Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.20. 19:22:13

Hát én pesszimista vagyok.Szerintem 0-0 lesz.Ha Celtic beáll védekezni nekünk annyi.Ha csak nem vállaljuk be hogy távolról kezdönk el lövöldözni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lesy
Capitá del Barça

2008.02.20. 19:16:37

Rosszul tudjátok :D 2-0-ra nyerünk. A gólokat pedig ha jól tudom Henry és Iniesta szerzi :D
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.20. 18:19:16

Los Banditos írta:Ronaldinhora nagyon nagy szükség lenne a kezdőben, de szinte biztos, hogy most sem fog kezdeni.

Egy döntetlennél lejjebb nem nagyon szabad hagyni. Én 1:1-et tippelek. A gólunkat Eto'o fogja szerezni.
Egyetértek, de a gólt Messi lövi Eto'o gólpasszából :D
Kép
Més que un club
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.20. 18:06:10

Varga Tamás írta:A mai meccsen számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény, minden egyéb vég, mélységes csalódással töltene el. Győzelem esetén a hazai, és nemzetközi szintéren is erősen növekedhetne az önbizalma a csapatnak, mivel idén az idegen, nem nagyon fekszik a csapatnak. Jó játékot nem várok, hisz az ellenfél 4-5-1-es felállása ezt nem nagyon teszi lehetővé. A skótok részéről a felejtős antifocit láthatjuk, de így is győzelmet várok a fiúktól.
Teljesen egyetértek veled...Mindenképpen gólt kell lőnünk az első negyed órában és akkor meglehet a meccs. A Celtic nem fog támadni ghanem 11 emberrel beállnak a tizenhatosukra...Ezért lenne jó 2 klasszikus csatárral játszani(Eto'o,Henry)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.20. 17:11:00

A mai meccsen számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény, minden egyéb vég, mélységes csalódással töltene el. Győzelem esetén a hazai, és nemzetközi szintéren is erősen növekedhetne az önbizalma a csapatnak, mivel idén az idegen, nem nagyon fekszik a csapatnak. Jó játékot nem várok, hisz az ellenfél 4-5-1-es felállása ezt nem nagyon teszi lehetővé. A skótok részéről a felejtős antifocit láthatjuk, de így is győzelmet várok a fiúktól.
Kép
vacak
Barça B

2008.02.20. 15:57:00

Eredetileg egy másik topikba írtam, de idevág:
Eurobarca-s hír:
"Touré és Messi kell féljen a sárga lapoktól"
Szerintem meg éppen nekik a legjobb, ha ezen a meccsen kapják meg a 3. sárgát, és a kövezkező meccset hagyják ki. Lehet persze itt beszélni, hogy minden csapat nagyon erős, stb, na de komolyan. Melyik meccsen nullázzák a sárga lapjaikat, ha nem a Celtik ellen otthon?
Ez a sárga lapos rendszer, pedig úgy [auto_cenzúra], ahogy van. Sokszor előfordul kupában, bajnokságban, hogy egy játékos direkt szedi be az utolsó sárgáját, hogy egy könnyűnek igérkező meccset kellen kihagynia, nem pedig egy azt követő rangadót. De miért nem lehet azt bevezetni, hogy egy játékos és a klub bejenti, hogy a következő meccsen azért nem lesz a keretben, hogy nullázodjanak a sárgái. Elkerülhetőek lennének a direkt beszedett sárgák. Mert azt sem csinálja mindenki olyan elegánsan, mint pl Xavi tette, azt hiszem 2 éve.

Attól hogy ideivág, nem kell bemásolni több helyre. Másikat töröltem.
S.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.20. 15:45:11

Ronaldinhora nagyon nagy szükség lenne a kezdőben, de szinte biztos, hogy most sem fog kezdeni.

