Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Plusz gól előtti labda, plusz még pár hasonló, pl amit Yamal gyönyörűen oxival tett Koundé elé. Plusz rá jellemző, hogy a meccs előrehaladtával inkább jobb lesz.
Cserepadon is ülhet, az is megoldás, mert a tőle várt szerepre nem alkalmas, de még az a veszély is fenyeget, hogy kiállítják.
Szerintem is Gavi a gyenge láncszem. Biztosan lehoznám már a félidőben így, hogy a sárgát is összeszedte. Tőlem jöhet Casado is hátrébb, Pedri nagyon nagy labdákat ad, nálam eddig ő a legjobb.
Pontosan ugyanezt akartam irni. Jo lenne visszaterelni a helyes utra mert szerintem korrekt meccseket hozott az utobbi idoben ezeket leszamitva
Mutattak , de ez megint olyan , ha csak egy pillanattal előbb v később állítják meg a képet akkor már les.. még a képeken sem tudod megmondani h pont akkor hagyta el a labdát a labda..Alcantara írta: ↑2025.02.09. 21:35:41. Mutattak, nem volt les!Btamas8309 írta: ↑2025.02.09. 21:34:41Mutattak les vonal visszajátszás a gólról?
Szerintem les volt.
Most hosszabbított. Amúgy szerintem amióta visszatért, érettebb volt a játéka, viszont az utolsó 1-2 meccsén full régi agyatlan énje volt.
Gavi ok, Raphinha sima top3 a mezőnyben, Koundé szerintem lelassulva is hasznos, mindenhol nem lehet ott, sok jó közbelépése volt hátul is.