én csak az első félidőt láttam, de azért észre lehetett venni h nem szaggatja szét az istrángotblupatrik írta:Suárezen nagyon látszik a meccshiány, de azért duplázott csak úgy lazába
Bajnoki Mérkőzések
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Suárezen nagyon látszik a meccshiány, de azért duplázott csak úgy lazába 

- Capon
- Llegenda del Barça
Uhh Halilovic 2. nagy felső kapufája a meccsen.
A kis horvát meg Suárez elég jól érzik egymás, már több szép dolgot csináltak...
77-78. perc kezezés, tizi, 6-0.
A kis horvát meg Suárez elég jól érzik egymás, már több szép dolgot csináltak...
77-78. perc kezezés, tizi, 6-0.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.09.24. 17:38:57-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bicho gól 
Halilovic meg lehet már idén bemutatkozik a nagyok között tétmeccsen ha így nyomja folyamatosan mint ahogy most.
Suarez újabb gólt lőtt.

Halilovic meg lehet már idén bemutatkozik a nagyok között tétmeccsen ha így nyomja folyamatosan mint ahogy most.

Suarez újabb gólt lőtt.

- Capon
- Llegenda del Barça
Az elég szép labdakihozatal volt Halilovictól, Verma meg 63 percet játszott és a 66. percben 4-0.
Félidő 3-0 Vermaelen Suarez és Babunski rúgta a gólokat. Amit kicsit furcsállok az az, h Vermaelen balhatvédet játszik nem középsőt. Bár így legalább találkozik is a labdával. Halilovic meg ha minden jól megy akkor a jövőben ő lesz az egyik kezdőjátékosunk a nagyoknál.
- danianevem
- Entrenador del Barça
A második félidőről már le fogok maradni szeminárium miatt, de az elsőből az arra érdemesebb jelenetek (fókuszban a horvát és Lajos, de ez talán könnyen ki is vehető). Az időpontok a játékrészre, nem a videóra vonatkoznak. A gólokat félkövér betűtípussal emeltem ki, Vermaelenéről lemaradtam, már ami az időpontot illeti:
Halilovic: 5:40 11:40 13:40 19:00 19:50 25:25 42:45
Babunski: 7:10 26:25
Suárez: 11:40 15:00 16:35 17:50 25:25 28:05 34:22 39:35
Nagyjából 2-3 osztálynyi különbség van a két csapat között, egy kis moráljavításra, játékba hozásra ideális. Ami külön dicséretes, hogy az indonéz ifik nem tördelik a játékot, szóval teljesen korrektek.
Halilovic: 5:40 11:40 13:40 19:00 19:50 25:25 42:45
Babunski: 7:10 26:25
Suárez: 11:40 15:00 16:35 17:50 25:25 28:05 34:22 39:35
Nagyjából 2-3 osztálynyi különbség van a két csapat között, egy kis moráljavításra, játékba hozásra ideális. Ami külön dicséretes, hogy az indonéz ifik nem tördelik a játékot, szóval teljesen korrektek.
- Capon
- Llegenda del Barça
Félidőben sima 3-0.
Szárez jobb szélen kezdte a meccset de aztán egyre többet tűnt fel középen, a gólja után inkább már középen játszott.
Verma meg számomra meglepő módon bal szélső védőt játszik.
Szárez jobb szélen kezdte a meccset de aztán egyre többet tűnt fel középen, a gólja után inkább már középen játszott.
Verma meg számomra meglepő módon bal szélső védőt játszik.
Halilovicnak kb az elso csapatnal lenne a helye. Sergi Robertot, de meg Rafinhat is alazna.
De jo dontes, hogy ezt az evet meg a B csapatnal tolti, viszont jovore mar nagyon remelem, hogy felkerul, zseni a srac
De jo dontes, hogy ezt az evet meg a B csapatnal tolti, viszont jovore mar nagyon remelem, hogy felkerul, zseni a srac
- Capon
- Llegenda del Barça
Ezzel én is így voltam, de ez a Halilovic gyerek elég jól mozog, jó kis agilis játékos, nemrég volt egy szép kis összjáték közte és Suárez közt, az is elég szép jelenet volt.visca el barca írta:én soha, egyik óriási tehetségnek kikiáltott fiatalunkban sem láttam sokat (bojan és barátai), de ez a halilovic gyerek egy messi+iniesta klón. ha nem törik meg a pályája 2 év múlva kispadra küldi inisetát...
Újabb gólt rúgtunk.palesz77 írta: Neznem, csak akkor lemerulnek..De koszi a jelentest! Ha lesz meg ilyen akkor leirnatok hasonloan a kedvemert?
Elore is kosz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én soha, egyik óriási tehetségnek kikiáltott fiatalunkban sem láttam sokat (bojan és barátai), de ez a halilovic gyerek egy messi+iniesta klón. ha nem törik meg a pályája 2 év múlva kispadra küldi inisetát...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Neznem, csak akkor lemerulnek..defender3 írta: Suarez kapott egy szép kiugratást és ellőtte a hosszú alsót.
Ha van wifi meg okosteló akkor youtube-on nézheted ha nem olyan az előadás amire érdemes figyelni

