Barça a Bajnokok Ligájában
a kezdő
Valdés; Alves, Puyol, Márquez, Abidal; Xavi, Keita, Iniesta; Pedro, Eto'o y Henry
cserék :Pinto, Piqué, Gudjohnsen, Cáceres, Bojan y Touré.
Valdés; Alves, Puyol, Márquez, Abidal; Xavi, Keita, Iniesta; Pedro, Eto'o y Henry
cserék :Pinto, Piqué, Gudjohnsen, Cáceres, Bojan y Touré.
Link találhato a "Távkapcsoló a kézben" topicba.tenkl írta:nem, de neten igenBarcelona144 írta:Közvetíti valami a Wisla elleni meccset?
nem, de neten igenBarcelona144 írta:Közvetíti valami a Wisla elleni meccset?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Jugador d'estrella
Azért szerintem a hozzászólásom többi részéből kitűnik és a kezdőből biztos látszódni fog, hogy a "hivatalos", legerősebb csapatot várom kezdésnek... de (a meccstől függően persze) később úgyis szót kapnak a fiatalok és már meg ne haragudj, de ha az első félidőben vagy a 60-65. percig nem vezetünk megnyugtatóan 1-2 góllal, akkor itt gondok vannak. És ezt úgy mondom, hogy nem lebecsülöm az ellenfelet, hanem a helyén kezelem. Az edző meg nem én vagyok, uh nekem lehet is ilyet mondani, nagyképűség nélkül...khtomka írta:Ha a játékosaitok is így állnak hozzá, még bajba is kerülhettekgonosz írta: A Wisla pedig olyan ellenfél, aki ellen nyugodtan becserélhetők.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Ha a játékosaitok is így állnak hozzá, még bajba is kerülhettekgonosz írta: A Wisla pedig olyan ellenfél, aki ellen nyugodtan becserélhetők.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
-
- Jugador d'estrella
Nem nagyon értem, hogy min csodálkoztok...A csapat törzse kezdő, ezen felül pedig miért ne lennének ott a fiatalok? Ha már (esetleg) jól állunk, miért ne játszhatnának ők is (pláne úgy, hogy nincs más rajtuk kívül)? Szerintem meg egyáltalán nem gyenge a cseresorunk, a felkészülésiken bizonyítottak a cserék is, fokozatosan kapják majd a nyomást is. A Wisla pedig olyan ellenfél, aki ellen nyugodtan becserélhetők.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
hát igen. sajna hiányzik itt sok mindenki. de Fiatalok nekem eleget mutattak. de nem nekem kell mutatni hanem pepneknicandro írta: hát nemtudomcsak vki hiányzik

Karashu írta:Megkérdezném, hogy te kit vársz a padra? A vízhordót és a szertárost nem ültetik le...nicandro írta:huuu de sok a fiatal a krakkó ellen ... a padunk nem olyan erős:O

hát nemtudom

- Karashu
- Jugador d'estrella
Megkérdezném, hogy te kit vársz a padra? A vízhordót és a szertárost nem ültetik le...nicandro írta:huuu de sok a fiatal a krakkó ellen ... a padunk nem olyan erős:O
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

huuu de sok a fiatal a krakkó ellen ... a padunk nem olyan erős:O
Édes apám nem hiszi el hogy ma Bajnokok Ligája selejtező van. Azt mondja hogy a Barca alapbol benne van a BL-ben. Igaza van... De bennem is megfordult ez a kérdés. Ha már benne vagyunk a BL-ben, akkor minek Selejtezni? 

Milito sérült.barca19 írta:Szerintem meg igy lesz:D
Kapus:V:V
Védők:Dani Alves,Puyol,Millito,Abidal
K.pálya:Touré,Xavi,Iniesta
Csatár:Messi,Eto'o,Henry
més que un,club.....(L)
visca el barca
Egyébként úgy néz ki, hogy nem adja a meccset a TVE, legalábbis a port.hu szerint nem.

