2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem nem derogál az angol, meg sem tanultam. Pár szót megértek, a neveket pedig fel tudom fogni.Ordog írta:Nem érted a kérdésemet... most megyek fürdeni, aztán ha még mindig nem érted akkor elmagyarázom ha visszajövök.
Forca Barca!!!!
Aha, Deco helyett simán mehetne Xavi. Amúgy én is örülök R10-nek, sajnos nincs TV6-om, de majd nézem neten. (Legalábbis, eddig úgy van)Replay írta:R10-nek nagyon örülök, de Xavi miatt nagyon mérges lettem, a Zaragoza ellen is jól játszottVarga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.
VT mióta jársz te az fcb.com-ra?? Vagy már annyira nem derogál az angol?:) A múltkori incidens óta sikerült elsajátítanod a nyelvet?? ha igen akkor télleg egy zseni vagy... persze a zseniknek ált. nincs ki a 4 kerekük :SVarga Tamás írta:Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
Remélem VT ez csak a te agyszüleményed, nem pedig a hivatalos kezdőcsapat.
Én kihúzó vagyok, és nem állok be ebbe a sorba. A magam részéről, kimaradok belőle.Ordog írta:Akkor vszeg ő lesz a "csatár". Tehát ott középen fog flangálni. Lehet Eto'o még kicsit sérült...
Csak remélni tudom akkor, hogy Dinho a jobbik arcát fogja mutatni legalább a szabadrúgások terén, és akkor megéri majd betenni a kezdőbe. De ha csak alibizni fog, akkor a fórum 1 emberként fog rá lesúlytani abban nyugodt lehet
R10-nek nagyon örülök, de Xavi miatt nagyon mérges lettem, a Zaragoza ellen is jól játszottVarga Tamás írta:A kezdőcsapat:
VV - Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Deco, Yaya Touré, Iniesta, R10, Henry, Messi.
Mivel, nem én vagyok a Barcelona edzője, nem az én agyszüleményem, csupán felmentem az fcbarcelona.com-ra, aztán bemásoltam onnan a hivatalos kezdőcsapatot.Ordog írta:Az kéne még, hogy R10 kezdőlegyen a 0 kondijával meg a védekező mentalitiásával egy ilyen meccsen. Jó lesz az az Henry-Eto'o-Messi csatársor.
Remélem VT ez csak a te agyszüleményed, nem pedig a hivatalos kezdőcsapat.