. Ebben van valami. Én láttam a hétvégén a meccsüket, viszonylag jól játszottak. De hát ez ennyit ér ellenünk!Mascherano14 írta: ↑2025.02.06. 21:56:44Mintha direkt felhozó meccsre megvettük volna őket, a nekünk kedvező taktikát játszák. Mások ellen azért nem ilyen gyengék.
Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Remélem marad ez a gálakezdőnk Ericen kívül. Van kémia, és még a két sztárunk nélkül is jól kombinálunk. Yamal eddig egy kihagyott helyzetnél jár kb összesen a jó megmozdulások tekintetben, Rapha meg egy kulcspassznál, és mégis simán megoldjuk, megoldják a többiek, ami hatalmas dolog, hogy nem az ő vállukon nyugszik minden. A Valencia meg nem olyan gyenge továbbra sem, nem ennyire, ha meg tudják verni a Socit, x a Sevillával, majdnem megverik a Reált. Egyszerűen ez ennyire klappol. És végre kiugratható a center.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Mintha direkt felhozó meccsre megvettük volna őket, a nekünk kedvező taktikát játszák. Mások ellen azért nem ilyen gyengék.
Akkor ez eldőlt.
A kölök berakta.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ez a Pedri nevű srác szerintem tud focizni.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Mondjuk annyi, hogy azt ugye utólag nem lehet megadni, azzal nekem nincs bajom, ha a pályán elnéz valamit egy bíró, megesik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.06. 21:42:34Hasonlóra nem kapott az Espanyolos Mbappé ellen, szóval azok után gondolom itt sem merték megadni mert még nagyobb visszhangja lett volna ha most meg ugyanolyanra megadják.
Mondjuk az hogy sárgát sem ért az WTF
Sőt, azt sem mondanám erre, hogy 100%-os piros, garantálva. Én azt adnék rá, de elfogadom ezt egy sötét narancsnak is. A felháborító nekem ebben a rendszerszintű probléma, hogy ilyeneket hagynak meccsről-meccsre, brutális a liga emiatt.
Ferrán meg továbbra is remekel. Nem csak nagyságrendekkel jobb statokat hoz egy ideje (tiziket levéve pláne), de annyival ideillőbb, mint a lengyel, hogy kb szavak nincsenek rá, pedig hát nem Ferrán álmaim centere.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.06. 21:53:31-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Az hagyján, hogy jó eséllyel kiesik a Valencia, de ennél a szintnél a másodosztályban is vannak komolyabb csapatok, így a visszajutás sem sanszos nekik. Valószínű pár évet eltöltenek a Segundában.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez egy gól, Valencia ölő. Meg lehet nyugodni

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nagyon szép támadás volt, kb mintha dupla olyan sebességgel mozognának
0-2

0-2

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez hol volt les?
Ezek nem csalnak, hanem egyszerűen bénák

Ezek nem csalnak, hanem egyszerűen bénák
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez nem volt les
Csúnya labdavesztés Cubarsitól. Őt miért is nem lehet pihentetni?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Sárgát sem ért! Hihetetlen.
Szokasos szinvonalu biro ma is
Ez sima piros
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szép gól volt, na most hajukra kenhetik az 5 védőjüket
Jó lenne még 2-3-at beverni(természetesen a Valencia kapujába
) és utána pihentetni. 

Jó lenne még 2-3-at beverni(természetesen a Valencia kapujába

- davi10
- Llegenda del Barça
Szép befejezés, még szepp gólpassz, jól kezdünk.
Ezt a mezválasztást én se értem, nem viszik az idegenbelit?
Ezt a mezválasztást én se értem, nem viszik az idegenbelit?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tékozló fiú ha hazatér,nem kér bocsánatot. Megint szépen lépett be,szép volt Torres,kellett.

A "bója" betalált!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021

szép gól, szép gólpassz Baldétól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."