Bár lehet a Senyera erőt ad és megütjük a Bayernt...

sportklub 18.30.MQuC írta:Közvetiti televizios csatorna a meccset? Vagy csak a netben lehet bizni?
Na látom csak sikerült kiragadnod, de úgy látszik a zárójelest részt csak kitörölted... Konkrétan a lényeget...nonomo írta:
Hát nagyon remélem, hogy nem úgy kezdik, mert a tavalyi befejezés borzalmas volt.
Hát nagyon remélem, hogy nem úgy kezdik, mert a tavalyi befejezés borzalmas volt.Barcaman1993 írta:Azt nem lehet elvárni, hogy egyből úgy kezdjék a szezont, ahogy tavaly befejezték.corol írta:Milyen összerázódásról beszélsz?![]()
![]()
![]()
Arról, hogy kell a meccsszám a játékosoknak. Azt nem lehet elvárni, hogy egyből úgy kezdjék a szezont, ahogy tavaly befejezték (most az alapjátékra gondolok és nem a szenvedős meccsekre). Ez lehetetlen. Ezért is kellenek ezek a meccsek, hogy ismét összecsiszolódjanak. Nyilván nem kell ehhez sok idő, de 0 km-es játékosokkal szépen néznénk ki a szezon elején. Azt meg nem igazán értem, hogy mi ez a hú,d e nagy bratyiság a Bayernnel? Nincs velük semmi bajom, de 2 éve nyáron is összefutottunk velük. Most meg kitömtek minket a BL-ben. Mintha nem lett volna elég, erre játszunk még1 meccset, ahol még nagyobb lesz a különbség, mint a BL-ben. Persze, akkor még nem tudták ezt a vezetők, hogy ez lesz a vége, de azért az eredeti tervek alapján nem nevezném éppen ideálisnak másfél hét edzés után a Barca B-vel neki menni a Bayern Münchennek. Ezt akkor is lehetett már tudni.corol írta:Milyen összerázódásról beszélsz?![]()
![]()
![]()
Látod Te is az első két mondatodban leírt véleményedet, hosszan cáfolod a következőkben. Egy komplett Barcelona - még Tito problémája esetén is - ok lenne, de egy szedett-vedett, felkészületlen társaság önbizalmának egy mai Bayern nem fog jót tenni, ezt állítom. Az nem felkészülés, ha a csapat három negyede még a strandon van. Milyen összerázódásról beszélsz?Barcaman1993 írta:Ez kizárt és hála az égnek nem történt meg. Kellenek a meccsek a csapat újbóli összerázódásához, az újak beépítéséhez. A lényeg, hogy játszanak. Azt meg sztem senki se várja, hogy nem fognak minket bucira verni. Egyrészt ezzel a Bayernnel csak egy nagyon jó Barca tudná fölvenni a versenyt. Másrészt a Bayern játékosai már 3-4 hete részt vesznek a felkészülésben (szinte mindenki). Nálunk a spanyolok és a brazilok itt sincsenek, a felkészülés meg 1 hete tart. Egy normális kezdő 11-et nem tudunk jelenleg kiállítani, a kezdőből Messi és Alexis ha játszik majd.corol írta:Hát szerintem - tekintettel a körülményekre - a lehető legrosszabb időpontban van ez a Bayern meccs. Ilyen előzmények után, egy ilyen állapotban lévő hiányos csapatra - ha akar - akár nagy verést is kioszthat a Bayern. Tudom, hogy nem lehet megoldani, de akár ezt is halasztani kellett volna.
Igazából én ezt a felkészülés dolgot nem igazán vágom. Minden évben addig húzzuk, halasztjuk a dolgot, amíg éppen, hogy összeáll a csapat őszre. Csak vmikor meg ez nem sikerült. Emlékezzünk csak Pep utolsó évére, hogy ugyanezek a játékosok konkrétan a Spanyol SZK-döntőre pottyantak be. Ugye Alexis ott mutatkozott be, de Fabregas csak a visszavágón. A többi csapat viszont jóval előbb kezdi a felkészülést minden évben. Nem értem ezt a nagy különbséget. Aztán jött Tito esete. Tudom, hogy ilyen nagyon ritkán fordul elő és nem lehet vele kalkulálni, de az így is rövid felkészülés ezáltal még rövidebb lett. Legalábbis 1 meccsel egyelőre kevesebb. Ami azért egy szurkolónak ebben az időszakban a mindent jelenti.
