Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt azért zárójelben megjegyzem, hogy bármilyen szépen is ért oda a szöglet előtt Semedo, kábé 3 méterrel volt beljebb, mint kellett volna. Jó helyezkedés esetén lehet, hogy szöglet sem lett volna. Egyébként tényleg jókzola8787 írta:Igaz szögletből kaptunk egy gólt, de eddig le a kalappal a védekezésünk előtt, főleg a négereink előtt.
Nem ízlik neki Pizarro-Barca_10 írta:Messi elég fásultnak tűnik ma Paco viszont kellemes meglepetés. a végén focista lesz belole.
Ma nem érzem őt élesnek.Stalkyard írta:Te írtál mar amúgy bármi pozitívat a csapatra, mióta forumozol?Yokozuna írta:Messinek szóltak, hogy meccs lesz?
Attol meg ma Paco sokkal veszélyesebb volt mint a totál nulla Suarez, ez mar a második gól elott is látszott. De az uru érinthetetlen ugy latszik, mint a tuloldalt Benzema vagy Bale.Bob_Marley írta:Csere már előre le lett adva szerintem.
Így van, és tudtommal azt már utólag nem lehet módosítani, csak talán sérülés esetén.Bob_Marley írta:Csere már előre le lett adva szerintem.
A kérdés akkor is felvetődik, hogy miért nem Suarezre.Bob_Marley írta:Csere már előre le lett adva szerintem.
Te írtál mar amúgy bármi pozitívat a csapatra, mióta forumozol?Yokozuna írta:Messinek szóltak, hogy meccs lesz?
Ami még viccesebb, hogy ha nem talál embert, akkor a felső karélyig száll a labda az oldalvonalon keresztül.... Sajnálom Lajost, de ezt ő fénykorában beverte....hdavid írta:Az se 11es![]()
![]()
Igen,saját kapura:) Ne lőjön gólt,elég,ha nem fejelik le...MessiNeymarSuarez írta:Piqué gólveszélyesebb?