Egy döntetlennél lejjebb nem nagyon szabad hagyni. Én 1:1-et tippelek. A gólunkat Eto'o fogja szerezni.
in to exile
orska
Jugador del Barça

2008.02.20. 15:38:35

Ez így jól hangzik, talán Deco kezdhetne Xavi helyett...De igy sem rossz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.20. 10:41:54

Ma egy igen nehéz, de nyerhtő meccsünk lesz. A Celtic két dolgot tehet: 1.Nekünk esnek, erőszakos, agresszív játékkal, nagy iramot diktálva. Erre van kevesebb esély. A másik, hogy amolyan Rangers szerű focival állnak elő. Nekünk mindenképp be kell találni, sőt, nyerni kellene. A vereség-akár 2:1, akár 3:2 mindenképp rossz eredménynek számítana-az idegenben lőtt góljainktól függetlenül.
A csapatot a következőképp küldeném ki:
--------------------Valdes---------------------
Puyol------Marquez------Milito---------Abidal
---------------------Yaya----------------------
-----------Iniesta---------------Xavi---------
----Messi-----------------------Ronaldinho--
--------------------Eto'o---------------------
Itt az ideje, hogy végre együtt játszon a Messi-Samu-Dinho hármas. Henry meg majd bejön. A középpályán Iniesta a zaragozai pihi után ma tuti kezd, mellette a Xavi-Deco kettősből a jelenleg jobb formában lévőt játszatnám. Yaya helye szerintem betonbiztos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
tenkl
Jugador d'estrella

2008.02.19. 19:53:40

szerintem messit kár lenne kihagyni, elmenne ő a középpályán is, sok helyen középpályásnak írják.
Andris
Adminisztrátor

2008.02.19. 19:47:47

Srácok, távkapcs topicba legyetek szivesek! :)

(Töröltem minden nem ide tartozó írást, majd megtanuljátok, hogy mindennek megvan a maga helye. )
E.

------------------Valdes------------------
--Puyol-----Márkó----Milito-----Abidal--
------------------Toure-------------------
---Xavi----------Dinho---------Deco-----
-----------Eto'o---------Henry------------

Mindenképp így kezdetnék, ha 4-4-2őt játszunk, viszont az is biztos, hogy ha 0-0 marad, illetve ha neadjisten kapnánk gólt, abban a pillanatban Dinho-Messi és Deco-Iniesta csere, 4-3-3, Henryvel balcs. poszton.

Persze szerintem Iniesta kezdeni fog, főleg hogy pihent hétvégén. Így kérdéses nagyon, hogy ki maradhat ki...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.19. 18:24:11

szerintem rendesen kéne passzolgatni és próbálni helyezkedni meg összejátszani a támadásnál és nem lenne gond :D
Kép
Més que un club
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.02.19. 17:23:50

grecki írta:szerinted Xavi és Deco mennyire tudnának az ellenfél mögé kerülni?
Hát annyira biztos, mint a többiek és beadni is talán ők tudnak a legjobban(érdekes, mert szögletnél pont nem megy nekik) bármelyik oldalról is legyen szó.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.19. 16:57:01

FCB_gábor írta:Inkább szét kellene húzni az ellenfél védelmét, nem pedig még jobban összetömöríteni.
Ronaldinhot ebben a fromájában megfojtanák ott középen. 1mp alatt leütközné 3-4 skót játékos.
Hamár új formáció akkor én mindenképpen salas9 hszben lévő változata szavazok.
Ezzel tökéletesen egyetértek. De szerinted Xavi és Deco mennyire tudnának az ellenfél mögé kerülni? Finoman szólva sem ez az erősségük. Mivel gyakorlatilag nincsenek a keretünkben szélsők, éppen ezért a széljátékot a hátvédekkel oldanám én meg. Ilyenkor a középre tömörülő középpálya (amin egyébként átrohanni sem nagyon tudna az ellenfél) ki tudna segíteni oldalra. Iniesta és Xavi húzódnának ki ebben az esetben egy kontratámadásnál Puyolék helyére. Még egyszer mondom, ehhez a formációhoz Abidaléknak rengetegeteget kell előre játszaniuk. R10 a két csatár mögött talán jobban tudna érvényesülni. Nem azt mondom, hogy tutira beválik, ráadásul minden új taktikai hadrendet rengeteget kell gyakorolni, ami jelen pillanatban nyilván nincs meg, de valahol el kell kezdeni. Én tutira ezt tenném Franky helyében.

