Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A Manchester ellen csak nem kezdünk el bekkelni. Hisz már a Betis ellen is megjártuk. És a Betisnél sokkal nagyobb csapat a manu...szerintem nem fogunk bekkelnivisca el barca írta:attól viszont félek, hogy az elején talalunk egyet, azután pedig jön a szokásos bekkelés...
könyörgöm ne legyünk már ennyire pesszimisták.. omgLos Banditos írta:Ez a mai már valóban az év meccse lehet, bár én nem várok túl sokat a csapattól. Sajnos idgenben abszolút nullák vagyunk, és kétszer egymás után megfogni a Manchestert nagyon nehéz. Ha pedig mégis jobban játszanánk, akkor megint a helyzetkihasználással lesz baj.
Tipp: 2-1
Som hi, tots!
Ha a játékosok is így érzik akkor tovább jutunk.Dona írta:....Nem tudom, ti ,hogy vagytok vele,de én ugy érzem,hogy továbbjutunk....![]()
![]()
![]()
Sempre&Visca BARCA!!!!
![]()
![]()
![]()
Nálam is így nézne ki a mai kezdő!Már cs 3 óra,oszt kezdődik...Remélem h az Álmok Színházában a mi álmunk is teljesül.barca0417 írta:--------------------Valdes.----------------------
Zambi--------Puyol-------------Milito--------Abidal
------------------Touré-------------------------
--------------------Xavi---------------
Messi------------------------------Iniesta
-------------Eto'o--------Henry-------
azé az hogy messi-nek elég egy megindulás az durva akkor már azt találgatnánk tizen hányra verjük őketBarcaman14 írta:ma igenis van esélyünk manchasterben!!!!!!! messinek elég egy megindulás a meccsen és gólt tud szerezni!! eto'o-nak elég egy tiszta gólhelyzet(reméljük akad majd) és gólra váltja!! mi kell még,iniesta zsenialis passzai vagy puyol szerelései DE a legfontosabb hogy csapatként játszon a barcelona!!!!ha jó formát kapnak el akkorr mndenkinél jobbak a világon!!! ugyhogy mindenki szurkoljon nekik!! FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aggya...Varatrix írta:Én a mai nap bízom egy 1-1 es végeredménybe. Nekünk jó lenne, többet meg nem hiszem hogy el tud érni a Barca ebben a formába, bár aggya az ég!
én láttam a meccset, annyi biztos, hogy nem szakadtak meg a pályán a vörös ördögök, Evra, Scholes, Giggs, pihent, Ronaldo, tevez kapott 30-30 percet...Attila-Raul írta:A Man. Utd is tartalékosan állt fel,meg nem is hajtották szét magukat a győzelemért a Kékek ellen
Szerintem te nem láttad azt a mérkötést
A Man. Utd is tartalékosan állt fel,meg nem is hajtották szét magukat a győzelemért a Kékek ellen
Szerintem téged leszámítva ezt mindenki tudjaLehetne egy kérdésem? Ugye van ez az idegenben lött gólszabály. Nemtudom pontosan, hogy hogy szol, de valami olyasmi nem, hogy 2-nek számit.
Például ha most 1-1 lesz akkor mi jutunk tovább. De ha rugunk 1 gólt, akkor ök már cask akkor jutnak tovább, ha 3-at rugnak? Vagy hogy van ez? Világosítson fel valaki ha megkérhetném. Elöre is köszönöm.
Szerk.: Csak az válaszoljon aki biztos tudja.