Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
connor
Jugador d'estrella

2014.02.09. 23:12:42

Vegyesek az érzéseim a meccsel kapcsolatban. Nagyon is. Az eredmény szempontjából tökéletes, nagy arányú győzelem egy nehéz pályán. A játékunk szempontjából viszont nehéz ítélkezni. Már csak azért is, mert katasztrofális volt az időjárás. Viszont most megpróbálok pozitív lenni a csapattal és Martino-val kapcsolatban is.
Amit láthattunk az az, hogy az első félidőben, a vezetés megszerzésééig a Sevilla támadott, birtokolták a labdát, helyzeteket alakítottak ki, gólt lőttek. A Barca sehol sem volt magához képest(, szidtuk is őket nem is kevesen). Legalábbis a megszokott játékát nem tudat játszani. Így utólag viszont én inkább azt mondom, hogy tudatosan nem tettük ezt. Ez pedig az edző keze munkája. Ugyanis az látható, hogy a 2010-11-es játék már a múlté, ezzel további sikereket nem igazán érhetünk el.
Egyrészt mert a játékoskeret változása, a játékosok idősebb kora, formahanyatlása miatt a 2010 körüli játékot már nem tudjuk azon a nagyon magas szinten játszani.
Másrészt pedig az ellenfelek kiismerték azt a taktikát, amit 2010 tavasza/nyara óta játszik a csapat. Akár tetszik, akár nem, ez így van. A kétsoros, 4-5-1 /4-4-2-es felállásban a saját térfelük kapuhoz közelebb eső felére visszahúzódó csapatok könnyű szerrel levédekezik a középcsatár nélküli játékunkat. Nyilván (főleg) a kicsik ellen meglévő technikai fölényünk miatt ez nem jön ki a meccsek többségén, de amint egy motiváltabb, szervezettebb csapat jön szembe máris "nagy a baj" (by Gyurcsány Ferenc).
Tehát akár tetszik akár nem, változtatni kell, ezen a meccsen pedig ezt részben megtettük.
Mit láttam ? (lehet vitatni) Nem szorítjuk be az ellenfelet a saját térfelére és passzolgatunk a kettős fal előtt, várva a bátor vállalkozóra (Messi), aki megpróbál áttörni a falon. Nem mentünk bele az adj király katonát játékba. Ehelyett átadtuk a területet a Sevilla-nak, próbálkozzanak, jöjjenek ki, mi pedig kontrából próbáltunk eredményt elérni. A Sevilla elhitte, hogy van keresni valója, a vezetés megszerzése után is kitámadott. Mi pedig ezt kihasználtuk. Igaz ez főleg a 2. és 3. gólunkra. A taktikánk pedig ez alapján az lehetett, hogy 2 gólos előnyt szerezni kontrából, utána pedig elővenni a rövid passzos, labda tartós játékot. Ami (főleg idegenben) remek taktika. Véleményem szerint ezért is maradt ki Alves és került be Montoya a kezdőbe, mivel utóbbi kevesebbet foglalkozik a támadásokkal és többet a védekezéssel.
DE. Jelenleg a védelmünk és a védekezésünk a fentebb említett taktikára nem alkalmas. Instabil, tele egyéni hibákkal, rossz tolódással, stb. Ha rendszeresen szeretnénk kontrajátékot is játszani, akkor ennél erősebb, szervezettebb védelem fog kelleni. Ezzel egy igazán jó csapattal szemben esélyünk sem lenne, mivel abban a pillanatban, hogy magunkra húzzuk őket, kapjuk is a gólokat (most is csak a szerencse mentett meg a 2-0-ás hátránytól). Ha tényleg ez a terv - ami jó tervnek néz ki szerintem - akkor a nyáron két középső védőt biztosan igazolnunk kell, akik közül egy legalább a kezdőbe kell érkezzen. A védekezésünket pedig csapat szinten sokkal szervezettebbé kell tenni, hogy a perceken át tartó nyomásnak is ellen tudjon állni a csapat.
Összességében jelenleg bizakodó vagyok, talán a győzelem mondatja ezt velem. Azonban abban biztos vagyok, ha a csapat egy meccsen belül tudna váltani a labdatartós, rövid passzos játék és a kontrajáték között, akkor igen komoly esélyünk lenne a BL-re is. Ehhez viszont sajnos egy évet szerintem mindenképp várnunk kell, mert ahogy írta fentebb: a védelmünk erre nem alkalmas jelenleg. Viszont megnézném a Chelsea-t ahogy bunkerre berendezkedve, 3 vkp-sal (akik közül az egyik Luiz, aki elvileg védő) megkapják a labdát, hogy "na gyertek csináljatok valamit". Utána pedig kontrából benyelnének 2-3 gólt....
mess2009
Director del Fútbol

