Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Csbal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 22:34:21

gránit írta:Csbal, sajnos ez soha nem volt vita - ahogy egy-két válaszodból a mai nap folyamán is kiderült -, a te műfajod a szájkarate, így elbeszélünk egymás mellett :D A vitához partnerre lett volna szükségem. Neked meg a szájkaratéhoz, de ez nem az én területem.

Természetesen szubjektív a véleményem, kivéve, amikor számszerűsítettem, hogy "a csapat egyik legjobbja" hányszor verte meg egy az egy ellen a védőjét. De ne aggódj, nyáron eladjuk, neked sem kell a vele szembeni kritikákat olvasnod - miközben hülyét kapsz -, és nekem sem kell azon kínosan mosolyognom, hogy mekkora istencsászár, amikor százhetvenezredjére vezeti bele a labdát az előtte álló emberbe :mrgreen:

És hangsúlyozom, a probléma a részemről nem az, hogy nem értesz egyet velem, pontosabban, szakadéknyi a különbség a véleményeink között.
Akkor számszerűsítsd a szezonbeli góljait és gólpasszait és akkor az alapján sorold be a minőségi skáldon, totya. Te akkor fogsz hülyét kapni(én meg örülni), amikor egy nemzetközi kupaszereplés alkalmával összekerülünk a Juve-val és Alexis megmutatja hogy miként kell egy védőt háromszor megverni egy támadás alatt. :wink: És nem azért fogok örülni mert a Barca kárt fog szenvedni, hanem mert meg fogja mutatni hogy nem kellett volna eladni. De még közel sem biztos h elmegy...
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 22:31:28

Laza, értem a gondolatmeneted, abszolút világos. A lényeg a részemről az, hogy Martinónak szűkösebbek a lehetőségei. Hozzon le egy védőt - még ha csak egy légből kapott példa is volt a részedről -, oké, de kit hozzon be támadónak? Nagy taktikázás nélkül is hozható lett volna a mai meccs, ha van egy csepp vér a pucájukban. De átlövés, betörés alig volt. Adriano átlövésére is hanyadik percben került sor...? Ő meg Ini próbálkoztak kintről, ezen kívül tili-toli, meddő passzolgatás a tizenhatos vonalán. Ez volt az igazán idegtépő számomra.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Csbal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 22:29:26

palesz77 írta:
Csbal írta:
Ezzel vitatkoznék, sajnos Fabregas nagyon kevés labdát tudott megtartani, vagy veszélyesen eljuttatni a társakhoz.
Ezzel vitatkoznék, konkrétan a középpályásaink közül csak ő alakított ki tiszta ziccert. Kettő közülük Alexisnek hozott össze pont, aki egyet nem tudott befejelni - az nem az ő hibája volt, rajta voltak a védők -, a másiknál meg habár behúzták lesre, úgyhogy igazából mindegy, de elvitte a kapus mellett, és az üres kapu mellé rúgta ballal.. Plusz még Ini kapufájánál is ő tette vissza, bár azt lehet nem ide kéne sorolni, mert az Ini zsenialitásán múlt csak hogy ekkora helyzet lett, de azért mégis.. Tényleg nem játszott jól, de se Ini se Xavi nem adott olyan labdát, ami után közvetlenül gólhelyzet alakult volna ki, mégis Fabregas volt megint az alibi és a pocsék.
Sajnos az igaz, hogy a többi kp sem volt nagy eresztés, de többször szúrt szemet nekem, az általad említett jó megoldások mellett az, hogy Fabregast eltolják, lefutják, simán szerelik. Én sajnálom, hogy nem egy másik kp kezdett helyette, kedvetlennek látom, fintorog, semmi érzelem az arcán. Mintha utálná amit csinál és teher lenne neki megjelenni egy mérkőzésen. Tűz nélküli.
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 22:25:33

Csbal, sajnos ez soha nem volt vita - ahogy egy-két válaszodból a mai nap folyamán is kiderült -, a te műfajod a szájkarate, így elbeszélünk egymás mellett :D A vitához partnerre lett volna szükségem. Neked meg a szájkaratéhoz, de ez nem az én területem.

Természetesen szubjektív a véleményem, kivéve, amikor számszerűsítettem, hogy "a csapat egyik legjobbja" hányszor verte meg egy az egy ellen a védőjét. De ne aggódj, nyáron eladjuk, neked sem kell a vele szembeni kritikákat olvasnod - miközben hülyét kapsz -, és nekem sem kell azon kínosan mosolyognom, hogy mekkora istencsászár, amikor százhetvenezredjére vezeti bele a labdát az előtte álló emberbe :mrgreen:

És hangsúlyozom, a probléma a részemről nem az, hogy nem értesz egyet velem, pontosabban, szakadéknyi a különbség a véleményeink között.

