Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
zola8787
Director del Fútbol

2014.01.20. 16:44:36

Barcaman1993 írta:
Yokozuna írta:Megint az van, hogy Messi jelenlétében más nem tud gólt lőni. Ha pedig Leo nincs csúcs formában, akkor jön a szenvedés. A többiek egyébként sem szórják a gólokat, de így mintha még le is bénulnának. Messi nélkül az ilyen meccseket hozta a csapat, lásd a Getafe elleni belelkesedést. Csak egy tökéletes állapotban lévő Messit szabad játszatni!
Most őszintén Te melyik meccseket nézted korábban és tegnap melyik meccset nézted? Ha ezt sikerült a tegnapi meccsből leszűrnöd, akkor a totális fogalomzavarban vagy... Szóval Alexis és Pedro Messi miatt nem lőtt gólt... Esetleg ha egyszer helyzetbe tudtak volna kerülni, akkor talán gólt is lőhettek volna... Ja Alexisnek volt egy ajtó-ablak helyzete, csak éppen megint úgy vette le, hogy a háta mögött kereste a labdát... Mocskos Messi, ez mind miatta van. Elég ha az argentín a sörmeccseken beáll a 2. félidőre mikor eldőlt minden, ugyanis akkor más képtelen gólt lőni... =D> #-o
Gondolom úgy értette ezt, hogy ha nincs Messi akkor megpróbálják megcsinálni nélküle a gólhelyzetet. Ha viszont ott van Messi, már csak megszokásból is inkább odapasszolják neki, ez nem azt jelenti, hogy MINDIG, hanem gyakran. Ha észrevetted, Messi a vége felé visszajött mindig a középpályára, (ami nem rossz) és megpróbálta egyedül végigvinni a pályán, ami valljuk be kb esélytelen (oké már 3-4szer biztos sikerült neki), de hazai pályán játszott a Levante, ilyenkor jobban fel vannak tüzelve, rátesz még a szurkolótábor is egy lapáttal, aztán mennek, mint a veszett bolha.
Ez nem azt jelenti, hogy Messi nélkül jobbak vagyunk, de ha Messi képtelen gólt lőni, akkor a csapattársak megbénulnak. Ebben jobb Ronaldo, ő konkrétan értelmes csapattársak nélkül is képes 2-3 gólt lőni 1 meccsen (kivéve Modric). Nem kötekedésképpen írtam, csak én így gondolom :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.01.20. 16:22:10

Yokozuna írta:Megint az van, hogy Messi jelenlétében más nem tud gólt lőni. Ha pedig Leo nincs csúcs formában, akkor jön a szenvedés. A többiek egyébként sem szórják a gólokat, de így mintha még le is bénulnának. Messi nélkül az ilyen meccseket hozta a csapat, lásd a Getafe elleni belelkesedést. Csak egy tökéletes állapotban lévő Messit szabad játszatni!
Most őszintén Te melyik meccseket nézted korábban és tegnap melyik meccset nézted? Ha ezt sikerült a tegnapi meccsből leszűrnöd, akkor a totális fogalomzavarban vagy... Szóval Alexis és Pedro Messi miatt nem lőtt gólt... Esetleg ha egyszer helyzetbe tudtak volna kerülni, akkor talán gólt is lőhettek volna... Ja Alexisnek volt egy ajtó-ablak helyzete, csak éppen megint úgy vette le, hogy a háta mögött kereste a labdát... Mocskos Messi, ez mind miatta van. Elég ha az argentín a sörmeccseken beáll a 2. félidőre mikor eldőlt minden, ugyanis akkor más képtelen gólt lőni... =D> #-o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.01.20. 16:08:44

A tegnap bemutatott borzalmasan lassú labdajáratással nem lehet szétzilálni még egy betömörülő Levantét sem, külön pech, hogy a a helyzetkihasználás is gyenge volt. Lassan azt kezdem hinni, hogy Messi középen játszatása az, amit igazán kiismertek az ellenfelek. Ha így állunk fel, egyre többször befárad a játékunk, de amíg Leo van középen, nem lesz gyorsabb labdajáratás, a középpályánk-teljesen mindegy, hogy ki kap ott szerepet-sem fogja folyékonyabban felhozni a zsugát a támadóharmadig. Amit most megpróbálnék: Messié a jobb oldal, Neymar középre-meggyőződésem, hogy eddig ott volt a legjobb-Alexis mehetne balra.
Rosszabb nem lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.01.20. 15:59:34

