visca el barca írta:
el kellene már engedned a mindenki ellen gálázunk és 20at rúgunk guardiola féle barcát. nem tudom hány éves vagy meg miota szurkolsz a csapatnak, de ne az legyen a viszonyítási alap, mert különben soha nem fogod élvezni a szeretett csapatod játékát és jobb ha nem is nézed a meccseket.
új edzővel volt eddig vagy 5-6 meccsünk, nem tudom mit vársz. a tavalyi apátiához képest bőven van változás a játékunkban, a kezdőben is van hol 2 hol 5 új ember, 5 meccs alatt senki nem fog csodát tenni, akármennyire is szeretnéd.
legyél már legalább egy picit türelmes meg megértőbb a jó ég áldjon meg. soha egy jó szavad nincs...az állandó morgolódás helyett meg legalább egy kicsit örülnél mondjuk annak h gólt sem kaptunk, tabellán elől vagyunk, van 4 pont fórunk a madriddal szemben, a védelem aránylag jól áll a lábán, munirnak, rakiticnek vagy bármi másnak.
a psg-től meg csak azután rettegjél ha megnézted az idei produkciójukat mondjuk az evian ellen...
Nem tudom, hogy Te hány éves vagy, de lényegtelen is, mert attól, hogy fiatalabb vagy nálam x évvel vagy idősebb még nem tesz olyan futballszakértővé, hogy leszóld a másikat. Sőt éppenséggel ló...-t nem számít...

Az pedig, hogy egy Barcelona alig tud gólhelyzetet kialakítani, veszélyeztetni is csak rögzített helyzetből képes, az nem éppen jó jel. Rijkaard alatt sem hoztunk veretlen szezonokat, de ameddig az akarás megvolt addig a gólveszély is megvolt meccsről meccsre. Ha pedig te élvezted a hétvégi meccset, akkor nem szereted a futballt....
Nem csodát várna az ember, hanem azt, hogy ne álmosan menjünk ki a pályára, főleg nem idegenben. Mert ez a szerdai ez ugyanaz a hulladék játék volt, mint a tavalyi. A csapat sem lett normálisan összerakva. Ha idén ugyanis középcsatárral akarunk játszani, akkor rakjuk be Munir-t arra a helyre, ahová Suárez-t igazoltuk, ha pedig nem akarunk középcsatárral játszani akkor nem értem, hogy minek kellett Suárez... Pedro ráadásul már meccsek óta borzasztó gyenge. A másik pedig a csodajobbhátvédünk, akivel kb. emberhátrányban voltunk. Nem egy ilyen keménynek ígérkező meccsre kellett volna betenni. Tulajdonképpen a jobboldalunkat ezzel Lucho ki is csinálta.
Örülni pedig szeptemberben felesleges, elég ha visszaemlékszel a tavalyi pontelőnyre, amiből pillanatok alatt ponthátrány lett. Na most is pont ugyanott vagyunk. Az, hogy nem kaptunk gólt az nem rajtunk vagy mondjuk Mathieu-n múlott. Rakitic remek lenne, ha Iniesta többet tudna a támadásokkal foglalkozni, mert az építkezés a horvátnak annyira nem megy. Várhatjuk Suárez-t, mint a Messiást elöl, mert Messi és Neymar úgy tűnik, hogy ketten elöl kevesek. És örülnék, ha nem botlanánk ugyanúgy a kisebb csapatok ellen, mint tavaly, mert erre ugyanúgy rámegy majd a bajnokság. Tudom, hogy még változhat a dolog, de ezzel a játékkal megint pont ugyanannyi kupát nyerünk a szezon végén, ahányat tavaly. Ja, nem, mert tavaly egy szuperkupa mégis becsúszott...