Barcaman1993 írta:
Idén nyáron elhoztuk a világ legjobb csatárát, Suárezt. 27 évesen 81 millióba került. Már két meccs után szemmel látható, hogy a csapatunk vezére jobbszélsőként számít rá... Vannak szép dolgai, ahogy Villának is voltak, de láthatóan nem az igazi. Már most egy nagyobb összeget mernék tenni rá, hogy 3-4 év múlva hasonló körülmények között fog távozni, mint Villa.
És akkor kérdem én:
Miért kellett a világ egyik legjobb szélsőjét (Sanchez) elengedni, hogy idehozzunk egy középcsatárt a helyére?
A 81 milliós középcsatárunk miért nem a posztján játszik, ha már itt van?
Messit miért nem próbálják meg egyáltalán a jobbosra kitenni?
Suárez szinte full ugyan azon a poszton játszik eddig nálunk, mint a Poolban, csak úgy halkan megjegyezném. Meg is nézheted:
Chelsea ellen,
City ellen,
United ellen vs
a Real ellen,
Celta ellen.
Az, hogy annyira nem megy neki a játék ELŐFORDULHAT, hogy azért van, mert 4 hónapig eltiltott volt, és most kezdődik neki a szezon igazából.. De persze ehhez biztos semmi köze a dolognak.
Sánchezt meg hagyjuk már könyörgöm. Ő akkor jó, ha rá épül a csapat, és úgy villog ahogy akar. Nálunk ez nem valósult volna meg, a tavalyinál kétlem, hogy jobb teljesítményt lehozott volna bármikor is nálunk.
Barcaman1993 írta:
Nem lett volna több értelme a nyáron Pedrot eladni és a helyére Reust idehozni, aki egyébként is ideakart jönni? Anyagilag is minimális veszteségünk lett volna, mindenki a posztján játszana, és lenne 4 rendes támadónk.
És Reus miben oldaná meg a középpálya gondjait? Meg ő miért játszana a posztján, amikor a pálya baloldalán szeret - és tud a legjobban - játszani? Persze tudom én, hogy mindig az kell, aki nincs itt.. Csak jó lenne elfogadni, hogy Lucho egy olyan embert akart előre, mint Luis, aki igazi gólvágó, de mellé képes a támadó harmad több posztján is jól teljesíteni.
Barcaman1993 írta:Továbbá Enriquének szeretnék gratulálni. Már leírtam, hogy nagyon tetszik ez a Suárez a szélen taktika, még szeretném az elismerésemet átadni a tökéletes cseréinek. A Real ellen lehozta a meccs egyik legjobbját Xavit, majd most a legjobb Rafinhát. Nem tudom ebben mi volt a logika?
Xavi a Real ellen elfáradt már gondolom, most meg szintén jól nyúlt bele a meccsbe, jött egy támadó és egy kp-ás 2 kp-ás helyett, így Messi visszább léphetett. Utána jöttek is a helyzeteink - Pedro konkrétan gólpasszt adott Suáreznek, csak ő a kapusba fejelte -, nem tudom mi probléma volt a tegnapi cserékkel összességében.
Barcaman1993 írta:Ráadásul a csapat 1 hét alatt elbukta szépen a bajnokságot.
A 10. fordulóban vagyunk..
Barcaman1993 írta:És megmondjam, hogy mi bánt a legjobban? 2 csatornát kapcsolok a TV-n és látom a Bayernt játszani. Ismerős edző, szinte azonos játékfelfogás, hasonló szisztéma, gyengébb játékoskeret és olyan játékot látok, hogy tátva marad a szám...
München játékoskerete mióta gyengébb? Amúgy tényleg szebb focit játszanak, sokkal dinamikusabbak, a Real ellen viszont ugyanúgy cumiztak..
Barcaman1993 írta:Ez a csapat nekem nagyon hasonlít a 06-07-es és a 07-08-as csapatra. Toronymagasan a világ legerősebb kerete, de már messze nem csapat, frusztráltságot, fásultságot érzek a csapaton és azt, hogy itt jó pár ember nem teszi igazán oda magát. És ilyenkor sajnálok 1-2 embert, leginkább Mascheranot, aki a szívét-lelkét beleadja, de mindhiába a többiek miatt.
Bocsi, kicsit sok lett.
Mióta van nekünk toronymagasan a legjobb keretünk? A Chelsea, Real, München, City, PSG kerete minimum egy szint a miénkkel, van amiben jobbak is.. Szóval ezzel nem egészen értek egyet.