Megint az van, hogy Messi jelenlétében más nem tud gólt lőni. Ha pedig Leo nincs csúcs formában, akkor jön a szenvedés. A többiek egyébként sem szórják a gólokat, de így mintha még le is bénulnának. Messi nélkül az ilyen meccseket hozta a csapat, lásd a Getafe elleni belelkesedést. Csak egy tökéletes állapotban lévő Messit szabad játszatni!
Én is csatlakozom azon véleményekhez, melyek szerint a Montoya, Alexis jobbszél egy katasztrófa. Montoya nekem olyan mint egy robot, érzelem nincs az arcán, rafináltság, finesz ismeretlen fogalmak számára. Amit jól csinál, azt sem azért mert úgy akarta, hanem azért, mert úgy sikerült. Ez utóbbi igaz Alexisre is. Ő még ezen túlmenően, alapból ügyetlen. Nem építeném rájuk a jövő Barcelonáját.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.01.20. 12:54:55

A tegnapi meccs iszonyat gyenge színvonalú volt. Ilyen lassú játékkal max. másodosztályú csapatokat lehet verni. A több lehetőségre vágyok pedig kicsit jobban is hajthatnának, amikor ott vannak a pályán. A kispadról pedig tegnap nem lehetett épkézláb, meccset eldöntő játékost beállítani, mert egyszerűen nincs olyan. A két "vizesnyolcas"csere, Sergi és Tello játékára semmi szükség nem volt egy ilyen meccsen. Egyik sem számottevő tényező, egy kiélezett mecset képtelen megfordítani vagy ahhoz érdemben hozzátenni. Dongou 10 perces meccseltetése már csak a tehetetlenséget tükrözte.
Elnéztem tegnap a MU ellen Etoot, hát mit mondjak, nagyon hiányzik nekünk egy ilyen kaliberű játékos, aki bárhonnan bepaszírozza a labdát a kapuba.
barlacy
Jugador del Barça

2014.01.20. 12:51:45

Győzelmet nem érdemeltünk volna.Tata lehet hogy rotál, de rosszul cserél.Alexist kirotálhatná végre a Ligából is...
Ilyen ötlet nélküli játékot régen produkáltak a fiúk!
Bízom abban, hogy ezek után elindulunk , mert ennél lentebb?...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.01.20. 12:10:26

Nem kell temetni a csapatot.
Van ilyen, hogy nem jön össze semmi.
Ott volt az a helyzet, mikor egymás után három lövés-fejes nem ment be, mert mindent bravúrral védett a kapus. Állítom, hogy ha megint megismétlődne az a helyzet, egyiket sem tudná kivédeni.

Van ilyen, hogy semmi nem megy be, látszott a fiúkon, hogy ez idegeli őket.
Amúgy is, nekünk ilyenkor szokott lenni a hullámvölgy.
A Levante meg nagyon felszívta magát ellenünk.

Nekem olyan érzésem volt, mint anno a cselszkij elleni 2-2 volt.

Ez van, menni kell tovább előre, nincs nagy baj.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.01.20. 09:12:55

Nem a Reallal kell foglalkozni, hogy hány pontot veszít, mert nem attól lesz bajnok a Barca...
És nem a Realt kell szidni, ha nyernek. Ők teszik a dolgukat. Mi meg egyértelműen visszaestünk, utolsó hat meccs 7 vesztett pont, míg a Real 2. Ha már magyarázni, kell a teljesítményt, hogy miért ilyen gyenge ott bajok vannak.
Volt egy év amikor le voltunk maradva, mindenki jött azzal hosszú még a bajnokság behozzuk, aztán harmadikok lettünk...
Ir3NiCuS
Barça B

2014.01.20. 08:27:33

Vannak olyan meccsek amikor semmi sem jön össze. Tény ,hogy nem pörgött a csapat , tény hogy ez által sok egy az egyet vesztettünk . Számomra a nagy helyzet után amikor háromszor lőttek /fejeltek a kapura egymás után én egyik sem volt képes becsorogni egyértelművé vált ,hogy ott akkor nem nyerünk. Van ilyen , nem kell eladni a fél csapatott nem kell kikiáltani sem a kicsi sem a nagy Real-t bajnoknak.
Megy a Real még az ATMA-hoz és jön az ATMA hozzánk , illetve látszik ,hogy a másik két csapat sincs élete formájában , Real-nak szerencséje van a mostani helyzettel , mert nem futottak össze egy Espanyol / Betis / Osasuna-nál erősebb csapattal.
Így én nem aggódok (még :D )