2014.02.09. 23:10:11

na... kicsit lehiggadva: egy pocsék időben , idegenben nekünk rontottak (vérszagot érezve!!) és valjuk be : be is jött nekik. de: ezuttal összeszedték magukat és én úgy láttam megvolt az akarás is. a szerencse faktor: velünk volt, de ez ahogy írtam ki is járt már. (persze egy lepattanót még össz szedtünk) szóval a kis segédlet a lesgólnál jól jött onnan fordult a meccs.
Messi: a zseniális villanások már megvannak, még időnként döcög de ezzel én már kiegyezek.
Pedro: jól játszott, nem értem miért vitte le az öreg. Sanchez: egyik szemem sír a másik nevet: hajt, el el fut gyakorta még saját magát is kicselezi de hogy botlábú arról engem senki nem tud lebeszélni..
Iniesta: a mezőny legjobbja! rugdalták de szenzációsan mozgott, még hátul is besegített( na ott azért nem olyan hatásosan...)
Song: kissé lomha de szerintem tette a dolgát, Xavi a stabilitása aranyat ér az hogy egyben lassítja is a játékot hát az nem feltétlenül jó... a védősor: feltűnő gyámoltalankodás mellett azért állták a sarat Valdés kimozgásai rettenetesek, szerintem nagyon indiszponált volt.
össz: idegenben, borzasztó körülmények között biztos győzelem, javuló játék, javuló Messi, a tabella élén vagyunk, mi kell még?!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.09. 23:08:42

visca el barca írta:jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen. :cry:
Igazából itt szerintem tévedés történt, mert én úgy olvastam, hogy az összes meccset, tehát a 100 %-át... így gyorsan el is határoztam, hogy félévente egyszer megyek át a másik oldalra maximum, azt is csak akkor, ha valami csúfos vereséget szenved a madridi gárda, vagy éppen egy lesgóllal nyernek az utolsó percekbe.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.09. 23:07:59

Isten ad Isten elvesz, ami a Valencia ellen fordítva meglehetett volna és 1:0 után ellehetett volna húzni, az most fordítva történt meg. :D Sevilla simán vezethetett volna akár 2-3 góllal is, de megúsztuk, meg jött egy lesgól is, s nyertünk. Nagyon hosszú a bajnokság az ilyen nyögvenyelős meccseknek nagy jelentősége van. Sikerült behúzni és ez a legfontosabb, Messi is betalált, úgyhogy megnyugvás lehet a mai.
Kép
Kép
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.02.09. 23:03:31

Erről a meccsről inkább nem mondanék semmit, az időjárás miatt.
Amúgy nagyon nem tudunk kontrázni, Adriano meg befejezni, de hát mondom majd egy másik meccsen megnézzük, hogy állunk... de nagyon gyenge teljesítmény volt ez, nem volt itt ekkora különbség
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.02.09. 23:02:23

visca el barca írta:jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen. :cry:
A madrid nem is olyan rég így nyert bajnokságot,szal azt hiszem nem annyira hiteles a madridiaktól ez... :D Amúgy meg amikor montoyát viszsahúták a bíró nem fújt,és tisztán vihették kapura,ugyan akkora előnyt kapott az ellenfél,éppenséggel mi berúgtuk ők nem...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.09. 22:58:29

jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen. :cry:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.02.09. 22:13:38

ha ezen múlik az eredmény, elkapcsolok minden meccsről. :lol:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.09. 21:52:19

shutterisland írta:azt hiszem az első meccs idén, amiről elkapcsoltam.
lehet kikapni, döntetlent játszani, rosszul játszani, vagy akármi, de azt a lélektelen alibifocit, amit ezek játszanak, jelenlegi idegállapotomban nem bírom el.
kivisszük a mezt a pályára, mi vagyunk a barcelona, adogatunk, kis labdás edzés, aztán majd lesz valahogy.

majd szóljatok, ha a csapat próbál focizni is, nem csak lötyögni, és nézni, ahogy 5 pontos hátrányból elhalad mellettünk a real pár forduló alatt.
majd akkor visszakapcsolok.
Meg tudlak érteni, én is majdnem nyúltam a távirányítóért, ebben a szezonban először...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
shutterisland
Director del Fútbol

