Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.12. 16:51:31

Ha semleges szúrkoló lennék akk a Barcának szurkolnék a MU ellen.Azért mert angol-angol meccset leeht a Premier ligában is de a BL-nek az a lényege h más nemzetiségűek játszanak.Meg mivel Barca fan vok hajrá Barca.
Foolkiller
Barça B

2008.04.12. 16:19:41

Hi!
sztem itthon nyerünk 2-1re kint meg 1-1 lesz es pont.
bl elödöntők elött mindig van vmi mübalhé minden csapat körül az ellenfél megtevesztésére ,ez sérült az sérült,el van különitve stb.
sztem most is ez megy es ha erre van szükség bár nem tetszik,legyen ha ez bldöntőt ér nekünk.
a bajnokságba meg 6 pont a real elönye ,elvileg akkor lehet esélyünk ha a classicoig max 3 pont elönye van a madridnak,mert idén más csapat nem igazán foghatja meg,megjegyzem sztem mi se,de Bizakodni lehet és kell is.
Ami fontos bármi történik idén az max szerencse ,minimalis akarásal (bl döntő ,bajnokság) szoval edző szinten 100% hogy váltani kell,és játékos szinten is tudok 3 nevet mondani vagy 4t talán,Szeretném ha a csapat trofeákat nyerne idén amire adnék ugy 40% esélyt,de ezt a kiábrándito jatekot nem és foleg nem meccsrol meccsre !
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.11. 15:51:07

Én asztmondom h ha a Barca túléli a MU-t akk megérdemlik a BL-t.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.11. 15:38:38

robag írta:Hát G-Jay, ezt nagyon egyszerre láttuk, amúgy óriási grat a cikkedért!
Nyertem 6 másodperccel :lol: Köszi am.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
robag
Jugador d'estrella

2008.04.11. 15:32:58

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=176035

Ezt bírom Eto'o-ban, erre van szüksége az egész csapatnak és nekünk szurkolóknak!
Így kell hozzáállni, remélem nem csak a szája jár, látni is fogjuk az eredményét!

Hát G-Jay, ezt nagyon egyszerre láttuk, amúgy óriási grat a cikkedért!

SZERKESZT!
S.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.11. 15:32:52

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=176035

Eto'o-tól mást nem is várhattunk, szerencsére a hitük még megvan a srácoknak, remélem bizonyítják is majd ezt!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Fluwy
Barça B

2008.04.11. 12:38:53

robag írta:http://youtube.com/watch?v=qbD6LHarSxo&feature=related

Hát ha ilyen lesz, az engem sírba is tesz, má' úgy idegileg! :shock:
Bárcsak lenne ien izgalmas és szép foci.. a Barcától iet ebbe az évbe nem láttam.. Jó persze 3-at nem kéne kapni :)
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.04.11. 12:18:58

http://www.youtube.com/watch?v=2A4OcyS2 ... re=related
Ha ilyen, akkor már annyira nem :lol: :lol:
Előre a TITOlusokért!
Fc.Barca4Ever
Barça C
Kapcsolat:

2008.04.11. 11:40:28

Sziasztok! Igaza van mindkettotoknek valamien szinten!De a Man Utd ellen nem ugy fogunk felallni mint a Betis ellen a 2.felidobe (vendegbe szornyu 45perc volt az... :cry:)Amugy mit szoltok Ronaldinhorol? szerintetek mi lessz vele kivancsi vagyok a velemenyetekre!??? :D
Kacso` Hunor
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.11. 10:42:57

gergo9 írta:
Rivaldo11 írta:Nemzetközi meccs előtt ne nagyon induljunk ki a bajnoki eredményekből. A MU meg a Borot nem tudta megverni ember...
Legalább addig bizzunk, amig le nem játszottuk a meccset. Máskülönben nem érdemes pályára sem lépni.

Erre csak egy kérdésem van: Verte meg már nagycsapat idén a Manchestert? Megsúgom! Nem. De a Manchester megverte az Arsenal,Chelsea(2x),Liverpool(2x),Roma(3x),Lyon-t is. És ezek közül sztem csak a Lyon gyengébb nálunk . A nagycsapatok ellen olyat produkálnak hogy öröm nézni!! És olyan nagyfölénnyel verte őket hogy az már nekem fájt...
A mi feladatunk megállítani őket.
Reméljük sikerül, ha nem akkor Rijkaard :arrow: munkanélküli hivatal
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barcatom
Jugador del Barça

