2008.04.10. 14:48:25
Én szerintem most minden kétség kizárásával bebizonyitották a fiúk hogy nagyon gyengék!! Hát ez valami siralmas volt és hiába is mond akárki akármit, ez nem is volt olyan biztos mert ha csak véletlenül is bemegy valamelyik helyzete a schalke-nak én biztos vagyok benne hogy ki is esünk!! De utáni is rettentöen gyengén játszottunk mikor már átvettük ugy mond az (irányitást)! Nem nagyon szeretnék részletesen belemenni a teljesitménybe de az biztos hogy Henry nagyon nagyon gyenge volt mint (általában), eto csak nagyon gyenge volt, yaya lötte gólt de egyszerüen nem képes elörefele mozogni, pedig neki megvan a tudása a testalkata simon hogy cselezzen egyet és megtartsa ,vagy netán néha kapuralövés??!! mi itt a haverokkal nem tudjuk eldönteni hogy ő ilyen vagy ezt rejkard kéri töle!! De összeségében hatalmas eddzö probléma van és aki jó lenne most is (játékos) az is beleszürkül, beleolvad ebbe a stilusba, morálba. Mert én puyolt, militot, abidalt, yayat, iniestát, messit és a két kicsit jónak tartom sőt köréük épitenék egy új csapatot!! A másik hogy a hétvégi bajnoki után főleg de nem csak ezért minden tiszteletem SILVIHNONAK aki fantasztikus odaállással, kedvel , minöségi játékkal szolgálta ki a barca hiveket. Úgy érzem lehet eljutottunk oda mint 5-6 éve amikor puyol volt a barcelona!! Elég gázos volt az az idöszak is!! Még valami Laporta nem akar olyan eddzöt aki nem ezt a passzolgatos, támados barca stilust követné teljes mértékben! 1 kérdeném, mégis hogy magyarázná el nekünk a jelenlegi stilusunkat???? 2 célozgattak Benitezre , Mournhora ezzel kapcsolatba : hát én megelégednék egy olyan morál hangulatu, stilusu játékkal amit kedden láttunk a liverpooltól!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!