Valdés, Alves, Puyol, Márquez, Abidal, Xavi, Touré, Iniesta, Hleb, Eto'o, Henry, Bojan, Cáceres, Keita, Gudjohnsen, Pinto, Piqué, Sylvinho, Pedro, Jeffren, Víctor Vázquez és Sergi Busquets.
Ez a felállás nem semmi
Ez a felállás nem semmi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2008.08.13. 14:52:01-kor.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ez nekem fel sem tűntdanko94 írta:Elírás volt mert pl Bojan 2x van benne!!!Sztem az egyik Bojan Pinto akart lenni...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- danko94
- Entrenador del Barça
Elírás volt mert pl Bojan 2x van benne!!!Sztem az egyik Bojan Pinto akart lenni...tenkl írta:nekem is feltűnt...torrentkiller írta:Csak az én szemem csal, vagy tényleg nincs cserekapus a keretben...? Mivel Jorquera nincs, és Pintót sem látom...
nekem is feltűnt...torrentkiller írta:Csak az én szemem csal, vagy tényleg nincs cserekapus a keretben...? Mivel Jorquera nincs, és Pintót sem látom...

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Csak az én szemem csal, vagy tényleg nincs cserekapus a keretben...? Mivel Jorquera nincs, és Pintót sem látom...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- barca tomi
- Barça B
Itt adják az esti meccset:
http://www.rojadirecta.com/
http://www.rojadirecta.com/
-
- Barça C
Vmeik tv-adó adja a meccset v neten vhol?
Bocs de szerintem 12.-e van és ma nincs meccs ha jól tudomgyuri03 írta:valaki adjon 1 linket hol lehet nézni a mai meccset ugy hogy nem akadozik plíííz![]()
![]()
kéérlek segítsetek köszönöm
![]()

Olyan régen írtam már felállást...
Holnapi kezdő:
-----------------VV-------------------
Alves----Puyol----Marquez---Abidal
Hleb-----Xavi-----Touré------Iniesta
-------------------------Henry---------
---------------Eto'o--------------------
Bár sztem nem lesz konkrét felállás, ez a 4-4-2 és a 4-3-3 fog váltakozni. Akkor Hleb feljebb lép, Henry kicsit a vonal felé, Touré hátrébb, a két kp meg középre.

Holnapi kezdő:
-----------------VV-------------------
Alves----Puyol----Marquez---Abidal
Hleb-----Xavi-----Touré------Iniesta
-------------------------Henry---------
---------------Eto'o--------------------
Bár sztem nem lesz konkrét felállás, ez a 4-4-2 és a 4-3-3 fog váltakozni. Akkor Hleb feljebb lép, Henry kicsit a vonal felé, Touré hátrébb, a két kp meg középre.
Én így képzeltem el
--------------Valdes---------------
---Alves---Puyol---Cáseres---Abidal---
--------------Keita----------------
--------Xavi---------Iniesta--------
------Hleb-------------Henry-------
---------------Eto'o---------------
Cserék: Pinto, Márquez, Piqué, Jeffren, Pedro...
--------------Valdes---------------
---Alves---Puyol---Cáseres---Abidal---
--------------Keita----------------
--------Xavi---------Iniesta--------
------Hleb-------------Henry-------
---------------Eto'o---------------
Cserék: Pinto, Márquez, Piqué, Jeffren, Pedro...
-
- Barça B
Milito sérült és Touré valszeg még nem 100%-os ezért inkább Keita várható a kezdőbe. Ja és Messi meg az olimpián van még. Helyette Hleb lesz.barca19 írta:Szerintem meg igy lesz:D
Kapus:V:V
Védők:Dani Alves,Puyol,Millito,Abidal
K.pálya:Touré,Xavi,Iniesta
Csatár:Messi,Eto'o,Henry
més que un,club.....(L)
visca el barca
A Barca valóban több mint egy klub!!!