Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
amikor Messi megkerülte az emberét ott volt egy kisebb lerántás, ezt reklamálták a Sevillánál.mess2009 írta:láttam a nagy reklamálást, de mi volt a vitatható? én nem láttam semmit.Yokozuna írta:Izgalmas meccs, vitatható győztes góllal. Sajnos a Barca játékában nem tudtam sok új elemet felfedezni, hiába igérte Martino. Minden szöglet életveszély a kapunkra. Talán Neymar igyekezete dicsérhető. Fabregassal valamit javult a támadó játék.
láttam a nagy reklamálást, de mi volt a vitatható? én nem láttam semmit. ami pedig a védelem ügyét illeti: valóban nézőpont kérdése. Piqué kiválóan helyezkedik ezekben a szituációkban valóban klasszis. baj akkor van, ha egy az egyre kerül sor. gyakran átverik és a (alkata miatt) kezdősebessége is gyenge. az egyenlítő gólnál egyébként nem csak egy de egy egész sor párharcot veszítettünk, végig az egész pályán. a szögletes gólokat már nem is kell említeni... remélem ezeknél nincs vita, hogy védelmi hiányosság?!Yokozuna írta:Izgalmas meccs, vitatható győztes góllal. Sajnos a Barca játékában nem tudtam sok új elemet felfedezni, hiába igérte Martino. Minden szöglet életveszély a kapunkra. Talán Neymar igyekezete dicsérhető. Fabregassal valamit javult a támadó játék.
Én, de azt mutatta, hogy meghúzódott. Már akkor is lábát simogatta.mess2009 írta: nem tudom ki vette észre amikor még Alba bentvot és elrohant Neymar mellett de ő rálőtte, akkor ráförmedt a brazilra ezután Neymar nem lőtt kapura!
hát a három pont ok., Neymar, Masc ok. Messi húsz perc ok. majdcsak javulunk, bízom benne.
tökre igaz. Ha egy viszonylag normális csatár hozza rád lendületből a lasztit, hiába vagy te a világ legjobb védője 10-ből elég sokszor ( nem akarok fals számot mondani) el fogja vinni melletted. Tényleg gondolkodjanak azok akik szidják a védelmet, hogy az egész csapat fönn támad, labdát szereznek, jönnek kontrából, lendületből azt igen nehéz megoldanivisca el barca írta:tökéletesen igazad van, de itt ezt hiába magyarázod. akkor néz majd mindenki mikor megveszünk valami csoda védőt nagy csinnadrattával aztán ugyaugy forogni fog mikor hárman hozzák rá a labdát...eimenis1212 írta:nagyon sokan szídják a védekezésünket, pedig sztem ma (is)jó volt. Figyeljetek! Egy támadó felfogású csapat a barca. Ez a mai Piqué Masc páros a világ bármely csapatában megállná a helyét. Csak ne felejtsük el, hogy a középpályán nincsenek védekező játékosaink ( Busin kívül), a két szélső hátvéd meg kevesebbet törődik a védekezéssel mint más csapatban. Mit vártok? támadjunk ahogy most, meg védekezzünk 5ször jobban is. Csak akkor ki kéne cserélni pár támadó szellemű játékost védekezőre, és egy új stílust kellene kialakítani. Legyünk mi is reál margit? Szval én tökre meg vagyok elégedve. Játszunk ilyen támadó focit, és legyen benne ez a védekezésünkben ( egyébként Piqué, Puyol, Mac, Adriano tök jók).
és még valami: 170 cm átlagmagasságnál szögletekből, pontrúgásokból mindig is kapni fogjuk a gólókat vödörszám
tökéletesen igazad van, de itt ezt hiába magyarázod. akkor néz majd mindenki mikor megveszünk valami csoda védőt nagy csinnadrattával aztán ugyaugy forogni fog mikor hárman hozzák rá a labdát...eimenis1212 írta:nagyon sokan szídják a védekezésünket, pedig sztem ma (is)jó volt. Figyeljetek! Egy támadó felfogású csapat a barca. Ez a mai Piqué Masc páros a világ bármely csapatában megállná a helyét. Csak ne felejtsük el, hogy a középpályán nincsenek védekező játékosaink ( Busin kívül), a két szélső hátvéd meg kevesebbet törődik a védekezéssel mint más csapatban. Mit vártok? támadjunk ahogy most, meg védekezzünk 5ször jobban is. Csak akkor ki kéne cserélni pár támadó szellemű játékost védekezőre, és egy új stílust kellene kialakítani. Legyünk mi is reál margit? Szval én tökre meg vagyok elégedve. Játszunk ilyen támadó focit, és legyen benne ez a védekezésünkben ( egyébként Piqué, Puyol, Mac, Adriano tök jók).
és még valami: 170 cm átlagmagasságnál szögletekből, pontrúgásokból mindig is kapni fogjuk a gólókat vödörszám
Ez mondjuk nem lenne rossz, csak ha az ilyen Sevillák ellen is kapunk kettőt tíz perc alatt, mit akarunk a komoly csapatok ellen.Sipi24 írta:Felejtsük el ezt a meccset is gyorsan. Meg van a 3 pont oszt jó van...
Az elmúlt két évben ezt csináltuk, meddig kellene még elfelejteni mindent?Sipi24 írta:Felejtsük el ezt a meccset is gyorsan. Meg van a 3 pont oszt jó van...