Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
roby122
Entrenador del Barça

2014.09.27. 20:09:43

Jó kis meccs volt! Neymar - Messi - Rakitic bombaforma.
Mathieu tette a dolgát , jól játszott.
Alves is nagyot játszott ma , ennek a szintnek a felét nem fogja itt Montoya lehozni.
Mascherano jobb VKP , mint Busi , viszont ehhez a játékhoz Busi kihagyhatatlan.
Xavi tanár volt ma , ilyen labdákat senki nem tud adni , az meg a másik , hogy Montoya ezt a labdát tuti levette volna , és nem adta volna tovább Messinek. (szerintem)
Munirnak és Sandronak kell még a tapasztalat , de ha itt lesz Suárez nem tudom mi lesz velük.
Roberto beálltával 1 el kevesebben lettünk , de még így emberhátrányban is elég jók voltunk.
Jó látni a csapaton ezt az akarást , és ezt az előre tartó folyamatos játékot. Nem volt most hátul 5 perces passzolgatás , mondjuk nem is volt rá szükség.
Jövő heti találkozó meg kőkemény lesz , ott nem Isaac fogja rémisztgetni Mathieut.
Messiékkel szemben pedig Luizék fognak vitézkedni , szóval nem lesz egy egyszerű mérkőzés.
Így tovább !
UI.: És most a sok negatívum után jöjjenek a pozitív gondolatok! :mrgreen: E mellett még mindig kapott gól nélkül a csapat!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.09.27. 20:09:05

noname írta:Most úgy vagytok Sergi Robertoval mint egy nyomorékkal, akit dicsérni kell mindenért. Jól állt be, meg lehozta a meccset. Szerencsétlen Granada agyon volt verve már mire bejött. Egy ilyen meccsen kb bárki jó lett volna már. Teljesen lelketlen és összeroppant ellenfél ellen nem nagy dolog. Majd, ha ugyanezt olyan csapat ellen teszi, ami még akadályozni is próbálja, akkor lehet dicsérni. :wink: Amúgy az ő savazása nem divat. Egyszerűen rendszerint pocsékul játszik.

De a meccsről: ALVES JÓL ADOTT BE!!!. Még egyszer, hogy szokjuk:ALVES JÓL ADOTT BE!!!. Neymar tripla vagy Messi dupla kit érdekel. Ez volt ma az igazi kuriózum! :mrgreen: :twisted:
Ha mindig kiemeljük , hogy mennyire rosszul játszik akkor illik azt is kiemelni ha jól.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Fabregasfan
Barça B

2014.09.27. 20:07:41

Tetszik, hogy LE lehozta Busit és Rakiticet valamint hogy betarotta a szavát és rendszeresen rotál ! ez nagyon jól fog jönni tavasszal...

A 7 meccs 0 gól pedig magáért beszél, még ha nem is volt igazi nagy csapattal dolgunk azért túl vagyunk már egy Levante, Malaga, Villareal 3-mason idegenben, akik a liga erőviszonyat nézve bőven az erős közép mezőnybe tartoznak... Ez amúgy valami rekord vagy volt már rá hasonló az elmúlt években? :oops:

A mérkőzésre azt hiszem senkinek se lehet panasza, 3-0 után a játékosok abszolút motiváltan jöttek ki, könnyed játék volt!

Kíváncsian várom a keddi meccset, egy ilyen kezdőnek örülnék :

Bravo; Alves, Barta, Piqué, Alba; Iniesta, Rakitic, Busquets; Messi, Neymar, Sandro

valószínű Barta és Sandro helyett más lesz, kapus kérdés kérdőjel szerintem...
noname
Llegenda del Barça

2014.09.27. 20:04:54

Most úgy vagytok Sergi Robertoval mint egy nyomorékkal, akit dicsérni kell mindenért. Jól állt be, meg lehozta a meccset. Szerencsétlen Granada agyon volt verve már mire bejött. Egy ilyen meccsen kb bárki jó lett volna már. Teljesen lelketlen és összeroppant ellenfél ellen nem nagy dolog. Majd, ha ugyanezt olyan csapat ellen teszi, ami még akadályozni is próbálja, akkor lehet dicsérni. :wink: Amúgy az ő savazása nem divat. Egyszerűen rendszerint pocsékul játszik.

