Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sry ez a rövid igazságlionelmessi19 írta:Élmény ilyen tartalmas, megindokolt, és legfőképpen megalapozott hozzászólásokat olvasni!Messiaskii írta:Ez a barcelona ugy ahogy van ki fog esni ! Ez tény ! Megvan irva !Ebben az évben sem nyerünk BLt ...
Ne igyunk előre. Talán 2-3 héten belül kiderül, hogy a csapat formáját és lehetőségeit tekintve melyik címre pályázik eséllyel. Ha a vezetőségnek lenne egy kis sütnivalója, akkor felállítaná a preferenciákat. Egy rosszabb forma esetén választani kell és ha a BL-re teszünk, akkor tudatosan, erre építve kell rotálni és felkészíteni.Messiaskii írta:Ez a barcelona ugy ahogy van ki fog esni ! Ez tény ! Megvan irva !Ebben az évben sem nyerünk BLt ...
Élmény ilyen tartalmas, megindokolt, és legfőképpen megalapozott hozzászólásokat olvasni!Messiaskii írta:Ez a barcelona ugy ahogy van ki fog esni ! Ez tény ! Megvan irva !Ebben az évben sem nyerünk BLt ...
Ámen? Rossz oldalon jársz Hombre!DavidsNeD írta:Ámen. Majd legalább Mourinhoval jövőre..Messiaskii írta:Ez a barcelona ugy ahogy van ki fog esni ! Ez tény ! Megvan irva !Ebben az évben sem nyerünk BLt ...
Rivaldo Kolléga! Ismét egyetértek, mostanában elég hasonlóan dumálunkRivaldo11 írta:Mindig van esélyünk mindenki ellen. Ha azt hiszed, hogy az Arsenal ellenünk is ezt tudná játszani amit ma a Milan ellen-tévedsz. Más meccs lenne, és kiütnénk őket.tudomka958 írta: láttam foltokban a milan meccset...esélyúnk sincs ilyen csapatok ellen!
Mindig van esélyünk mindenki ellen. Ha azt hiszed, hogy az Arsenal ellenünk is ezt tudná játszani amit ma a Milan ellen-tévedsz. Más meccs lenne, és kiütnénk őket.tudomka958 írta: láttam foltokban a milan meccset...esélyúnk sincs ilyen csapatok ellen!
Nem kell féljél leírni, mert ez egyértelműen látszik.Pavel írta:Eddig nem nagyon mertem leírni, de most már leírom. Az utóbbi időben számomra Syl játéka sokkal meggyőzőbb, mint Abidalé. Sokkal jobban játszik és Ronnie-val nagyon megértik egymást. Bízom benne, hogy hétvégén is ő fog kezdeni.
Jó persze, csak hozzáteszem, hogy a Celticnek meg semmi esélye nem volt ellenünk. Innentől kezdve kár arról beszélni, hogy mi esélyünk lenne egy Arsenal ellen, mert nem ellenük játszottunk ma.tudomka958 írta:nem tudom nektek mi a "szépen játszottunk..."?
nekem nem ez!egy már legyőzött csapat ellen rugok még 5-őt,próbálgatom a taktikai elemeket....
semmi pozitiv a játékban (főleg messi kiesése után-amit még sokszor megsiratunk...) csak a szokásos labdabirtoklás....
láttam foltokban a milan meccset...esélyúnk sincs ilyen csapatok ellen!