Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
jethrotull
Barça B

2013.09.29. 14:35:07

Nézve a tegnap esti két meccset, a Real a tegnapi produkciójával szétszedte volna a Barca védelmét! Írom ezt Barcásként! Ne legyen igazam, de ha hasonló produkcióval állunk elő a Madrid ellen, nagyon megütnek bennünket! Pique lassú, nehezen fordul, Alves fegyelmezetlen, Bartra tapasztalatlan, Adriano talán megfelel a jelenlegi forma szerint!
Feltűnő volt a tegnapi madridi meccsen, hogy az Atletico emberei nem adtak területet a Real támadóinak, esélyük alig volt! Ezt a mieink nem hiszem, hogy a jelenlegi forma alapján meg tudják csinálni!
Ne legyen igazam!
A Barca a Fradi!
kamcore
Jugador del Barça

2013.09.29. 14:04:22

El sem tudom képzelni milyen sírás lesz itt, ha legközelebb x-elünk, neadjisten kikapunk... a kötelet meg a sámlit készítsétek már be a sör mellé.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.29. 10:29:26

Gyerekek ez siralmas volt. Számítottam rá, hogy nem lesz jó meccs, de azt hittem, hogy az Almeria miatt. Ehelyett vmi elképesztően magunk alatt teljesítettünk. Nem is tudom kit lehetne a tegnapi meccsből kiemelni? Bartra nagyon lelkes volt, és Messike nagyon jól tette a zsugát, amíg a pályán volt. Xavi is jól osztogatott, de ennyi. A védelemnek sok dolga nem volt, gyakran csak hátul adogattuk a labdát. Iniesta megint maga alatt teljesített, Fabregas is gyenge volt, de legalább adott 1 gólpasszt megint (immár 6.). A Pedro-Alexis duó a szokásos 0 játékát hozta, Pedronak annyi pacsi jár, hogy szépen kényszerítőzött Messivel. De mindegy is, minden meccsen nem lehet 100%-on pörögni, a 3 pont meg Messi gólja után nem volt veszélyben. Csak azt sajnálom, hogy ezen a meccsen rengeteg gólt lőhettünk volna, mert annyira gyengék voltak a hazaik. Az viszont már most egyértelmű, hogy ez a csapat Messi és Neymar nélkül csak félkarú óriás.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kristop
Entrenador del Barça

2013.09.29. 00:58:28

egyébként most biztos nem venném ki adrianot a csapatból, hiába épül fel majd alba. egyrészt szimpatikusabb, és idén még jobban is játszik. csak bírjon ki öt meccset zsinórban sérülés nélkül [-o<
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
kamcore
Jugador del Barça

2013.09.28. 23:42:04

connor írta: Cserének jó, ill rotáció miatt néha kezdőnek is, de egyelőre nála megy hajszállal de Pedro a jobb.
Ami azért valljuk be, nem egy túl nagy erény. :lol:

Amúgy egyetértek, a meccs miatt meg fölösleges rinyálni, kötelezőből lehoztuk a 3 pontot, nem is volt teljesen kínkeserves. Nem tudom, hogy mit várnak az emberek, állandóan 3 vagy több góllal kell megalázni mindenkit? Nézzétek meg a madridot, a másik bajnok esélyest, akik csak úgy tudták megverni az Elche-t, hogy egyértelműen megbundázták az egészet. Nézzétek meg, most is ott szenvednek a matracosok ellen, mi legalább két x-re jók voltunk ellenük, sőt még gólt is lőttünk. :mrgreen: Jó, még 5 perc hátra van, de most nem ez a lényeg.

Majd lesznek itt még gálázások, calma calma. 8)
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.09.28. 23:36:48

Nekem sem tetszett a meccs, de egy pillanatig sem volt kérdés, hogy megnyerjük. Valahogy mindenki fásult volt, Messi nélkül csak a biztonságra mentek. Dicsérni csak Adrianot tudnám, és még Fabregas ütötte meg a mércét. Az elől lévők tényleg holt gyengék. Alexis túl sok lehetőséget kap ahhoz képest amit produkál. Tényleg alig tud lábon maradni, és ahogy hozzá kerül a labda, nem tudom elképzelni, hogy bármi veszélyeset is tudna csinálni. Tello pár perce nekem nagyobb élmény, mert gólra tör és előre játszik, még ha néha hibázik is. Neymart is élmény látni a pályán, de ez ma valamiért elmaradt!
connor
Jugador d'estrella

