Élő közvetítések
Ez a kapus marhára nem győzött meg ma sem, és az eddigi meccseken sem..
-
- Entrenador del Barça
Araujo folyton belog a lesbe, korábban is. Jó a döntetlen itt.
Kár ezekért a potya jellegű gólokért... 

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Teket ki kell venni szerintem a kezdőből. Mondanám, hogy jobban véd, mint Pena, de Pena csinál minden mást jobban, de igazából nem véd jobban, mint Pena.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
nem szögletnél gondoltam. Hanem az Atalanta szöglete előtti kiugratásnál, lesen volt az Atalanta játékos, mégsem nézték vissza.
múltkor egy PL mecscen ugyanilyet láttam. Annyi volt a különbség, h nem a lest nézte be a bíró, hanem, hogy kiről pattant ki a labda. Arsenal meccs volt és gólt is szerzett belőle az Arsenal. A tv közvetítésben meg is mutatták még a szöglet előtt, h nem is kellett volna szögletet ítélni..vicc, h erre nem használják
- bence0330
Elvileg ez lehetetlen, nem nézhetnek vissza szögletet. De magával a véleménnyel egyetértek, vissza kéne nézni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Tetszett a gól, de talán a gólöröm mégjobban 
De ez nem volt les.

Dehogynem, nem tudom felidézni melyik meccsen, de esküdni mernék, hogy láttam már szögletből szerzett gólt, amit elvett a VAR.
De ez nem volt les.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Elég bizarr hogy egyik nap mar szall fel a repulore torinoba 1 het mulvan 6 eves szerzodest ir al meg 1 het mulva mutatja a kameranak hogy nem megy sehova
Szep volt. Nagy kedvencem tobbek kozott a fejesei miatt is

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szögletből, teljesen üresen, szép befejezés.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Yesssss.....kicsit vak tyúk is talál szemet gól volt, de ez is kell nekünk, nincs ebben semmi szégyen.... 

Ara!!!!!! Csodálatos!!!
3:1 volt a tippem...
Mire leírom, már csak egy hiányzik

egyébként ilyen esetben miért nem nézik vissza, h a szöglet előtt nem-e volt les?
Azért egy szögletből simán lehet gól..10mp-be se telne..érthetetlen
Azért egy szögletből simán lehet gól..10mp-be se telne..érthetetlen
- bence0330
Tetszik mindhárom csere. Ha kihagyjuk a középpályát, Cubarsi labdáái jól jöhetnek, Fermín az Fermín, Ferrán meg általában lő egy gólt, ha bejön mostanság. Amúgy is fordult megint a kocka, jobb az Atalanta most.
Végre úgy érzem, erősödünk a cserékkel...
- davi10
- Llegenda del Barça
Fú ezt nagyon beverte a brazil gyerek. Megint volt egy kis rövidzárlat a védelemben, nem tudom mikor növi ki a csapat ezeket.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nah hát ezt nem veszi el a var, piszok nagy gól volt.
de sebaj, a játékunk a másodikban kifejezetten jó, tök mindegy mi lesz ma, így is felülteljesítés ez a bl alapszakasz.
de sebaj, a játékunk a másodikban kifejezetten jó, tök mindegy mi lesz ma, így is felülteljesítés ez a bl alapszakasz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezek az átlövések kísértenek minket.....ez sem véletlen....sajnos