Számomra a 0:0 a legelképzelhetetlenebb eredmény. Abban is biztos vagyok, hogy legalább egy gólt kapni fogunk.
Döntő tényező lehet, hogy ki rúgja az elsőt. Az ellső 15 perc kritikus lesz, ha addig még nem zörgött a hálónk tényleg esélyesebbnek mondhatjuk magunkat. A helyzeteinket könyörtelenül ki kell használni, mert az Atletico nem fog sokat elpuskázni. Sajnos az az érzésem, hogy egy kiadós pofon is benne lehet a meccsbe, de ne így legyen.
A Vicente Calderónban egy ilyen formában lévő Atma ellen nagyon nehéz lesz és ne felejtsük Simeone szavait: "A saját fegyvereinket fogjuk használni annak érdekében, hogy megpróbáljunk nyerni.” Ebben nem is kételkedem.
Mindennek ellenére bízom a csapatban, és, ha csak kicsit is, de esélyesebbnek tartom a Barcat, de nagyon kell ez a győzelem. Akár kínszenvedve, csúszva-másza, de be kellene húzni. Ráadásul nagyon fontos időpontban jön ez a rangadó. Neymar vagy Messi biztosan kezdeni fog, de inkább az előbbi. Örülök, hogy Martino nincs besz@rva és le meri ültetni Messit egy ilyen fontos találkozón. Biztos vagyok benne, hogy Tito, de sok más edzővel egyetemben, ezt nem lépte volna meg.
Ha az első hármasfogat hozza az utóbbi időben mutatott formáját, beszállva egy pihent Bolhával nem lesz gond, viszont a védelemtől nagyon félek. Idén még szerintem nem volt dolgunk ilyen erős támadóalakzattal, még a Real ellen sem. A helyzetkihasználásuk nagyon jó, erre nagyon kell figyelni. Igazából most én is inkább Masch-ot favorizálom Bartraval szemben. A kellő agresszivitásra szükség lesz, csak ne a tizenhatoson belül.
Valahol bízom abban, hogy valaki kipontozódik a matracosoktól, csak nehogy nagy ára legyen ennek. Ha a bíró partner lesz a hentelésben az eredménytől függetlenül sokáig nyöghetjük.