A Milan tökélyre fejlesztette anno a gyémánt alakzatot Cafúval és Serginhoval a két szélen. Abszolút a szélső védők a felállás méregfogai. Jövőre Alvessel a jobb, Abidallal (Zambrotta) a bal oldalon nekünk is minden pozícióban a megfelelő emberek állnának rendelkezésre. Csak adná az ég, hogy megvegyük a brazilt a nyáron... [-o<
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.02.19. 16:50:23

Inkább szét kellene húzni az ellenfél védelmét, nem pedig még jobban összetömöríteni.
Ronaldinhot ebben a fromájában megfojtanák ott középen. 1mp alatt leütközné 3-4 skót játékos.
Hamár új formáció akkor én mindenképpen salas9 hszben lévő változata szavazok.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.19. 16:45:04

barca99 írta:Ezt látva kifejezetten bejön grecki ötlete. Így mindenki a posztján játszik. Ronaldinho meg szr kondiban is filléres zsugákat ad. Végre két csatárunk lenne, ami talán Ronaldinhonak jönne nagyon jól. Henry sem lenne egyedül. Puyol tuti megoldja a jobb oldali széljátékot - legalábbis remélem azt hozza, amit a Rangers ellen.

Egyre jobban várom a holnapi napot. 8)
Én meg pont Puyolnál érzem azt, hogy nem fog menni neki az előrejáték. Pont ezért lenne nálam Alves az első számú prioritás a nyáron, és akkor frankón lehetne alkalmazni ezt a felállást. Legalábbis szerintem ez lenne a legjobb. Elöl a "fantasztikus négyes" meg rotálhatja egymást ugyanúgy, mint ahogyan ezt megtehették volna idén is, ha nem lettek volna ennyit sérültek.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.19. 16:33:48

Ezt látva kifejezetten bejön grecki ötlete. Így mindenki a posztján játszik. Ronaldinho meg szr kondiban is filléres zsugákat ad. Végre két csatárunk lenne, ami talán Ronaldinhonak jönne nagyon jól. Henry sem lenne egyedül. Puyol tuti megoldja a jobb oldali széljátékot - legalábbis remélem azt hozza, amit a Rangers ellen.

Egyre jobban várom a holnapi napot. 8)
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.19. 16:22:21

grecki írta:4-4-2-ben max gyémántalakzatban tudnám elképzelni a csapatot, ugyanis nincs szélsőnk. Ehhez a szélső védőknek rengeteget kell támadniuk, hogy meg tudják nyitni a széleket.

------------------VV---------------
Puyol - Márquez - Milito - Abidal
-----------------Yaya--------------
----------Xavi--------Iniesta------
------------------R10--------------
---------Eto'o---------Henry------

Messi nem nagyon van formában, és neki sem ártana egy kis pihenés. Ha pedig R10 vagy Eto'o nem bírják, akkor jöhet az argentín és Giovani.
nálam ez a nyerő felállás.
taktikai szempontból is, másrészt pedig Ronaldinhonak is jót tehet egy kis klímaváltozás. több lenne a terület előtte, hátha jobban érvényesülne
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.19. 16:17:41

4-4-2-ben max gyémántalakzatban tudnám elképzelni a csapatot, ugyanis nincs szélsőnk. Ehhez a szélső védőknek rengeteget kell támadniuk, hogy meg tudják nyitni a széleket.

------------------VV---------------
Puyol - Márquez - Milito - Abidal
-----------------Yaya--------------
----------Xavi--------Iniesta------
------------------R10--------------
---------Eto'o---------Henry------

Messi nem nagyon van formában, és neki sem ártana egy kis pihenés. Ha pedig R10 vagy Eto'o nem bírják, akkor jöhet az argentín és Giovani.
salas9
Entrenador del Barça

2008.02.19. 15:28:49

Ha Frank tényleg a 4-4-2 mellett teszi le a voksát,akkor igy fogunk felállni (szerintem):

-------------------------------Valdés----------------------------
Puyol-----------Marquéz---------------Milito------------Abidal
Xavi------------Yaya Touré------------Iniesta-----------Deco
-----------------------Messi--------Henry----------------------

És szerintem miért?
Mert Ronaldinhot szerintem nem szeretné a kezdőbe rakni(sajnos), Decot pedig biztos vagyok benne hogy nem akarja kihagyni,míg Messi azért került nálam előre,mert Eto'o még nincs abban az állapotban (az orvosok szerint) hogy kezdjen,de benne és Ronaldinhoban is biztos vagyok hogy be fognak állni és eldöntik a meccset a javunkra!!! :lol:

:D Ez az én szerény véleményem :D
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.19. 15:21:54

Replay írta:
Frank Rijkaard írta:A 4-4-2-ben a középső középpályásoknak sokkal több védekező, a szélsőknek meg több támadó feladatuk van. A védelem adott, középre menne Yaya és Xavi, akiknek sok védekező feladatuk lenne, a szélekre meg Messi és Iniesta/Dinho. A MU-ban nagyon jól csinálják, CR és Nani/Giggs se szakadnak bele a védekezésbe, viszont középen Carrickék kőkemény munkát végeznek.
A két zseni meg végre együtt nyomhatná elöl. A lényeg, hogy a két belső középpályásnak meg kell szakadnia, nagy munkát kell végezniük.

Messi-----------Yaya Touré------------Xavi------------Iniesta/Dinho
-----------------------Eto'o--------Henry-----------------------

Szerintem nem lenne rossz, a két szélső pedig irányítana a szélről.
Majd látjuk :)
Akárhogy is játszunk majd, Deco tuti nem fog kimaradni.
Mit gondolsz Rijkaard-nak van annyi bátorsága, hogy bedobja a Fantastic Fourt? :) Nem hiszek benne sajnos....Jó, hogy eddig lehetősége sem volt rá a sérülések miatt, de mégsem próbálkozott a dologgal. Pedig egy ilyen 4-4-2-őt, amiben mind a 4 sztár helyet kap, el tudnék képzelni, csak mondjuk akkor Xavi helyett Iniestát raknám Yaya mellé, mert védekezésben jobb a srác meglátásom szerint. De mondom, a nagy 4-esre nem sok esélyt látok. Nem lepne meg Gudjohnsen sem, bár a magyarázat, mi szerint a robosztus skótok ellen ő lenne a megoldás, kicsit vicces számomra. Főleg, ha emiatt Iniesta vagy Xavi pihenne....

Nem mellesleg emlékszem arra a Rangers elleni meccsre ősszel, ahol Eidur papa olyan béna volt, mint az állat....
Replay
Director del Fútbol

2008.02.19. 15:18:29

Frank Rijkaard írta:A 4-4-2-ben a középső középpályásoknak sokkal több védekező, a szélsőknek meg több támadó feladatuk van. A védelem adott, középre menne Yaya és Xavi, akiknek sok védekező feladatuk lenne, a szélekre meg Messi és Iniesta/Dinho. A MU-ban nagyon jól csinálják, CR és Nani/Giggs se szakadnak bele a védekezésbe, viszont középen Carrickék kőkemény munkát végeznek.
A két zseni meg végre együtt nyomhatná elöl. A lényeg, hogy a két belső középpályásnak meg kell szakadnia, nagy munkát kell végezniük.

Akárhogy is játszunk majd, Deco tuti nem fog kimaradni.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.19. 15:14:38

Hát-hát.. érdekes amit Frank próbálgat... de Guddy bevetése kissé morbid, mibel elég régóta nemjátszott és nem egy ilyen kemény meccsen kéne bevetni. Két csatár kissé kockázatos lenne a skótok ellen de nem rossz ötlet.
Ha akarom nagynehezzen megértem Frank taktikáját, de jó csatárokhoz jó irányítók is kellenek.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.02.19. 15:05:26

A 4-4-2-ben a középső középpályásoknak sokkal több védekező, a szélsőknek meg több támadó feladatuk van. A védelem adott, középre menne Yaya és Xavi, akiknek sok védekező feladatuk lenne, a szélekre meg Messi és Iniesta/Dinho. A MU-ban nagyon jól csinálják, CR és Nani/Giggs se szakadnak bele a védekezésbe, viszont középen Carrickék kőkemény munkát végeznek.

cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.19. 14:37:17

---------------------Valdes---------------------------
--------------------------------------------------------
--Puyol-------Milito-----------Marquez-----Abidal---
---------------------------------------------------------
------------------------Touré---------------------------
--------Iniesta---------------------------Xavi-----------
------------------------Eto'o-----------------------------
----------------------------------------------------------