(Charles Barkley)
Laza
Capitá del Barça

2014.05.11. 22:24:50

gránit írta:Laza, azért legyünk őszinték, Martino merítési lehetőségei sokkal korlátozottabbak. Azt mondod, átállhatott volna 3 védőre. Még 4 védővel is életveszély az a Mascheranóval felállt alakzat ott hátul, nem hogy hárommal! Xavi és Fabregas talán többet játszhatott volna együtt a szezon során, de nem a középpályán mennek el a meccseink, hanem azon, hogy Messin kívül nincs igazi góllövőnk. Pedro, Alexis, Tello, mind "vaktyúk is talál szemet"-féle üzemmódot képvisel, ha a hátukról bepattan, gól, ha nem, akkor nem. Nincsenek már itt Eto'o-k meg Henry-k. Nehéz helyzetben van azért Martino a keret szempontjából is.
hát nem mondom hogy nincs igazad,az hogy 3 védő az csak egy példa volt.
de azzal nem tudok egyet érteni hogy martino nehéz helyzetben (max azért mert a vezetőség rángatja) a keret miatt. ez egy barcelona nem egy pécs!
ha L.E a celta vigoval megtudott verni egy real-t
ha az elche ,granada,getafe edzői pontot,pontokat szereztek ellenünk az nem azért volt jobb játékosok alkotják,egy ilyen csapatot ahol klasszis játékosok vannak ne legyen már nehéz összerakni,hozzá teszem azt is hogy nem martino a hibás azért mert messi nem hajlandó focizni,vagy alves nem tud beadni. de az hogy kiküldi a pályára...és a játékosok 60-70% A csak lötyög,és nincs semmi.nincs az hogy akkor messit kiküldi szélre,nincs az hogy pedro-alexis helyet cserél..semmi az ég világon..kimentek fociztak egy jót és viszlát,Messi majd kap 20miliót évente...
ne legyen már nehéz egy barcelonát sikerre vezetni egy Elche ellen meg granada ellen...
Initom
Entrenador del Barça

2014.05.11. 22:22:59

Csbal írta:
gránit írta:Kritizálom, mert ez a véleményem. Hogy a tiéd mi, az a te dolgod. Én meg a hozzád hasonló szerencsétleneket sajnálom - nem utálom, hangsúlyozom -, akik a fórumokon élik ki a kisebbrendűségi problémáikat, és hisztiznek, ha nem a saját véleményüket látják vissza mások véleményeiben.

Alexisről a véleményemet kifejtettem, azóta sem változott, Fabregas meg termékenyen kezdte a szezont, és a csapattal együtt halványodott, fogyott el egyre. De még így is simán be lehetett volna húzni ezt a mai meccset, ha nem a töketlen alibit, oldalpasszokat, ívelgetéseket erőltették volna.
Nem a saját véleményem várom visszalátni, hanem objektív véleményeket. A Tied pedig szubjektív. És egy óriási blődség. De valszeg egy 5 éves kis pocakos kis kvambó vagy, akit esténként a papája odaenged kicsit a géphez :mrgreen: A vita részemről lezárva.
Te pedig biztosan sokkal jobb "kvambó" -"paprikajancsi' vagy nála,a megnyilvánulásaid alapján :)
Abi & Tito
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.05.11. 22:22:36

Csbal írta:
Ezzel vitatkoznék, sajnos Fabregas nagyon kevés labdát tudott megtartani, vagy veszélyesen eljuttatni a társakhoz.
Ezzel vitatkoznék - igazából azzal, amikor azt írtad, hogy "hulladék volt a játéka" -, konkrétan a középpályásaink közül csak ő alakított ki tiszta ziccert. Kettő közülük Alexisnek hozott össze pont, aki egyet nem tudott befejelni - az nem az ő hibája volt, rajta voltak a védők -, a másiknál meg habár behúzták lesre, úgyhogy igazából mindegy, de elvitte a kapus mellett, és az üres kapu mellé rúgta ballal.. Plusz még Ini kapufájánál is ő tette vissza, bár azt lehet nem ide kéne sorolni, mert az Ini zsenialitásán múlt csak hogy ekkora helyzet lett, de azért mégis.. Tényleg nem játszott jól, de se Ini se Xavi nem adott olyan labdát, ami után közvetlenül gólhelyzet alakult volna ki, mégis Fabregas volt megint az alibi és a pocsék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.05.11. 22:27:17-kor.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 22:09:18

Boixos1981 írta:
Csbal írta:
Gránit, Te már korábban is írtál brutális baromságokat, a négy középpályással kapcsolatban. Azóta igazolta az idő, hogy semmit nem ér, a labdatartáson kívül. A Te általad korábban ajnározott Fabregas ma kiba... jó volt, mi? Hulladék volt a játéka, Alexis szerezte vissza az elveszített labdáit. Szóval Fabregas inkább mehetne a Mezőkövesdbe, mert sebességben ott megüti a szintet.