De a meccsről: ALVES JÓL ADOTT BE!!!. Még egyszer, hogy szokjuk:ALVES JÓL ADOTT BE!!!. Neymar tripla vagy Messi dupla kit érdekel. Ez volt ma az igazi kuriózum! :mrgreen: :twisted:
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.27. 20:04:48

Mindig tesztekről beszélünk miközben a sok "kis" meccs tesz bajnokká. Jól írta valaki hogy nem a real elleni 2 meccs számít hanem a maradék 36 és összességében a 38. Örülök a győzelemnek és ami még fontosabb továbbra sem kaptunk gólt. Így tovább gyerekek.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.09.27. 20:04:02

nagyon "csíptem" a második félidőt!!! csak azt mondja meg valaki hogy mi volt az első 40 perc?! miért volt és miért lehetett olyan a második?????
egy kis találgatás: görcs az elmaradt gólok miatt
a Granada kifeküdt lelkileg a lepkétől (első gól) aztán kifeküdtek fizikailag is
a Barca pedig "vérszagot" fogott és be gyorsult még csak annyit, hogy a Messi fejesgól és az előzménye az ami nálam a nagybetűs foci!!!
szép volt, és most (lám!) nincs kedvem hibákról írkálni....
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.09.27. 19:58:40

Feast4 írta:Na! Mindenki megnyugodott? Félgőzzel 6-ra vertük a Granadtát. Vagy ebben is van valami hiba? (Sergi Roberto nem számít :mrgreen: )

Szerintem Roberto nagyon jól állt be. Legalábbis nekem nagyon tetszett, hogy amint megkapta a lasztit, előre fele játszotta! Ezt várom tőle. (remélem nem lesz divat a savazása, mint alvesnél :roll: )
Egy szó, mint száz, szép volt jó volt, de majd kedden lesz az igazi erőfelmérő!
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.09.27. 19:57:54

Feast4 írta:Na! Mindenki megnyugodott? Félgőzzel 6-ra vertük a Granadtát. Vagy ebben is van valami hiba? (Sergi Roberto nem számít :mrgreen: )
Most ő sem játszott rosszul . Nem azt mondom , hogy óriási pluszt adott a csapatnak de szépen lehozta a meccset.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.27. 19:54:28

Na! Mindenki megnyugodott? Félgőzzel 6-ra vertük a Granadtát. Vagy ebben is van valami hiba? (Sergi Roberto nem számít :mrgreen: )
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.27. 19:31:50

kristop írta: vagy csak egyel több gólt lőni az utolsó meccsen, vagy egyel kevesebbet kapni
és akkor is bajnokok lettünk volna

amúgy akkor még mindig nem értem a mondanivalód. azt akarod mondani, hogy ha nyertünk volna ellenük, akkor bajnokok lettünk volna? ja, hát izé, ez így van. az ég meg kék, a fű meg zöld. vagy azt, hogy idegenben a csapatunk gyengébb? na ne, egy csapat idegenben nem annyira jó, mint otthon? ez számomra új (igazából nem).
A lényeg az az, hogy a spanyol bajnokságot az a nagy csapat nyeri meg nagy többségben, aki a kicsik ellen hozza a kötelezőket. Nem 100%-ban, de kiegyensúlyozottan. És ez az idegenbeli meccsekre is vonatkozik. Az olyan csapatokat, mint amilyen a Malaga, egyszerűen verni kellene oda-vissza (mint ahogy majd a válogatottunk a románokat :lol: ). Tavaly ez nekünk a csatársoron ment el. Döntő volt, hogy a csatársorunkat nullázták a kicsik, nem egyszer. Egyszer belefér, senki sem hozott még le 100%-os szezont, stb. de amit lehet azt igenis be kell húzni.
És egyelőre úgy tűnik, hogy ha nem nyom a hazai publikum, akkor idén is kisebb intenzitással játszunk idegenben, ami elég nagy hiba. Az Atletico vagy a Valencia ellen lehet óvatoskodni, de egy Málaga vagy majd Rayo ellen nem. Ha ezt nem érted akkor hiába beszélek. :wink:
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.27. 19:18:39