2008.04.10. 14:48:25

Én szerintem most minden kétség kizárásával bebizonyitották a fiúk hogy nagyon gyengék!! Hát ez valami siralmas volt és hiába is mond akárki akármit, ez nem is volt olyan biztos mert ha csak véletlenül is bemegy valamelyik helyzete a schalke-nak én biztos vagyok benne hogy ki is esünk!! De utáni is rettentöen gyengén játszottunk mikor már átvettük ugy mond az (irányitást)! Nem nagyon szeretnék részletesen belemenni a teljesitménybe de az biztos hogy Henry nagyon nagyon gyenge volt mint (általában), eto csak nagyon gyenge volt, yaya lötte gólt de egyszerüen nem képes elörefele mozogni, pedig neki megvan a tudása a testalkata simon hogy cselezzen egyet és megtartsa ,vagy netán néha kapuralövés??!! mi itt a haverokkal nem tudjuk eldönteni hogy ő ilyen vagy ezt rejkard kéri töle!! De összeségében hatalmas eddzö probléma van és aki jó lenne most is (játékos) az is beleszürkül, beleolvad ebbe a stilusba, morálba. Mert én puyolt, militot, abidalt, yayat, iniestát, messit és a két kicsit jónak tartom sőt köréük épitenék egy új csapatot!! A másik hogy a hétvégi bajnoki után főleg de nem csak ezért minden tiszteletem SILVIHNONAK aki fantasztikus odaállással, kedvel , minöségi játékkal szolgálta ki a barca hiveket. Úgy érzem lehet eljutottunk oda mint 5-6 éve amikor puyol volt a barcelona!! Elég gázos volt az az idöszak is!! Még valami Laporta nem akar olyan eddzöt aki nem ezt a passzolgatos, támados barca stilust követné teljes mértékben! 1 kérdeném, mégis hogy magyarázná el nekünk a jelenlegi stilusunkat???? 2 célozgattak Benitezre , Mournhora ezzel kapcsolatba : hát én megelégednék egy olyan morál hangulatu, stilusu játékkal amit kedden láttunk a liverpooltól!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.10. 14:33:20

Ez a két meccs fogja eldönteni, hogy nyerünk-e valamit idén vagy sem. Szerintem amelyik csapat ebből a párharcból továbbjut, az nyeri a BL-t! Én most nagyon de nagyon rágyúrnék erre a két meccsre, ha kell akkor még a bajnokság rovására is! :roll: Az biztos, hogy ez a két meccs lesz az ÉV meccse!!!! Akármilyen formában vagyunk, egy BL elődöntőnek pláne egy MU elleni párharcnak óriási hangulata, preztízse lesz, ebben biztos vagyok! :twisted:

Csak megjegyzem egyébként a tegnapi meccshez visszakanyarodva, hogy Iniesta és Márquez megsérült. Iniestának ma lesz egy orvosi vizsgálata, állítólag a meniszkusza sérült, Márqueznek pedig kiújult a sérülése, ugyanaz a fájdalma van mint amivel kb. 40 napig bajlódott. Nem sok jót ígérnek ezek a hírek... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.04.10. 14:25:16

hát ha ien meccsen mennénk tovább sztem széjjel izzadnám magam :)
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2008.04.10. 14:15:15

Hát a MU elég durva lesz.Össze kéne magunkat kapni ahhoz,hogy bejussunk a döntőbe,de ez nem lesz ilyen egyszerű.Puyol például nem játszhat :( .Messi renélem akkor már 100%-osan tud játszani merha ő se lenne az nagyon nagy veszteség lenne.
Ennek ellenére meglehet. :D
Campeones 2009
robag
Jugador d'estrella

2008.04.10. 14:05:53

http://youtube.com/watch?v=qbD6LHarSxo&feature=related

".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Blaugrana10
Barça B

2008.04.10. 12:15:08

Hat nagyon orvendek hogy az elodontobe vagyunk...ez nagyon kellett. Szerintem meglehet verni a Manchestert is, akik egyertelmuen a legeselyesebbek a BL megnyeresere, de vegulis amikor ket nagy sztar csapat jatszik egymassal nem igen lehet tudni hogy kifog nyerni... Velemenyem szerint otthon tudunk nyerni, max egy 2-1re es egy jo jatekkal persze meg szerencsevel eltudunk erni Manchesterben egy egalt. Kemeny meccs lesz, jo formaban van a ManU, remelem addigra valahogy osszeszedjuk magunkat...nagyon bizok Messiben
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.10. 11:42:16

Amíg nem kezdődik el a meccs és nem fújják le mindkettőt, addig egyenlők az esélyeink, mert ez a labdarúgás. Pillanatnyi forma és keret alapján lehet tippelgetni (megjegyzem én is a Manchesterre tennék ha nem lennék Barca-drukker), de amíg nem fújják le, addig bármi lehet.

Tavaly sem volt épp egy rossz csapat a Manchester, de a Milan azon a két meccsen megnyerte a BL-t. Nekünk most lesz 2 meccsünk, amin 120%-ot kell hozni annak fényében, hogy ennek a keretnek egy utolsó sansza idén, hogy nyerjen valamit, Rijkaard pedig búcsúzzon szépen.