Na, azert ezt nem mondanám, jo passzokat adott, csak éppen sem Pedro, sem Alexis Sánchez nem tudott velük mit kezdeni.
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 22:02:25

Fabregas már vagy fél éve nem rúg labdába, nem tudom, az elmúlt hónapokban melyik hozzászólásomból szűrted le ezt :D Azok ellen a csapatok ellen, amelyeknek erős a széljátéka, és vélhetőleg nem tudjuk három középpályással azt a mezőnyfölényt hozni, mint szoktuk, én is négy középpályást küldtem volna a kezdőbe, ahogy Martino tette a City ellen. Ilyen meccseken meg nem ezen múlik. Pont ez volt a válaszom lényege arra, hogy Martino miért nem kísérletezik. Saját magad ellen beszélsz. Nem a négy vagy három középpályás döntött ma sem, hanem az, hogy semmi határozottság, átütő erő nincs elől. Adogatjuk a labdát elől körbe-körbe, és senki be nem tör, Messinek volt egy halovány kísérlete, amit szépen bele is vágott a hálóőrbe. Bár tudom, hogy a nagy szívfájdalmad velem kapcsolatban az, hogy amikor volt egy nézeteltérésünk Alexis-szel kapcsolatban, már a következő meccsen fogtam, és papírra vetettem minden egyes megmozdulását :D Nem lehetett egy nyerő élmény végigolvasni :mrgreen:

(Charles Barkley)
Boixos1981
Barça B

2014.05.11. 22:00:14

Csbal írta:
Gránit, Te már korábban is írtál brutális baromságokat, a négy középpályással kapcsolatban. Azóta igazolta az idő, hogy semmit nem ér, a labdatartáson kívül. A Te általad korábban ajnározott Fabregas ma kiba... jó volt, mi? Hulladék volt a játéka, Alexis szerezte vissza az elveszített labdáit. Szóval Fabregas inkább mehetne a Mezőkövesdbe, mert sebességben ott megüti a szintet.

Na, azert ezt nem mondanám, jo passzokat adott, csak éppen sem Pedro, sem Alexis Sánchez nem tudott velük mit kezdeni.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:59:07

Csbal írta:
Leon írta:Alexis ma kihajtotta belét is de a kapu előtt szokás szerint töketlenkedett,Pedróval együtt jó lenne ha lelépnének mert Pedro amit ma is leművelt az kritikátlan! #-o
Te amit leművelsz az sem sok kritikát érdemlő. Annyit mégis, hogy Messi kb. 3at rúghatott volna, Eltöketlenkedte. Menjen ő is a többi 22-vel együtt mi? Fogalmatlan... Alexisnek nem volt ma nagyon helyzete a kapu előtt, viszont nem egy labdaszerzése volt, amit jól játszott meg, viszont a megjátszott Messi, Ini folyamatosan elrontották. Nem Sanchez-en múlt a mai meccs. Egyik legjobb volt. Szeretem az ilyen vakokat, akik ilyent írnak. Pedro viszont valóban harmat gyenge, de kit hoznál be mester? Tellot? Jaaa. Hogy egy értelmes megmozdulása nem volt? Az más kérdés...
Olvasás-értelmezés:egyes,leülhetsz! :mrgreen:
Írtam,hogy Alexis kihajtotta a belét de elől egy nulla Pedróval együtt!Nem először,sokadszor!Ha ezt nem látod akkor csak sajnálni tudlak okoska! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Csbal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 21:55:54

gránit írta:Kérdésre a válasz: szerintem hátul gyengébbek vagyunk. Elől egy Messivel vagyunk többek, ma is csak abban lehetett bízni, hogy egy szólóval eldönti a meccset.

