Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ha már sokgólos meccs, lehet, hogy érdemes inkább 5-re tenni a szezon alapján.
Hát nem tudom. Attól függ, honnan nézed, így viszont az eleve szűk keretből tudnánk sok embert pihentetni, szóval kb mi nyernénk vele a legtöbbet.Troym írta: ↑2025.02.06. 23:15:51Mi vesztenénk a legtöbbet. A több csere a 40 fős keretű és a favágó csapatoknak segítenebence0330 írta: ↑2025.02.06. 23:10:42Amúgy szerintem a naptárt és az egyre fizikálisabb focit ellensúlyozandó simán lehetne több csere, mint 5. A többi sportágban is jellemzően sokkal komolyabb lehetőségek vannak. Aztán nem lenne muszáj kihasználni, mert lenne hátulütője is épp, de egy ilyen meccsen remek lenne, meg amúgy is, mint lehetőség.
Fort minden mozdulatából sugárzik a tehetség szerintem.
Mi vesztenénk a legtöbbet. A több csere a 40 fős keretű és a favágó csapatoknak segítenebence0330 írta: ↑2025.02.06. 23:10:42Amúgy szerintem a naptárt és az egyre fizikálisabb focit ellensúlyozandó simán lehetne több csere, mint 5. A többi sportágban is jellemzően sokkal komolyabb lehetőségek vannak. Aztán nem lenne muszáj kihasználni, mert lenne hátulütője is épp, de egy ilyen meccsen remek lenne, meg amúgy is, mint lehetőség.
Fort minden mozdulatából sugárzik a tehetség szerintem.
Amúgy szerintem a naptárt és az egyre fizikálisabb focit ellensúlyozandó simán lehetne több csere, mint 5. A többi sportágban is jellemzően sokkal komolyabb lehetőségek vannak. Aztán nem lenne muszáj kihasználni, mert lenne hátulütője is épp, de egy ilyen meccsen remek lenne, meg amúgy is, mint lehetőség.
Persze, úgy értettem, hogy biztos ami biztos, ha véletlen csoda történik, akkor legyen meg ez a része is.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.06. 22:46:15Lehet![]()
Bár ahhoz a BL-t be kéne húzni, amihez ugye pont az kellene hogy frissek-élesek maradjanak, és legfontosabb hogy ne sérüljenek le.