Visca el Barca!
96-ban 6 évesen kaptam egy Barcelona sapkát , megoldott minden kérdést :)
mess2009
Director del Fútbol

2014.01.20. 08:06:44

martino tata még rá is tesz egy lapáttal!!? - meg van elégedve!! (na jó : nem hibáztat) akkor minek is törjék magukat a fiúk? szánalom...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.01.20. 07:56:26

Förtelmesen gyenge meccs, nagyon kényelmes játékkal. Már a meccs elején is éreztem, hogy itt nagyon nehéz dolgunk lesz... A félidőnél már nagyon érezhető volt, hogy ez nem lesz meg, amit Xavi a kihagyott ziccerével be is biztosított... Nem hajtottunk eléggé. A védelem és a középpálya félelmetesen lassan járatta a labdát... Alexis 87 alkalommal esett át a labdán, Sergio rengeteg labdát az alapvonalra gurított, számtalan alkalommal voltunk lesen. Tata csodálatosan cserélt, a legjobb Fabregast lehozta, majd Pedrot Alexis helyett... Egyszerűen rossz volt nézni az egészet. Sikerült 1 pontra felhozni a Realt, ezzel újrakezdődik a bajnokság. Hátrányba kerültünk. Na ilyenkor bosszant, hogy a Real hány meg hány meccset makkolt be az utolsó percekben...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Léfe
Entrenador del Barça

2014.01.20. 07:38:22

Ugy látom, hogy ha nem megy könnyedén a gólszerzés zavar van. Az a gyözniakarás ami átsegitene a holtponton bizony nincs meg. Átlötyögték az utobbi két meccset. Messi sem vállalt sokat. Tello-Montoya, Sergi nem ide valók és nemcsak a tegnapi után. Kicsit aggodom a banokságot illetően.
Fecó
looka
Capitá del Barça

2014.01.20. 00:50:11

Akkor sikerült a 3 Levante elleni meccs közül a legfontosabbat leadni... sajnálom, mert a múlt heti x után most nagyon kellett volna ez a 3 pont. De azért tragédia nem történt szerintem, hiányzóink is vannak, sok meccs jön rövid időn belül, úgy gondolom, hogy ebben az időszakban fog pontokat hullatni a Real és az AtMa is... Az a legaggasztóbb, hogy már csak 1 pont a difi. :roll: Annak tudatában, hogy megint mennyivel gyengébb a Real összességében, nos ez a dolog már inkább dühítő...

Mindegy, ez van, jövő héten magabiztosan kell nyerni, mind a kupában, mind a bajnokságban.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.20. 00:32:17

azért az vérciki,hogy a levante otthonában bukunk el két pontot.
szép 5 pontos előnyünket leépítettük 2 hét alatt 1re,úgy hogy a neheze még csak most jön.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.20. 00:11:49

Ronaldinho&Barca írta:Legbosszantóbb, hogy a keret mélységét nem érzem jó pár meccsen. Alexis van hogy lenyűgöz, ma meg ismét, üres befelé a terület, inkább kifelé vezeti ahol 2 védő répázza már induláskor.. Bosszantó, amikor botlik a rivális is, jól jönnének ezek a pontok, a végelszámolásnál döntő. Viszont Messi bele fog lendülni, jó pár meccs kell még neki, rosszkor esett ki Neymar is, bosszantó-bosszantó.. döntő meccsekre fel kellene pörögni, mert eléggé alapjáraton van a láng.
A Montoya-Alexis jobb szél, valami katasztrófa volt. Montoyával nem is hosszabbitanék, nem igaz, hogy már meccsek óta megkapja védők mögött a labdát és nem tudja jól beguritani. Meg valahogy nem érzem benne azt a kis pluszt.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.01.20. 00:04:10

Legbosszantóbb, hogy a keret mélységét nem érzem jó pár meccsen. Alexis van hogy lenyűgöz, ma meg ismét, üres befelé a terület, inkább kifelé vezeti ahol 2 védő répázza már induláskor.. Bosszantó, amikor botlik a rivális is, jól jönnének ezek a pontok, a végelszámolásnál döntő. Viszont Messi bele fog lendülni, jó pár meccs kell még neki, rosszkor esett ki Neymar is, bosszantó-bosszantó.. döntő meccsekre fel kellene pörögni, mert eléggé alapjáraton van a láng.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.19. 23:23:59

Nem tragikus a két X egymás után, főleg az Atletico ellen nem.

DE az már bosszantó, hogy a mait milyen könnyen megnyerhettük volna..Messi az ilyen helyzeteiből minimum egyet beszokott lőni, hát még Xavi...a Real annak köszönheti, hogy utolért minket, hogy az ilyen meccseiket is megnyerték, és nem is volt belőle kevés.