crixus írta: Ahogy az említett 5 meccsből is elég lett volna csupán kettőt megnyerni... ez normális esetben nem lenne sem tökéletes mérleg, sem nagy elvárás. Az Atleticonak több pontja lett, mert ők jobban csinálták a kicsik ellen. Ennyi.
vagy csak egyel több gólt lőni az utolsó meccsen, vagy egyel kevesebbet kapni
és akkor is bajnokok lettünk volna

amúgy akkor még mindig nem értem a mondanivalód. azt akarod mondani, hogy ha nyertünk volna ellenük, akkor bajnokok lettünk volna? ja, hát izé, ez így van. az ég meg kék, a fű meg zöld. vagy azt, hogy idegenben a csapatunk gyengébb? na ne, egy csapat idegenben nem annyira jó, mint otthon? ez számomra új (igazából nem).
Sanama írta:Nekem ennyi nem elég. Én nem azért szerettem ebbe a csapatba, mert nem kapott gólt X meccsen át. Hanem ahogy játszott, és ahány, amilyen gólokat lőtt. Na, ettől még elég messze az LE csapat. És most nem a Guardiola csapatot sírom vissza, mert én a Rijkaard féle Barcát kedveltem meg.
de ezzel amúgy egyetértek. én jobban szeretem, ha úgy játszunk mint eddig csináltuk, vagy ahogy most a real, hogy a védelem nem túl jó, sok a helyzete az ellenfélnek, de sok támadásunk van és sok gólunk. én mindig is emellett álltam ki a fórumon és rengeteget vitatkoztam a másik oldallal, aki stabil védelmet szeretett volna, két védekező középpályást, brusztolós középpályásokat, kevésbé támadó szélsővédőket, mérnemhajt, mérállmeg, satöbbi.

most ők megkapták ezt a fajta csapatot, ahol a játékosok brusztolnak, mindenki védekezik, ezért stabilabb hátul a csapat, és onnan építkezünk. egy igazi munkáscsapat. nekem nem ez a kedvencem, de meglátjuk mi sül ki belőle, lehet nekik lesz igazuk és jobb eredményeket érünk el így, mint a tito, vagy a tata csapattal. eddig ami kritika lehet ezzel kapcsolatban, az az, hogy nem támadunk olyan lehengerlően, amúgy minden más eléggé rendben van.

szerk.: mondjuk ez a második félidő eléggé gála eddig
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
horybazs
Barça B

2014.09.27. 19:15:51

Nem szeretem negatív jelzőkkel illetni a csapatot, de ez az idei "játékunk", néhány kisebb kivételtől eltekintve: tanácstalan, ötlettelen, kilátástalan, gyenge, enervált, erőtlen.

Papíron jó a keret, és jók a játékosok, én inkább a játékrendszerben látom a hibát.
Messi összesen 1 db pontos passzt kapott, abból egyből gólpasszt adott Rakiticnek. Alves legalább 10x próbált Messinek passzolni, hát nem jött össze.... Neymar túlságosan kiszorul szélre, amikor középre jön érdekes módon egyből gólt is lő. Messi teljesen idegen testként mozog a pályán, nem találja azt a pozíciót, ahol oda is tudják neki passzolni a labdát, területe is legyen hogy megindulhasson (talán nincs is ilyen rész a pályán jelenleg, így hogy Alvestől képtelen pontos passzt kapni). Mert arra képtelenek vagyunk, hogy kicsit átadjuk a területet az ellenfélnek, hogy kijjebb jöhessenek és akkor mögéjük tudnánk kerülni, nem egy beparkolt busz előtt kéne tilitolizni (ez még inkább a vasárnapi meccsnek szólt). Most csalóka az eredmény, ennyi nincs jelenleg a két csapat között, nagyjából egy szint a kettő, ami ránk nézve szomorú.

Ja és ekkorra szerencsénk nem lesz mindig hogy odaadják Neymarnak hogy nesze lődd be és ezzel 1-0. Ha az nincs akkor folytatódhatott volna ez az ötlettelen szerencsétlenkedés. A középpálya meg a csatársor között egy óriási nagy űr van, senki nem teremt a két rész között kapcsolatot, ezért kell annyit messinek visszajönni, szóval valaki kéne erre a feladatra (Rafinha??)