Ez kizárt és hála az égnek nem történt meg. Kellenek a meccsek a csapat újbóli összerázódásához, az újak beépítéséhez. A lényeg, hogy játszanak. Azt meg sztem senki se várja, hogy nem fognak minket bucira verni. Egyrészt ezzel a Bayernnel csak egy nagyon jó Barca tudná fölvenni a versenyt. Másrészt a Bayern játékosai már 3-4 hete részt vesznek a felkészülésben (szinte mindenki). Nálunk a spanyolok és a brazilok itt sincsenek, a felkészülés meg 1 hete tart. Egy normális kezdő 11-et nem tudunk jelenleg kiállítani, a kezdőből Messi és Alexis ha játszik majd.corol írta:Hát szerintem - tekintettel a körülményekre - a lehető legrosszabb időpontban van ez a Bayern meccs. Ilyen előzmények után, egy ilyen állapotban lévő hiányos csapatra - ha akar - akár nagy verést is kioszthat a Bayern. Tudom, hogy nem lehet megoldani, de akár ezt is halasztani kellett volna.
A két legnagyobb név egyébként a fiatalok közül egyértelműen Samper és Dongou, sokat várnak tőlük a B csapatban is, remélem kapnak bőven lehetőséget ezeken a meccseket hogy mi is láthassuk őket. A BarcaTV készített róluk egy rövidebb videót. kattGareth Tello írta:A konkrét utazó keretet nem tudom ugyan, de szerintem mindenki el fog utazni Lengyelországba, aki mostanában a nagycsapattal edzett, vagyis:
- az első csapat tagjai közül: Pinto, Montoya, Adriano, Bartra, Mascherano, Song, Jonathan, Sergi Roberto, Tello, Alexis, Messi.
- a Barça B játékosai közül: Ilie, Planas, Espinosa, Sergi Gómez, Román, Kiko Femenía, Samper, Gabarrón, Dongou, Dani Nieto, Quintillà.
Én is alig várom már a találkozót, Espinosáékra nagyon kíváncsi leszek.
A konkrét utazó keretet nem tudom ugyan, de szerintem mindenki el fog utazni Lengyelországba, aki mostanában a nagycsapattal edzett, vagyis:S.Agüero írta:Hú, ne tudjátok meg mennyire várom már a holnapi meccset, végre BARCA!
Valaki nem tudja véletlenül az utazó keretet? Nagyok közül kik játszanak?
Szerintem akik megjelentek az eddigi edzéseken, azok közül mennek játékosok, meg még néhányan az ifiből. Amúgy már és is nagyon várom a meccset, hiányoztak a srácok!S.Agüero írta:Hú, ne tudjátok meg mennyire várom már a holnapi meccset, végre BARCA!
Valaki nem tudja véletlenül az utazó keretet? Nagyok közül kik játszanak?
Amúgyse nagyon tudnánk erős 11 -el kiállni, mivel a csapat 90 %-a könföderációs kupa meg az U21-es torna miatt szabin lesz, a Bayernnél pedig szinte mindenki rendelkezésre áll. (mondjuk nem hiszem hogy az alapkezdőjüket állítanák ki)Barcaman1993 írta:Akkor streamezünk.sörvirsli írta:A Bayern - Barca meccs jövő hét szerdán (24.) este 8tól élőben az sportklubbon lesz látható!Végre lassan kezdődnek már a meccsek. Mondjuk sok jóra nem számítok. Az első meccsen mindig a Juvenil játékosai szoktak játszani, a Bayern meg egyébként is bombacsapat, ráadásul sokkal előrébb vannak a felkészülésben és otthon lesznek. Ne kapjunk ki és jó lenne egy feltörekvő fiatalt beépíteni úgy igazán a csapatba (Sergi Roberto, Bartra?).