Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

azért idén nem egyszer buktunk mérkőzést már nyert helyzetből, ahol nem is egy MU volt az ellenfél, hanem csak egy gyenge Betis. ja és nem mellesleg ott kettővel vezettünk...Primitive írta: Én azért nem vagyok betojva, egy gólra jók avgyunk.. És, ha azt mi szerezzük előbb, akkor meg már Moszkva
Szted megfelelő a középpályás játékunk? A mostani meccsünkön még úgy ahogy elment, de alapvetően megint fent állt az a probléma hogy nem tudtunk gólhelyzetet kialakítani 65% labdabirtoklás mellett. Ez a csatárok, az edző hibája is, de a középpályásoké is legalább annyira. Xavi és Iniesta se nyújtott tengap nagyot, sőt. Mondjuk Iniesta előretoltan játszott. Viszont egyik se írányító típus, hülyeség is ha rájuk erőltetik, mert ő tipikus közép közepek. Deco irányító, aki tényleg mindent megtett, nem is volt rossz, de én nem szeretném jövőre is az ő kezébe adni a karmesteri pálcát. Ő se alkalmas már rá. Egyszer nem tudta elvinni egy ember mellett se, pedig a csel megvolt, csak esélytelen volt hogy esetleg ő nyerje futóversenyt, mégha kedvező helyzetből is indult, így sokszor felrúgták, vagy visszafordult, akciónk sebbesége ezáltal 0.redmiller írta:Jellemző, hogy egyesek megtalálják a frissen visszatért Deco-t... Iniesta, Xavi mennyivel volt jobb??? Semmivel...
A legtöbb kialakított helyzetben a portugál benne volt! Sok kis passzos játék volt, amihez köze volt. Megjátszható volt, több keresztlabdája odaért a címzetthez. Arról meg nem tehet, hogy az indítási kísérleteire nem ugrott ki senki... Hiába no, sematikus lett a Barca játéka... Szerintem ő volt, aki miatt - legalább - középpályán volt játékunk. Akkor élt Xavi is, mikor mellette volt... Lecserélése után csak abból állt a középpályás játékunk, hogy minél gyorsabban - ész nélkül - előrevágjuk a labdát...
a Barca ellen mindenki ezt játssza, a Barca viszont mindenki ellen a saját játékát erőlteti. lehet, hogy ez a taktika része, mindenesetre érdekes, hogy mindig ez megy.Zozzy 5 írta:Nagyon jól tartottuk meg a labdát, ez tény. De azt észre lehetett venni, hogy amikor hátul járattuk a labdát sosem támadták meg, mindíg megálltak félpályánál. Ha ez nem lett volna edzői utasítás akkor nem hiszem, hogy ennyire beállnak.Vito írta: én is ezen pörgök tegnap óta.
nem vagyok biztos abban, hogy a MU direkt bekkelt végig. SAF arca azért nem szokott ennyire vörösbe borulni, a játékosaik sem szokták meg, hogy kiosztanak nekik 5-6 kötényt egy meccsen és az sem jellemző, hogy csupán a meccs egyharmadában legyen náluk a labda.
Nagyon jól tartottuk meg a labdát, ez tény. De azt észre lehetett venni, hogy amikor hátul járattuk a labdát sosem támadták meg, mindíg megálltak félpályánál. Ha ez nem lett volna edzői utasítás akkor nem hiszem, hogy ennyire beállnak.Vito írta: én is ezen pörgök tegnap óta.
nem vagyok biztos abban, hogy a MU direkt bekkelt végig. SAF arca azért nem szokott ennyire vörösbe borulni, a játékosaik sem szokták meg, hogy kiosztanak nekik 5-6 kötényt egy meccsen és az sem jellemző, hogy csupán a meccs egyharmadában legyen náluk a labda.
Nem tartom butaságnak...Sosem néztem annyiba mint a legtöbben. Én nem látok benne akkora egyéniséget mint amekkorát mások. 17 évesen lőtt egy gólt Seaman-nek, ezzel meg is volt a repülőjegye Machesterbe.ozsimiki írta:Zozzy 5 írta:
Az agyonsztárolt Rooney-t pedig meg lehet nézni mit tud egy komoly csapat ellen egy komoly meccsen.Nézdd már meg milyen poszton nyomta. Több védekező feladatot kapott mint nálunk egyes védők
Ugyanaz a szitu mint Nálunk Henry szinte az egész szezonban ha így tetszik
Távol áll tőlem,h a M.U.-t védjem,és úgyanúgy szorítottam a BARCA-nak mint te,de nem szeretem ha butaságokat írunk le. Tuti én is szoktam,nem arról van szó.
én is ezen pörgök tegnap óta.Boixos írta:most így utólag belegondolva azért akármennyire kedvező ez az eredmény a munak és eleve a bekkelésre játszottak, ezzel együtt azért érdemes volt az öreg fergi fejét megnézni a meccs közben! nem az a nyugodtan hátradőlős, lazulós, jóezabuginekünk fazonja volt. olyan arcizmokat rágott magának, mint amilyen egy bullmasztiffnak van!
tudja azt ő nagyon jól, h ez még egy abszolút nem lefutott történet, és még akármi is lehet, függetlenül attól, h hol lesz a köv. meccs.