Suarez kapott egy szép kiugratást és ellőtte a hosszú alsót.palesz77 írta:Es Suarez golja milyen volt? Hogy jatszik o meg Verma? (Nem tudom nezni, eloadason vagyok..)
Ha van wifi meg okosteló akkor youtube-on nézheted ha nem olyan az előadás amire érdemes figyelni

- Capon
- Llegenda del Barça
Jobbról az ötös magasságába jött a beadás és nagyon simán elbólintotta a kapus mellett.visca el barca írta:verma góljáról pont lemaradtam.. milyen volt?
Halilovic elég biztató, tényleg helye lehet a nagy csapatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.09.24. 16:26:56-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
verma góljáról pont lemaradtam.. milyen volt?

Suárez is beköszön

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Vermealen megszerezte elő Barcás gólját.Erxy írta:https://www.youtube.com/watch?v=KddYgNa2LXM
itt lehet nézni a Barca B-t, Suárez és Vermaelen is kezdő.
Ondoa, Luis Suárez, Pol Calvet, Babunski, Macky, Gumbau, J. Cámara, Vermaelen, Halilovic, R. Costa i Kaptoum ez a teljes kezdő, nem poszt szerint van

Este egy Bravo-Montoya-Pique-Bartra-Alba-Rakitic-Busquets-Iniesta-Munir-Messi-Neymar kezdő lehetne és ha olyan az eredmény akkor Douglas is játszhatna 10 percet.
-
- Capitá del Barça
Verma már be is köszönt. 

- Capon
- Llegenda del Barça
Erxy írta:https://www.youtube.com/watch?v=KddYgNa2LXM
Ondoa, Luis Suárez, Pol Calvet, Babunski, Macky, Gumbau, J. Cámara, Vermaelen, Halilovic, R. Costa i Kaptoum ez a teljes kezdő, nem poszt szerint van
Á köszi szépen, kíváncsi vagyok mennyire fog hajtani Suárez.
Vermaelen hamar betalált fejjel.
https://www.youtube.com/watch?v=KddYgNa2LXM" target="_blank

- Chino
- Llegenda del Barça
Én bízom benne, hogy Masch-ot pihenteti ma LE és a padról nézi majd a meccset. Igazából egy meccset hagyott ki, azt is eltiltás miatt.
Elől szerintem újra egy Neymar-Messi-Munir támadósorral megyünk ki, látható, hogy a fiatalokat egyáltalán nem tartja Pedro mögött. Ugyanúgy rotálja őket.
A Malaga nem rossz idén, nehéz lesz bedarálni, de reméljük mi rúgjuk az elsőt és mondjuk az Apoellel ellentétben kicsit kinyílnak és nem arra játszanak, hogy minél kevesebb góllal kapjanak ki, esetleg valahogy szerencsével kihozzák X-re, hanem játszanak is. Ez fogja a meccs képét és valószínűleg a végeredményt is meghatározni.Az első találat viszont baromi nehéz lesz.
Nem bánnám, ha nem most szakadna meg a "góltalanság" és Messi is feljebb kapaszkodna a góllövőlistán.
Elől szerintem újra egy Neymar-Messi-Munir támadósorral megyünk ki, látható, hogy a fiatalokat egyáltalán nem tartja Pedro mögött. Ugyanúgy rotálja őket.
A Malaga nem rossz idén, nehéz lesz bedarálni, de reméljük mi rúgjuk az elsőt és mondjuk az Apoellel ellentétben kicsit kinyílnak és nem arra játszanak, hogy minél kevesebb góllal kapjanak ki, esetleg valahogy szerencsével kihozzák X-re, hanem játszanak is. Ez fogja a meccs képét és valószínűleg a végeredményt is meghatározni.Az első találat viszont baromi nehéz lesz.
Nem bánnám, ha nem most szakadna meg a "góltalanság" és Messi is feljebb kapaszkodna a góllövőlistán.
Forca Barca!!!!