Záró gondolat: teljesen hektikus az összkép a szezont nézve, ez így harmatgyenge. De még mindig bízok valami jobban! Visca el Barca :)
"A dicséretekkel nem sokra mész, ellenben a pofonok, amiket kapsz, jó útra téríthetnek. A kritikák nem befolyásolhatnak negatívan, csakis arra használhatod őket, hogy fejlődjél." Dani Alves
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.27. 18:34:34

kristop írta: tehát akkor nem lennél mérges a csapatra, ha minden meccset megnyernének (kivéve a real és atletico ellenieket). sajnos én nem tudom neked mondani, hogy akkor menjél xy szurkolónak, mert ilyen csapat nincs, aki ennek a feltételnek megfelelne :? ezt most csak fejből mondtam, de ha visszanézed mondjuk a tavalyi évüket pár általad választott nagycsapatnak, lemerem fogadni, hogy mind sok pontot bukott idegenben. mert ez ilyen, idegenben egy levante, osasuna, granada, rayo vallecano nehéz terep, hiába nem topcsapatok ezek. sőt, az osasuna még ki is esett, ettől függetlenül minden nagycsapat dolgát mindig megnehezítette a saját otthonában.
Érdekes, meg sem említettem a Sociedad, Bilbao, Valencia elleni vereségeket. Érdekes, akkor ők nem csapatok, hogy az ellenük vívott meccsek a te szemedben nem számítanak? =D>

Ahogy az említett 5 meccsből is elég lett volna csupán kettőt megnyerni... ez normális esetben nem lenne sem tökéletes mérleg, sem nagy elvárás. Az Atleticonak több pontja lett, mert ők jobban csinálták a kicsik ellen. Ennyi.
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.27. 18:23:18

crixus írta: Tavaly 12 Bajnoki pontot buktunk ezen az öt meccsen És úgy tűnik ez idén sem fog változni. Emiatt vagyok én személy szerint mérges a csapatra, edzőre, stb.
tehát akkor nem lennél mérges a csapatra, ha minden meccset megnyernének (kivéve a real és atletico ellenieket). sajnos én nem tudom neked mondani, hogy akkor menjél xy szurkolónak, mert ilyen csapat nincs, aki ennek a feltételnek megfelelne :? ezt most csak fejből mondtam, de ha visszanézed mondjuk a tavalyi évüket pár általad választott nagycsapatnak, lemerem fogadni, hogy mind sok pontot bukott idegenben. mert ez ilyen, idegenben egy levante, osasuna, granada, rayo vallecano nehéz terep, hiába nem topcsapatok ezek. sőt, az osasuna még ki is esett, ettől függetlenül minden nagycsapat dolgát mindig megnehezítette a saját otthonában.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.27. 18:11:56

visca el barca írta:
úgy... sztem már több pontunk nem is lesz... :lol:
Ha ennyire dagad a melled a 0 kapott góltól akkor menjél Juventus szurkolónak. :lol: :lol:

Már elmondhatjuk, hogy a mai meccsen is a szerencse mentett meg a góltól... :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.27. 17:46:10

crixus írta: Tavaly 12 :!: Bajnoki pontot buktunk ezen az öt meccsen :roll: És úgy tűnik ez idén sem fog változni.
úgy... sztem már több pontunk nem is lesz... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.09.27. 17:42:20

Remek kezdő. Pedro vegre padon.. Remélem, hogy ma megszakadunk a meccsen!! vamos!!!
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.27. 17:35:45

Sanama írta: Nekem ennyi nem elég. Én nem azért szerettem ebbe a csapatba, mert nem kapott gólt X meccsen át. Hanem ahogy játszott, és ahány, amilyen gólokat lőtt. Na, ettől még elég messze az LE csapat. És most nem a Guardiola csapatot sírom vissza, mert én a Rijkaard féle Barcát kedveltem meg.

(Nagyon örülök, hogy nem kapunk gólt, csak egy Malaga-nak a kapuját se találtuk el 90 perc alatt pl.)
Pontosan.

