Élő közvetítések
Gavi, Raphinha, Kounde mehetnek le felidoben nyugodtan
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Yamalnak ezeket a színészi alakításokat el kéne felejtenie szerintem, rosszabbul lehet kijönni belőle inkább, mint jobban. Nem szorul rá amúgy sem.
Hú, ha Koundé ezt belövi a Rapha és főleg Yamal lasztiból...
Hú, ha Koundé ezt belövi a Rapha és főleg Yamal lasztiból...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gavi vagy Juanlu lesz ma az áldozat. Mindketten túl vannak pörögve. Balde simán kitudna állítani a sevillait. Gavinak meg a szünet remélem jót tesz.

Gavi full agyatlan.. ez már több mint lelkesedés
Csak a bírónak köszönheti, hogy még a pályán van.
Csak a bírónak köszönheti, hogy még a pályán van.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Megvárjuk amíg kiállítják, megint nyélen megy ész nélkül.
Szerencsére a bírók ezt tűrik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
+ sárgagyanús amit művel nagyon, túlpörgött.
Miközben írom, meg is kapta. Fermín szerintem előtte van a hetekben amúgy is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Még ki is állítják Gavit, ha így folytatja... mint egy elszabadult hajóágyú
Kounde nagyon magasan játszik, simán bejátsszák mögé a labdát.
Gavi sok hasznosat nem csinál, szünetben jöhetne Torre, vagy Fermin, ennek semmi értelme
. Mutattak, nem volt les!Btamas8309 írta: ↑2025.02.09. 21:34:41Mutattak les vonal visszajátszás a gólról?
Szerintem les volt.
Ellenünk játsszák életük meccsét.
De mi se vagyunk élesek.
De mi se vagyunk élesek.
-
- Barça C
Mutattak les vonal visszajátszás a gólról?
Szerintem les volt.
Szerintem les volt.
- bence0330
Találó, főleg, hogy az angol kommentátorok épp egy idegesítő szúnyoghoz hasonlították.

Sok az alattomos mozdulat
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gavi I beleive I can fly 

De Jongnak egy kávét adnék félidőben, pedig amúgy elég jó a pillanatnyi üresjáratok nélkül.
Jó ez a Sevilla
Sokáig tartott Araujo egészséges állapota. Köszönjük Saul!
- bence0330
Ara ennél az esetnél is beragadt. Az a gond, hogy ahogy játsszuk ezt a lescsapdát, hirtelen nem látom azt, hogy kihasználnánk Ara sebességét, ezekből ő is esélytelen visszaérni, mindegy, milyen gyors, fontosabb lesz az, ki tudja behúzni a vonalat és ki nem. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy nem Cubarsi-Inigo lesz a kezdő, még egy darabig legalábbis. Ami durva, mert Ara világklasszis, de hát...
Tek végre nem az embert kaszálta el, lassan visszatérnek a reflexei a nyaralásból.
Közben remélem semmi komoly a csere, csak elővigyázatosság...
Tek végre nem az embert kaszálta el, lassan visszatérnek a reflexei a nyaralásból.

Közben remélem semmi komoly a csere, csak elővigyázatosság...
Koundet szépen atjátszották, le van lassulva nagyon
Araujo elleni szabálytalanság nagyon csúnya volt
Okosan csinálták.
Két támadó látványosan a leshatáron volt, a védelmünk rájuk figyelt, közben egy harmadik játékost kiugratva a védelem mögé kerültek. Kicsivel megint Araujo ragadt be.
Két támadó látványosan a leshatáron volt, a védelmünk rájuk figyelt, közben egy harmadik játékost kiugratva a védelem mögé kerültek. Kicsivel megint Araujo ragadt be.