2014.02.09. 21:33:22

azt hiszem az első meccs idén, amiről elkapcsoltam.
lehet kikapni, döntetlent játszani, rosszul játszani, vagy akármi, de azt a lélektelen alibifocit, amit ezek játszanak, jelenlegi idegállapotomban nem bírom el.
kivisszük a mezt a pályára, mi vagyunk a barcelona, adogatunk, kis labdás edzés, aztán majd lesz valahogy.

majd szóljatok, ha a csapat próbál focizni is, nem csak lötyögni, és nézni, ahogy 5 pontos hátrányból elhalad mellettünk a real pár forduló alatt.
majd akkor visszakapcsolok.
miihii
KHAL

2014.02.09. 20:54:42

Én jót érzek :)

Sztem egy lüktető, élvezetes kis meccs lesz, over 2,5 góllal 8)
És egy Messi mesterhármassal ;)

Remélem elkezdünk végre kicsit felpörögni, lassan jön a szezon érdemi része, ideje ébresztőt fújni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.02.09. 20:23:55

nem azt nyilatkozta Martino, hogy mostmár nem nagyon fog rotálni? :D
a védelem az oké, eltiltások miatt is.

Visca el Barca
connor
Jugador d'estrella

2014.02.09. 20:18:06

Gareth Tello írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Xavi Song Iniesta - Alexis Messi Pedro

Pedig reménykedtem abban, hogy Fabregas és Iniesta lesz a középpályán. Na mindegy. Be kell húzni így is.

Hajrá!
Elég gyenge kezdő, Alves, Fabregás és Busquets simán befért volna Montoya, Song és Xavi kárára.
Elég kockázatos... de Martino tudja... ( :?: ) :roll:
messideco
Presidente del Barça

2014.02.09. 20:16:03

Érdekes ez az ötlet Martinotól, friss embereket hagy a padra, akik esetleg tudnak változtatni a játék képén majd. :)

Kezdődjék már! [-o<
Kép
"And my heart will leave you never."
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.02.09. 20:06:55

Bench:Pinto, Alves, Busquets, Sergi Roberto, Afellay, Cesc, Tello #fcblive

Miért nem Busi kezd?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.02.09. 20:04:41

Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Xavi Song Iniesta - Alexis Messi Pedro

Pedig reménykedtem abban, hogy Fabregas és Iniesta lesz a középpályán. Na mindegy. Be kell húzni így is.

Hajrá!
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.09. 19:56:19

herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek.
"Papíron" igen. De ez több összetevős dolog. Kupameccs ide vagy oda ők menni fognak a Calderónba, ráadásul akkor, amikor még az Atma nem hiszem hogy kipukkant lufi lesz és harcolnak a bajnokságért. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy mi az utolsó fordulóban játszunk velük, ráadásul otthon. Akkor már nem hiszem, hogy reális esélyük lenne a bajnokságra és a keretük is totál ki lesz facsarva. Ez tegnap is kijött. Hiányzott egy Koke és Villa, nem tudták őket sehogy pótolni. 13 emberrel nem lehet végigvinni egy szezont 3 fronton. Persze bármi lehet, de reméljük nem fognak annyira foggal-körömmel harcolni hogy az ősellenséget bajnokká tegyék. :) Persze ez csak feltételezés, ki tudja hogy állunk majd akkor?!

Mindhárom csapat fog még pontokat hullajtani a kiscsapatoktól, ebben biztos vagyok. Nyilván papíron ez jól néz ki, de sokkal számít majd egy esetleges sérüléshullám, hogy alakul a BL + a kupa és még száz és egy dolog.

Személy szerint a bajnokságot 45-45-10 százalékban adom az első három között.
Forca Barca!!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.02.09. 19:25:01

herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek. Nekünk a main kívül még lesz egy menetünk az Anoeta-ban, a Bernabeuban, az Espanolhoz és a Villarreal-hoz megyünk, ráadásul az utolsó fordulóban pont az Atleticot fogadjuk. A Realnak viszont maradt az Atletico elleni idegenbeli meccs, ezen kívül a Sevilla elleni idegenbeli meccs tűnhet komolyabbnak (bár ha az utóbbi évek eredményeit vesszük, akkor ez nekik egy laza menetnek ígérkezik), illetve a Socieded ellen idegenben, plusz a hazai meccsük ellenünk. És még az a kényelmük is megvan, hogy az utolsó fordulóban az Espanyolt fogadják, ahol borítékolható a nekik megfelelő eredmény. Természetesen bárki ellen benne van a botlás lehetősége, de amíg ősszel a Real így vagy úgy behúzta a neccesebb meccseit a kicsik ellen, addig mi az utóbbi időben ugyanerre nem vagyunk képesek, vagyis nem maradt más lehetőségünk, mint a nehezebb pályákon brillírozni.
Ez az okfejtés azért még korai,nem sokkal vagyunk túl a bajnokság felén...Majdha 5meccs van hátra akkor azt mondom...De még 15,maival 16 van...

Az meg hogy miért lenne kedvezőbb a Realnak a sorsolás...A bajnokság fele jan 11.én volt,addig mindenki ugyan azzal játszott,azóta túl vannak a Villarealon és a Bilbaon,mi meg a Valencian,akik mostmár tényleg rendes csapattá fejlődtek közel nem egyszerű ellenfelek...Az meg hogy mi hova megyünk idegenbe és ők hova meg,nem hinném hogy rosszabb lenne nekünk a felállás...Nem tudom mivel rosszabb idegenben a villareal,mint a sociedad,és sorolhatnám...Ráadásul az Atletico elleni utsó meccsünk könnyen lehet már nem lesz sorsdöntő,közel nem biztos hogy az utsó fordulóra fog jutni a döntés,ellenben márciusban a Bl közepette menni az Atleticohoz,az nagyobb gáz nekik...

De 15 meccs van még hátra,ebbe belemenni jelenleg még korai...Egyenlőre meg kell nyernünk ma a meccset,hogy egyenlően legyünk,aztán a classicot sem ártana kihozni legalább egy xre,deha netán megnyernénk sokat jelentene...Döntő lenne...Szal figyeljünk magunkra hozzuk amit kell,azt hogy ki hogy botlik kiderül...Pláne rendre olyan botlások vannak hogy senki nem hinné,ez a foci...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.02.09. 18:24:58

Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek. Nekünk a main kívül még lesz egy menetünk az Anoeta-ban, a Bernabeuban, az Espanolhoz és a Villarreal-hoz megyünk, ráadásul az utolsó fordulóban pont az Atleticot fogadjuk. A Realnak viszont maradt az Atletico elleni idegenbeli meccs, ezen kívül a Sevilla elleni idegenbeli meccs tűnhet komolyabbnak (bár ha az utóbbi évek eredményeit vesszük, akkor ez nekik egy laza menetnek ígérkezik), illetve a Socieded ellen idegenben, plusz a hazai meccsük ellenünk. És még az a kényelmük is megvan, hogy az utolsó fordulóban az Espanyolt fogadják, ahol borítékolható a nekik megfelelő eredmény. Természetesen bárki ellen benne van a botlás lehetősége, de amíg ősszel a Real így vagy úgy behúzta a neccesebb meccseit a kicsik ellen, addig mi az utóbbi időben ugyanerre nem vagyunk képesek, vagyis nem maradt más lehetőségünk, mint a nehezebb pályákon brillírozni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.09. 15:50:58

Sevillában mindig borzasztó nehéz, de nyerni kellene. Azzal nem értek egyet, hogy ha nem nyerünk elúszik a bajnokság, ez elég bátor kijelentés.
Bízom a srácok a megfelelő útra tértek (Sociedad ellen abszolút jól játszottunk) lecsengett a Rosell ügy, a vereségen is túl vagyunk és ha kell egy brusztolós kilencvenedik perces góllal de nyerünk. Most kell megmutatnia mindenkinek, hogy akarja vagy sem a Ligát, itt a lehetőség, hajtani kell érte, hogy visszaelőzzük a többieket.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.02.09. 12:23:05