2013.09.28. 23:31:24

Én (kivételesen) nem látom olyan rossznak a dolgokat, mint a többség. Nem játszunk jól, való igaz, de azért rosszul sem. Ami kivetni való esetleg lehet, az az, hogy az előny tudatában kicsit visszább vesz a csapat. Én bízom abban, hogy ez tudatos és a tavaszi nehezebb meccseknek és a VB miatti feszített iramnak szól. Ami a játékosokat illeti, Neymar még nincs a top-on, de nem is vártam tőle, hogy egyből vezér legyen. Viszont szinte még így is jobb, mint a Pedro-Sánchez páros együttvéve. Utóbbi kettő közül én egyelőre Pedro-t látom jobbnak. Kevesebbet cselez, mint Sánchez, de Alexis cselei inkább bonyolítják a támadásokat, mint segítenék. Forog, bicajozik álló helyzetben a labda körül, de ilyenkor rendre körbeveszik és le kell álljon birkózni. Nekem abszolút nem szimpatikus amit csinál. Ha forogni, birkózni és csúszkálni akar/tud, akkor menjen jégkorongosnak, ott azt kell... Persze szimpatikus, hogy hajt, de egy csatárnál a gólok,gólpasszok száma és a kapura való veszélyesség ami mérvadó igazából. Sánchez-től már 2 éve várjuk, hogy azt játssza, amit tud, de én kétlem, hogy ennél ő többet tud. Cserének jó, ill rotáció miatt néha kezdőnek is, de egyelőre nála megy hajszállal de Pedro a jobb.
Messi miatt viszont nagyon aggódom. Ha sűrűn megsérül az nagyon nem lesz jó, főleg nem tavasszal, mert ezen a BL is simán elmehet, mert érthető módon nem mindegy, hogy pályán van-e vagy sem. Jó lenne valamit kezdeni vele - ha lehet. Egyébként a középpályánkkal nincs gond, bár jó lenne, ha Tata végre eldöntené, hogy Dos Santos vagy Roberto, mert így, hogy néah egyik kap 10 percet néha másik (Roberto kevesebbet) egyiküknek sem jó. Túl keveset láttam belőlük ahhoz, hogy favoritom legyen, így inkább itt nem foglalnék állást.
A védelmünkben főleg középen lesznek gondok - ismét. Sérülések voltak és lesznek és nem hiszem, hogy Puyol pont idén fog majd egy majdnem teljes szezont sérülés nélkül jó formában lehozni... Én nagyon bízom Bartra-ban, nem tűnik olyan majomnak, mint Piqué, komolyabb játékosnak tűnik, nem akarom elkiabálni, de ígéretes. Ettől függetlenül nem lenne azért olyan nagy hiba, ha hoznánk egy jó védőt valamikor (akár Rami-t a Valencia-ból), mert azon túl, hogy Puyol-ra már kevésbé lehet számítani, "Piqué úr" is elég labilis teljesítményt nyújt sokszor.
Az eddigi mutatott játékunkon alapján még nem szabad ítéletet mondani az idei csapat felett, ezzel jó lenne várni legalább januárig, mert addig még lesz egy Classico, két Milan elleni és egy Atletico Madrid elleni meccs, amik igazán rangadónak számítanak majd. Azért, ha azt vesszük, hogy 10 tétmeccsből 8-at megnyertünk, nyertünk egy bónuszkupát és hibátlanok vagyunk a bajnokságban, akkor ez mindenképp pozitív.
Aki pedig ítélkezni akar, az nézzen szét Európában. A két német BL-döntősön kívül talán a Juventus tűnik meggyőzőnek, de a BL-ben pedig pont ők hullajtottak pontokat egy elég gyengécskének tűnő ellenféllel szemben, de pl a Dortmund sem játszott épp a legjobban a Napoli ellen. Szóval várjunk még egy kicsit azzal, hogy milyen az idei csapat.
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.28. 22:58:52

Bestbarca írta:Jajjj már megint megy a sírás..De nem meglepő bármi van megy a sírás...Igen egy rossz meccs volt...Sokkal gyengébb volt az ellenfél,az elős félidőben kifutotta magát onnantól sima volt...Végig kontroláltunk a mérkőzést,egy pillantra sem volt kérdés ki fog nyerni...A védelmünk stabil volt,alig volt lámázás...Barthra jól játszott...De nem nem ezt kell kiemelni hanem hogy miért nem rúgtunk 6ot...Nem tudom ki mit várt én pont ezt...Bl kedden,nem is egyszerű meccs,mert a skótok alig fognak darálni minket,a játékosok jó része ott is játszani fog...Itt kellett volna kirohangálniuk magunkat hogy legyen 6 -0,azt kedden meg amikor kell az erő nem lett volna annyi...Nem lehet minden meccsen maximumon játszani,látványosan játszani...A Pep team se tette azt mindíg...Viszont végig uraltuk a meccset,és könnyed játékkal nyertünk...Most az hogy Pedro meg Alexis mit hagy ki mit nem...Pedro úgyse kezdő,Alexis meg ziccert nem hibázott most,amúgy hajtott küzdött,de nem került úgy helyzetbe,mert nem kapott úgy lábdát...Alves beadásai mondjuk tény vicc kategória,de ha jól láttam a videokat a sport.es-en,Alvessel leeresztett kosárpalánkra rugat Tata labdákat,gondolom véletlen...Nyílván ezért...Majd megtanul újra beadni,ha nem meg nem, nem ezen fog elemenni egyik cím sem...