Alexis meg úgy látszik, ha egy meccsen ad két jó labdát, fut négy métert, máris a legjobbnak kiáltják ki :D :D Remélhetőleg a vezetőség nem lesz vele ilyen elnéző és ott fent nem a szerecsenmosdatása zajlik. Mehet a Juvéba ő is. Adrianót viszont megtartanám, az ő lövéséhez hasonló átlövésekből kellett volna több.
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:55:38

Mivel Messitől azt várjuk el, hogy lőjön meccsenként három gólt, osszon ki kilenc asszisztot és védjen ki két tizenegyest, persze, hogy más a mérce. Alexis ad két pontos alibipasszt, fut egy keveset, és máris ő a szent tehén. Én pont fordítva látom. Pont azt látom, hogy Messi kapja inkább a nyakába a szennyest - a hozzáállása miatt jogosan -, de ma is ő volt az egyetlen, aki függetleníteni tudta magát a játék képétől, képest volt egyéni villanásra, más kérdés, hogy a ziccerét - amit önmagának alakított ki - a kapusba verte. Alexis meg megkapja a labdát felállt védelemmel szemben, és belevezeti a védőjébe -.-

Henry sem lett itt gólkirály, de legalább a BL-ben hasznát vettük, amikor 2008-2009-ben hat góllal és négy gólpasszal segítette a csapatot.

(Charles Barkley)
Boixos1981
Barça B

2014.05.11. 21:53:09

Rivaldo11 írta:Adama kegyetlen nagy tehetség, szerintem jóval több lehetőséget kellett volna kapnia. Jövőre többször kell felhozni, nagyon sok van benne.
Pedronál nem kérdés, hogy jobb, klasszisokkal.

Igen, ahogy El Haddadiban is, Cuencával meg fene tudja mi van, sérült, sérült, sérült mar 2 éve, pedig o is nagy tehetségnek indult.
Gokuci
Jugador del Barça

2014.05.11. 21:51:14

gránit írta:Kérdésre a válasz: szerintem hátul gyengébbek vagyunk. Elől egy Messivel vagyunk többek, ma is csak abban lehetett bízni, hogy egy szólóval eldönti a meccset.

Alexis meg úgy látszik, ha egy meccsen ad két jó labdát, fut négy métert, máris a legjobbnak kiáltják ki :D :D Remélhetőleg a vezetőség nem lesz vele ilyen elnéző és ott fent nem a szerecsenmosdatása zajlik. Mehet a Juvéba ő is. Adrianót viszont megtartanám, az ő lövéséhez hasonló átlövésekből kellett volna több.
Messi sem csinált többet, mégis Ő a félisten.
Miben volt ma jobb, mint Sanchez?
A sétálásban?
Henryt is felhoztad ma példálan a Chileinél.
Segítek kicsit...
Az a nagy híres neves Henry szinte pontosan ilyen szezont produkált a legjobb időszakában nálunk, mint most a Chilei.
Akkor most hogy is van ez?
Ő jó, meg Messi is, nem, csak az mehet, aki ha mást nem tudott hozzátenni, legalább kifutotta a belét...
Messiről ez hónapok óta nem mondható el...
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.05.11. 21:50:51

Adama kegyetlen nagy tehetség, szerintem jóval több lehetőséget kellett volna kapnia. Jövőre többször kell felhozni, nagyon sok van benne.
Pedronál nem kérdés, hogy jobb, klasszisokkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2014.05.11. 21:51:17-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos1981
Barça B

2014.05.11. 21:50:38

Csbal írta:
Boixos1981 írta: Én Adamát vagy El Haddadit játszatnám Pedeo helyett, de komolyan, sikerre éhes és bizonyítani akaró fiatalok, csak Tata egész szezonban nem adott lehetőséget egy fiatalnak se Roberton kívül, és még ennyi sérült esetén sem hív fel senkit meg a padra se.
igen, Adama-ra én is gondoltam, de sajnos nincs meccsrutinja, nincs benne a csapat játékában, kissé akadozna sztem, bár Tello-nál, Pedro-nál talán nem lenne gyengébb. Hátrébb talán nem lennénk vele.

Jövőre meg visszajöhetne Deulofeu is.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 21:48:19

Boixos1981 írta: Én Adamát vagy El Haddadit játszatnám Pedeo helyett, de komolyan, sikerre éhes és bizonyítani akaró fiatalok, csak Tata egész szezonban nem adott lehetőséget egy fiatalnak se Roberton kívül, és még ennyi sérült esetén sem hív fel senkit meg a padra se.
igen, Adama-ra én is gondoltam, de sajnos nincs meccsrutinja, nincs benne a csapat játékában, kissé akadozna sztem, bár Tello-nál, Pedro-nál talán nem lenne gyengébb. Hátrébb talán nem lennénk vele.
Boixos1981
Barça B

2014.05.11. 21:47:56

neobarca írta:
Boixos1981 írta:Ez a Pedro vagy ki
Nem lehetsz egy régi motoros, ha nem ismered Pedritot. Sokat köszönhetünk neki pedig. Most hullámvölgyben van. Csakúgy mint szinte mindenki...