Más helyzetben egyetértenék ezzel, most viszont kötelező a győzelem. Sőt. Én azt mondom, hogy ha holnap (ma) nem győzünk, akkor szinte lemondhatunk a ligáról. Az utóbbi 5 bajnokiból csak kettőt tudtunk megnyerni, 2 döntetlen és egy vereség mellett, ami elég rossz mérleg, mert ha csak a levantei elhullajtott 2 pontot nézzük és azt, hogy múlt héten illett volna legalább x-re hozni a meccset, vagy esetleg megverni az Atletico-t akkor is nehéz lenne a helyzet, de így, hogy ezzel a három ponttal is csak felzárkózhatunk, nem engedhető meg több baki. Főleg ha a hétközi kupameccset nézzük, ahol valószínűleg nem kell vért izzadjunk a továbbjutásért, akkor elvárható lenne, hogy a mostani bajnoki akik kezdőként pályára lépnek, a belüket is hajtsák ki a pályán és győzzenek, ha vért izzadva is. Pláne azért is, mert a Sevilla korántsem tartozik idén az élcsapatok közé. Egy középcsapatról van szó, akik az EL-ért hajtanak és közel sem 100%-osak hazai pályán - ahol pl. az Atletico még az idény elején győzött.

Más. Jelenleg a Real Madridot tartom a bajnokság favoritjának, mert keveset botlanak a kicsik ellen (6 pontot hullajtottak el, míg mi és az Atletico 10-10 pontot- ezért is bosszantóak az olyan győzelmeik, mint az Elche vagy a Levante elleni az ősszel), ráadásul mindet idegenben, olyan pályákon, ahol a riválisok is rendre botlanak (Bilbao, Osasuna, Villareal). A formájukat tekintve pedig javuló a tendencia az őszhöz képest és könnyen bennük van, hogy a két riválishoz képesti 1-1 gólos különbség (0-1 az Atleti és 1-2 ellenünk) a tavasszal megfordulhat és akkor páholyban lesznek az utolsó fordulóra, ahol azért lesz egy Barca-Atletico.[/quote]

Nos a Sevilla valóban középcsapat , de a középmezőny első felében tanyázik. Ezt sem érzem úgy, hogy biztosan abszolválni fogjuk.
Azzal a megállapításoddal hogy "kicsik ellen botlottunk" 10 pontot, nekem nem jön össze.
Az egy Ossasuna, amit nevezhetünk így, mármint kicsinek, de az ellen a Margit is botlott. A Levante és a Valencia sem kis csapat. Minimum közép, már csak a tabellán elfoglalt helyük miatt is. Tehát az Ossasuna az a kis csapat aki ellen "botlottunk" 2 pontot.
Azzal egyet értek, hogy a Madrid feljövőben van és jelenleg jobb formát mutat.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
mess2009
Director del Fútbol

2014.02.09. 11:55:56

ha otthon kikapunk egy Valenciától, akkor a Sevilla barlangjában....hát bizony húzós lesz. ha reálisan gondolkodva jósolnék azt mondanám: kikapunk. de meccsek előtt egyszerűen nem tudom elképzelni a vereséget... most is ez a helyzet. meg kell hogy forduljon a szerencse! volt éppen elég szitu amikor nem ment be... most az jön, hogy be fog menni! ha eddig nem volt(elég) motiváció most kell hogy legyen: bizonyítani , és a sansz az élre álláshoz. ha kihagyják - megérdemlik.
messideco
Presidente del Barça

2014.02.09. 11:46:26

Rég vártam már ennyire meccset. Vissza kell szerezni az első helyet! :!: Remélem sikerül, Messi gólt, gólokat várok, Ini-Fabre parádét, ja és egy szögletgólt 8) Bartrat a kezdőbe.
Kép
"And my heart will leave you never."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.02.09. 11:37:02

Hát igen. Ha a múlt héten nyertek volna, akkor talán kicsit könnyebb lábbal lépnének ma este pályára. Akkor most lenne a pontazonosság, és így el lehetett volna lépni tőlük, lerázva az Atleticot is.
De hát így alakult. Most nekünk kell zárkózni. Az az érzésem, hogy a három csapat közötti meccsek fognak dönteni a sorrendről. Mi egyszer megvertük a Realt, a visszavágót is be kell majd húzni.
Az utolsó fordulóban meg az Atletico ellen meg látjuk hogy fogunk állni.
Subinho
Director del Fútbol

2014.02.09. 10:02:45

tegnap az Atleti nagyon meglepő módon kikapott, úgy látszik nem tudták feldolgozni azt a Real elleni zakót, mindenesetre ezzel hatalmas lehetőség, hogy újra élre álljunk, még ha pontazonossággal is a Realla... a végén még tényleg a tavaszi klasszikus lesz a liga döntő meccse! nagyon remélem, hogy odateszik magukat a srácok, mert a Sevilla verhető! bár a Valencia is az lett volna... szóval nagyon kérdéses... :?
Válasz küldése