Nem lett volna szabad megengedni, hogy megvertük a Madridot és mégis ugyanott tart a két csapat. Persze, rengeteg van még, csak szurkoló létemre minden meccsen a győzelem elfogadható. Meg mindenki emlékszik még a pontazonossággal elbukott ligára.

Atletico meccsen is azt sajnálom, hogy szerintem verhetőek lettek volna ha kicsit bátrabbak vagyunk. Messi mikor megindult az eladott labdából és Courtois fogta a lövést, az olyanokból 10/7 gól a vége.

Persze az elfogultság meg a telhetetlenség beszél belőlem, de úgy tűnik az utolsó fordulóig kiélezett lehet a harc, és néha úgy érzem túl könnyen adják le a pontokat és a végén megbosszulhatja magát.
Initom
Entrenador del Barça

2014.01.19. 23:23:31

Varatrix írta:
Initom írta:Két szó : dupla nulla.
1.1 lett... :roll:
Ha nem mondod.. :D A teljesítményünkre írtam .......
Abi & Tito
Petr
Entrenador del Barça

2014.01.19. 22:58:27

Gondoltam rá, hogy írok egy elemzést, de röviden elintézem: Az egész csapat trágya volt, felesleges bárkit kiemelni negatívan, mindenki, kivétel nélkül alulmúlta önmagát. Csak Cesc és Mascherano hozta a minimális szintet.

Remélem összekapják magukat a fiúk, a Sevilla most tett a csapatnak egy szívességet, de ebben nem bízhatunk év végéig, főleg, hogy a Real is jön felfelé. A csapatnak meg kell találni a játékát minél hamarabb, különben gondok lesznek.

ui.: Azért a helyzet nem annyira vészes, mint ahogy sokan beállítják, de ideje lenne felébrednie a csapatnak.
19Messi19
Jugador del Barça

2014.01.19. 22:32:16

1-1 az állás :D
Remélem most már kibírja a Sevilla!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.01.19. 22:16:10

Sajnos pont az ilyen meccsek döntik el a bajnokságot, hogy mikor kevésbé megy, ki az, aki jobban akarja a győzelmet. Tavaly pl az ilyen meccseken a végén bebrusztoltuk. Előző héten az Atletico meg most a Levante ellen sem sikerült ez. Nagy kár érte.
Kép
Kép
Kép
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.01.19. 22:13:43

Néha én is elkapcsolok a meccs ismétléséről..
Capon
Llegenda del Barça

2014.01.19. 22:11:40

Látom 1-1 maradt a meccs... én elkapcsoltam a 2. félidőben mikor már annyira untam, hogy a saját helyzeteink sem hoztak lázba.
Azért azt hittem behúzzák a fiúk, mert a Levante sem volt túlságosan jó formában, de a látottak és az eredmény láttán mi még inkább rossz formában voltunk.
Máskor a rossz játék mellett fel fel lehet fedezni valami szépséget is a játékunkban, pár szép csel, látványos labdajáratás, 1-2 szép pillanat, de ma minden hiányzott, halál unalmas volt.
Lehet összekeverték a kupameccsel a mai bajnokit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.01.19. 22:15:21-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
robozsog
Barça C

2014.01.19. 22:05:33

Sajnos nagyon nem éreztem ma a tüzet a fiúkba, de lesz ez jobb is. A labda kerek benne van a fociba ez is. A Real-nak is meg az Atleticonak is ugyanúgy lesznek rossz napjai és fognak pontokat ott hagyni kisebb csapatok ellen. Az tuti, hogy nagyon izgalmas lesz a bajnokság vége, remélem az Atletico is tudja tartani a lépést.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.01.19. 21:56:17

Szomorú vasárnap. Lecserélte a két valamirevaló embert. Nekem már az Atletico elleni játék sem tetszett, de ez a produkció azt is alulmúlta. Alexis hogyan lehetett végig a pályán, a foci paródiája amit csinál. Busquets helyett, aki csak céltalanul ívelgetett, rég behoztam volna egy támadót. Xavi képtelen kapuba találni, és már a középpályán sem túl hasznos. Messi teljesítményét magyarázzuk a hosszú kihagyással.
Jelenleg az Atleticoban bízhatunk, hogy nem a Real kedve szerint játszik, mert a mostani Barca mély hullámvölgyben van. Tata Martinót tanácstalannak látom, és ez a fő baj.
Válasz küldése