közepes formában is. Csak nem kiemelkedő. De amúgy ja, már csak a kamikaze mozdulatai miatt sem raknám kezdőbe. Esküszöm jobb volt, amíg kicsit féltette a lábát.
Gavi hater klub elnöke.davi10 írta: ↑2025.02.17. 21:34:49Értjük hogy nem szimpatikus neked Gavi, de az ilyen általánosításoknak mi értelme van?csababarca írta: ↑2025.02.17. 21:29:59ezen a poszton se.
de majd kapál egy gólt, vagy ad egy gólpasszt, és mindenki lehidal a teljesítménytől.
Egy puskaporos hordó a srác, mert a gyenge teljesítménye miatt még a frusztáció is az egekben, simán rettegni kell melyik meccsen szórják ki.
Értjük hogy nem szimpatikus neked Gavi, de az ilyen általánosításoknak mi értelme van?csababarca írta: ↑2025.02.17. 21:29:59ezen a poszton se.