Hozzátenném, hogy egy nagy csapattól, mint amilyen a Real vagy az Atletico kikapni, döntetlent játszani, nem szégyen. A kupa és a BL úgy alakult tavaly ahogy, nem lett volna egy rossz szava senkinek sem, ha közben behúzzuk a bajnokságot. És nem az Atletico elleni utolsó meccsen.
Volt ugyanis egy idegenbeli Levante, Osasuna, Elche, Granada, Valladolid elleni ötös "sorozat", ahol a csodás támadójátékunk nem működött, kereken 0, azaz NULLA rúgott góllal (egyedül a Levante ellen tudtunk gólt szerezni, szögeltből, Piqué). Messi, Sánchez, Neymar, Pedro, Iniesta, Cesc mind-mind kuka volt. Nem mind játszottak mindegyik meccsen, de ők voltak és részben most is ők a támadásokért felelős embereink. A sztárok.
Én pont ugyanezt látom most is a csapatnál. Nagy nevek, nagy gázsik, de ha nem hajt a hazai publikum, akkor a kicsik ellen rendre elalszunk. Tavaly 12 :!: Bajnoki pontot buktunk ezen az öt meccsen :roll: És úgy tűnik ez idén sem fog változni. Emiatt vagyok én személy szerint mérges a csapatra, edzőre, stb.

A mai meccsel kapcsolatban biztosan nyerünk szerintem, mert hazai közönség előtt illik...
MR. TROMORT777

2014.09.27. 17:28:34

Kövezzetek meg, de nekem bejön ez a kezdő nagyon. Adriano-t jó lesz már látni rendesen is. Alba-ra ráfér a pihenés. Montoya... Nem tudom hova tenni a srácot. Van benne potenciál, de ritkán jön ki belőle. Középpályán már nagyon jó lesz Xavit látni, főleg, hogy Ini mostanában nem az igazi. Xavi most aztán főleg lehet fazonszabász egy ilyen kp mellett. Felkészülési meccseken nagyon tetszett, hogy extra motivált volt, jó lenne látni ezt újra. Elől pedig Munir kezdése Pedro kárára igazi felüdülés. Nagyon kíváncsi leszek a játékunkra és a motiváltságra.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.09.27. 17:24:00

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar

Bench Barcelona: Ter Stegen, Montoya, Bartra, Iniesta, Sergi Roberto, Pedro, Sandro
MAtS, Montoya, Bartra.. :?

Pedro legalább padon, Ini is pihen.. Remélem ma eljutunk kapura tartó lövésig.. :mrgreen:
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.27. 17:22:53

defender3 írta:
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar

Bench Barcelona: Ter Stegen, Montoya, Bartra, Iniesta, Sergi Roberto, Pedro, Sandro
Lassan sikerül elérni azt, h Barta és Montoya elmenjen a csapatból, mert annyira nem játszatják őket, pedig sokkal több van bennük mint amennyi szerepet kapnak.
Ezt szerintem az edző jobban tudja. 0 gólt kapott eddig a védelem, amíg így marad felőlem az ifi csapat védelme is nyomhatja, ráadásul Montoya is nagyon jól tudja, hogy Alves takarodik a francba jövőre és nem is igazolhatunk. Van még 1 éve, hogy fejlődjön, onnantól pedig totál kezdő lesz.
Bartra meg felőlem mehet is, lassú, Fontás 2.
defender3
Entrenador del Barça

2014.09.27. 17:17:33

Lassan sikerül elérni azt, h Barta és Montoya elmenjen a csapatból, mert annyira nem játszatják őket, pedig sokkal több van bennük mint amennyi szerepet kapnak.
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.27. 17:15:23

Így legyen 5-ösöm a lottón! Nagyon bánom, hogy Bartra-Mathieu belős véőd párt nem próbáljuk ki vkp-ként Mascheranoval. Szerintem jól működne. Egy kisebb csapat ellen meg kéne nézni.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.27. 17:11:54

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.09.27. 16:23:23

nyerjünk, gólt ne kapjunk, a többi hidegen hagy.
Még odaírod, hogy okos védekezés, és brusztolás, és azt hiszem Bob vagy.

Nekem ennyi nem elég. Én nem azért szerettem ebbe a csapatba, mert nem kapott gólt X meccsen át. Hanem ahogy játszott, és ahány, amilyen gólokat lőtt. Na, ettől még elég messze az LE csapat. És most nem a Guardiola csapatot sírom vissza, mert én a Rijkaard féle Barcát kedveltem meg.

(Nagyon örülök, hogy nem kapunk gólt, csak egy Malaga-nak a kapuját se találtuk el 90 perc alatt pl.)
Válasz küldése