Természetesen ismerem, gúnyból írtam, fel tudnám sorolni jelenleg a Barca teljes keretét, de igaz, nem vagyok 20-30 éve Barca-szurkoló, 8 éve, a 2006-07-es szezonban szerettem bele a Touré, Ronaldinho, Eto'o fele csapatba.
Boixos1981
Barça B

2014.05.11. 21:44:34

Csbal írta:
Leon írta:Alexis ma kihajtotta belét is de a kapu előtt szokás szerint töketlenkedett,Pedróval együtt jó lenne ha lelépnének mert Pedro amit ma is leművelt az kritikátlan! #-o
Te amit leművelsz az sem sok kritikát érdemlő. Annyit mégis, hogy Messi kb. 3at rúghatott volna, Eltöketlenkedte. Menjen ő is a többi 22-vel együtt mi? Fogalmatlan... Alexisnek nem volt ma nagyon helyzete a kapu előtt, viszont nem egy labdaszerzése volt, amit jól játszott meg, viszont a megjátszott Messi, Ini folyamatosan elrontották. Nem Sanchez-en múlt a mai meccs. Egyik legjobb volt. Szeretem az ilyen vakokat, akik ilyent írnak. Pedro viszont valóban harmat gyenge, de kit hoznál be mester? Tellot? Jaaa. Hogy egy értelmes megmozdulása nem volt? Az más kérdés...
Én Adamát vagy El Haddadit játszatnám Pedeo helyett, de komolyan, sikerre éhes és bizonyítani akaró fiatalok, csak Tata egész szezonban nem adott lehetőséget egy fiatalnak se Roberton kívül, és még ennyi sérült esetén sem hív fel senkit meg a padra se.
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:43:17

Hosszú az a hullámvölgy, neobarca... Lassan már Grand Canyonná terebélyesedik.

(Charles Barkley)
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:41:42

Boixos1981 írta:Ez a Pedro vagy ki
Nem lehetsz egy régi motoros, ha nem ismered Pedritot. Sokat köszönhetünk neki pedig. Most hullámvölgyben van. Csakúgy mint szinte mindenki...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Boixos1981
Barça B

2014.05.11. 21:40:13

Ez a Pedro vagy ki olyan gyenge, hogy azt nem tudom elmondani. És ami még rosszabb, hogy nem lehet be cserélni senkit helyette, mert Tello se volt jobb. Nem tudok egy embert mondani, akiről jókat lehetne mondani. Aki elfogadható volt az talán Alexis és Bartra.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:38:44

Fájó szívvel olvastam vissza a kommentetek...még mindig nem hiszem el, hogy ilyen Granada, Elche, Getafe, Valladolid, Osasuna, stb..ellen nem tudunk nyerni, és gólt lőni!!!... És még így is meg van az esély...te jó ég!

Meccs előtt azt gondoltam, hogy rögtön az elején szerzünk egy gólt és onnan sima lesz, de ha nem történik meg akkor jön a szokásos szenvedés. És sajnos utóbbi következett be. Már az sem megy be ami máskor bement. Amennyire lehet, csak szétesett a csapat. Az lehet a mi szerencsénk, hogy az AtMa se sokkal jobb jelen pillanatban.

Szerintem innen a szerencse dönt. Ha például beakad valamelyik oldalon egy olyan Diego féle bomba, akkor az a bajnok. Vagy, hogy kinek mi pattan jó felé. Szerintem vagy nagyon szenvedős meccs lesz, vagy az egyik csapat összeomlik és sima lesz.

Lehet, hogy jobban jártunk volna ha ma nyer az AtMa mert így lesz még egy idegeskedős szenvedős meccs, mert utólag most is azt mondom, hogy jobban jártam, hogy nem bírtam nézni.

DE én még kis naív mindig hiszek benne, hogy megverjük őket és bajnokok leszünk. De nagyon várom a vérfrissítést.
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:36:50

Valóban nem volt ma hátul annyi baki, mint azt megszoktuk, mivel nem is gyakoroltak akkora nyomást rájuk. De nem a hátsó alakzatunkon múlt a legnagyobb Elche-ziccer, Mascherano meg ezt a meccset sem tudta lehozni anélkül, hogy a szurkolók felére szívinfarktust hozzon. Most megúsztuk kapott gól nélkül, abban már nem vagyok biztos, hogy ez jövő héten is így lesz.

(Charles Barkley)
Válasz küldése