Sokat helyre tudnának hozni abból, amit hónapok óta művelnek egy továbbjutással. Legalábbis nálam...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.10. 11:28:34

Meg tudjuk verni a MU-t, nem kérdés. Viszont óriásit kellene javulnunk.
Nem csak védekezésben, de támadásban is most már. Mert ahhoz, hogy kiejtsük őket, gólt/ jobban mondva gólokat/ kell lőni, és lehetőleg otthon nem kapni egyet sem!
Tegnap is jól védekezett a Manchester, a támadójátékuk pedig jelenleg a legjobb Európában.
Mindenesetre nem mi vagyunk a párharc esélyesei, ez tény.
Bár én tartom, h a BL ezen szakaszán nincs papírforma.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.04.10. 11:18:51

Pavel írta:Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
mért ez lenne az utolsó esélye? jövőre meghal? vagy visszavonul? v mi? :shock:

amugy meg sztem 50-50% van a továbbjutásra. igen vagy nem. ennyire egyszerű az egész. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.10. 10:48:59

Vito írta:
gergo9 írta:kb 30% adott ki magából a manchaster ha azt a 11-est belövik rögtön jött volna Ronaldo és Rooney és 20 perc alatt kivégzik a Roma-t Én semmit nem szeretnék jobban ha a mi jutnánk tovább, de ebbe nincs semmi realitás. Realitás: Manchester szétaláz minket...

Fergusson szintű edző nem kockáztat a Bl elődöntő kapujában, nem hiszem, hogy gurigázni küldte ki a csapatát. nem kell itt kivégzésről, meg szétalázásról beszélni.
ha szétalázzák a Barca-t, akkor az azért lesz, mert a játékosainknak a maradék becsületük is elfogyott.
ha be akarják bizonyítani, hogy igenis van bennük tartás, akkor most oda lehet tenni magukat. nem mondom, hogy tuti a továbbjutás, de ha nem sz-rnak bele úgy, mint az utóbbi időben, akkor lehet keresnivalónk.
ez a MU nincs azon a szinten, ahol a Barca volt, úgyhogy óvatosan a szuperlatívuszokkal. a játékosaik képességben nem jobbak a mieinknél.
a Nou Campban nyerni kell 2-0ra és kész. 8)
Így van, nem kell beszarni. Ha úgy jásztunk és olyan lesz a mentalitás mint a Getafe ellen vagy a Betis ellen, akkor csúnya vége lehet, de egyébként akkor is a Barca vagyunk, Európa egyik legjobb játékoskeretével akiket nem lehet leírni, akkor sem ha egyébként nem megy nekik.
merx
Capitá del Barça

2008.04.10. 10:34:15

jobban aggódnék ha most a pool ellen kellene majd játszanunk.
MU: az igaz, hogy a támadó játékuk finoman szólva is kumma jó, de a védelmük, mit mondjak sztem egyáltalán nincs olyan szinten ahogy azt sokan hiszik, egyáltalán nem vagyok attól a védelemtől elájulva :roll:
a védelmük ilyen játékosokkal verhető, csak a mi védelemünknek kellene nagyon nagyon nagyon odafigyelni, és végre elő kellene, hogy jöjjön bennük az a 2005/06-os tűz :twisted:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.04.10. 09:03:34

Pavel írta: Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
Lehet hogy az utolsó esélye,de én személy szerint azt kívánom, hogy ne egyedül Henry próbálja meg majd elintézni a MU-t.
Elég gáz lenne ha az egyéni megoldásokra hagyatkoznának,a United egész,egységes,összeszedett csapatot kíván -persze normál esetben mindig így kéne lennie...
Megfogható minden csapat,de ha egy kis porszem bekerül a gépezetbe simán legyilkolják a Barcát.
Most mindenki előveheti az általunk is ismert legjobb tudását,rajtuk múlik csak hogy ne alázzák le őket......
Gyerünk Barca!!!!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.10. 08:18:58

aronba írta: Egy motívált jól felkészített Barcának semmi rettegnivalója nincs a MU-től
Csak a Barcára most egyik se igaz.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.10. 08:15:40

Így van elég a kishitűségből a defetizmusból nem kell megijedni a MU-től. Tisztelni kell őket de félni nem. Ami az ijesztő eredményeket illeti: MU-Róma 7-1 hát ott a MU-nak minden bejött nem véletlen hogy sem előtte sem utána nem tudta annyira legyőzni a Rómát. MU-Liverpool 3-0 azért ne felejtsük el, hogy a meccs nagy részét a Liverpool emberhátrányban játszotta. MU-Arsenal 4-0 azért nézzük meg az Arsenal keretét messze nem a legerőssebek játszottak azon a meccsen, meg nem is voltak motíválva.
Egy motívált jól felkészített Barcának semmi rettegnivalója nincs a MU-től
noodle77260
Jugador del Barça

2008.04.10. 08:00:34

[quote="Ordog"]Elég legyen már ebből a mencseszter lealáz minket szövegből. Dehogy aláz! 40%-60% nekik. Ez a realitás. Semmi alázás nem lesz itt. Nem engedjük!

Bárcsak rajtunk múlna!!

Ha nem kapják magukat össze a srácok, akkor az a/ -as arány ennél sokkal rosszabb lehet. Bíznék a csapatba, de mostanság valami nagyon nem stimmel náluk. Nagyon sok pletyka van, és általába ezek a negatív hírek a csapatmorált is lehúzzák.

De remélem, hogy az elődöntőig fejreáll minden és az idény legszebb játékával megfirkáljuk a mencsesztert 3-1-re.

De szép is lenne!!!!!
Válasz küldése