Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát azért nem hinném hogy a Fiorentinától,vagy a Zenittől félnünk kéne...Benga írta:Barátom![]()
Csak, hogy szemléltessem, hogy a kalapba való kiemelések nem egyenesen arányosak a jelenlegi tudással.
A számunkra tán legnehezebb csoport.
Barca
Juventus/Bayern/Roma/ tök8 lényeg h hasonló erőt képvisel
Zenit
Fio
Nah ebből melyik a gyengébb képességű?:D
szerk:spanyolokat kivettem...
Villareal se.El Payaso írta:At. Madrid alapból nem kerülhet velünk egy csoportba...
32 csapat van,gyakorlatilag bárkit kaphatunk,természetesen a kiemeléseknek megfelelően. Lesz ugye a csoportunkban egy hasonló erősségű csapat,egy Európai szinten középcsapat,és egy gyengébb,kisebb csapat. De előre nem lehet megmondani hogy kit fogunk kapni.bojan95 írta:Nem tudjátok kiket kaphatunk?
4.5, 5 ora mulva azt is megmondom h kiket kaptunk, az nem mind1 h kiket kapHATunk?bojan95 írta:Nem tudjátok kiket kaphatunk?
Akk nézd meg az eurosport hivatalos oldalát.Csoka írta:ott a link nézd meg!
oké.Varga Tamás írta:Szerintem, az eurosport élőben fogja adni 12 órakor.kleno04 írta:valaki nem tudja hogy melyik csatorna adja a sorsolás![]()
![]()
vagy lehet tán ezt is neten követni![]()
Szerintem, az eurosport élőben fogja adni 12 órakor.kleno04 írta:valaki nem tudja hogy melyik csatorna adja a sorsolás![]()
![]()
vagy lehet tán ezt is neten követni![]()
Hát nem tudom azért nem épültünk teljesen újjá, ami nem baj. A csapat 80% maradt. Ha a kezdőt nézem akkor védelembe bekerült Dani Alves meg talán Cacares a középályára meg Keita meg Hleb. Utóbbi kettő nem biztos hogy stabil kezdő lesz. Puyol,Abidal,Marquez,Xavi,Iniesta,Eto'o,Henry,Messi csomag maradt. A csapat stílusa,alapvető szerkezete nem fog változni legfeljebb annyit hogy 4-3-3 kívül talán mást is fogunk játszani. Deco-ért meg Ronnie-ért nem kár, nem sok mindent tettek hozzá tavaly sem.LG írta: Nem irom le, csak újjáépülő csapatok nem nagyon szoktak BL-t nyerni. 2004 nyarán is újraépült a csapat, de 2005ben még nem tudtunk BL-t nyerni, 2006ban viszont UGYANAZ a csapat BL-t nyert. Sztem kell egy év, h annyira összeszokjanak, h megnyerjék a BL-t. A mostani munak sem sierült 1. nekifutásra, csak 2-ra. Ettől persze odaérhetünk, de én meglepődnék. Sztem idén simán elég lenne a bajnokság, ne akarjuk sokat, láttuk tavaly is 3 fronton akartunk helytálni, de csak egy 50cm vonalzót kaptunk, azt is csak azért, h megtudjuk mérni mekkora ló.aszt nyertünk.