Amúgy az ellenfél gyenge volt de harcos,sokat futottak,az első félidőben bírták is...És többször nyomást is tudtak helyezni ránk,de jól védekeztünk...Barthranak dícséret, jó volt...Második félidőre elfáradtak benyaltak mégegyet,onnatól gyakorlatilag feladták,mi meg ledöcögtük a meccset...Nagyon helyesen,mi a ráknak pazaroltuk volna az erőnket egy megtört ellenfél ellen mikor kedden bl...Amúgy ígyis benne volt még jópár gól a játékunkban...Ebből a mecccsből meg hogy itt hogy játszottunk induljunk már ki...Várom már hogy jajjj ez a Bayern ellen kevés lesz kommenteket... :D Nyílván többet tudunk de ma ennyi is elég volt,gondolni kellett a keddre...

Amúgy rekord rajt,és szuperkupa zsebben...Erre megy a sírás...Azért egykét szúrkolót "áthelyeznék" pl a Mu,City,Chelsea táborba...Ha itt sírunk ott mi lenne...De még a Realéba is,mert ha itt nincs játék ott mivan? :D Jók leszünk mikor kell,harapni fogunk,pont ezért mert ésszel játszunk,megy a rotálás...Amikor fontos lesz lesz még erőnk,nem fásulunk majd bele...

Persze nekem se tetszett a meccs,ne értsetek félre,de inkább legyen egy szezonban 10-15 ilyen meccsünk,és a végén húzzunk be mindent,mint hogy brillírozzunk kis csapatok ellen fölösbe, azt fáradjunk el mire kéne az erő...

Amúgy meg nyílván menne ez kiscsapatok ellen,láthattuk Levante,Rayo,vagy a Sociedad ellen ment az alázás,van itt játék,nincs ezzel gond...Pedig mind erősebb mint az Almeria...
ha nekem szántad: egy könycseppet sem ejtettem! csak leírtam a véleményem, ami azért konzekvensebb mint a tiéd...( fél oldalon minden ok. aztán a summa: neked sem tetszett!? ) amiben tévedsz: lehet könnyed és tetszetős játékkal is lehozni egy ilyen gyenge ellenféllel egy meccset, nos ez a mai nem ilyen volt, én arról írtam, hogy szerintem miért nem.
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.09.28. 22:12:19

Nah, a bíró bának adott a feladat. Vissza kell hozni valahogy a madridot a meccsbe. Piroslap vagy lesgól vagy kamutizi, nem számít :) Hajrá atleti
94:39 6 - 1
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.28. 20:39:20

Jajjj már megint megy a sírás..De nem meglepő bármi van megy a sírás...Igen egy rossz meccs volt...Sokkal gyengébb volt az ellenfél,az elős félidőben kifutotta magát onnantól sima volt...Végig kontroláltunk a mérkőzést,egy pillantra sem volt kérdés ki fog nyerni...A védelmünk stabil volt,alig volt lámázás...Barthra jól játszott...De nem nem ezt kell kiemelni hanem hogy miért nem rúgtunk 6ot...Nem tudom ki mit várt én pont ezt...Bl kedden,nem is egyszerű meccs,mert a skótok alig fognak darálni minket,a játékosok jó része ott is játszani fog...Itt kellett volna kirohangálniuk magunkat hogy legyen 6 -0,azt kedden meg amikor kell az erő nem lett volna annyi...Nem lehet minden meccsen maximumon játszani,látványosan játszani...A Pep team se tette azt mindíg...Viszont végig uraltuk a meccset,és könnyed játékkal nyertünk...Most az hogy Pedro meg Alexis mit hagy ki mit nem...Pedro úgyse kezdő,Alexis meg ziccert nem hibázott most,amúgy hajtott küzdött,de nem került úgy helyzetbe,mert nem kapott úgy lábdát...Alves beadásai mondjuk tény vicc kategória,de ha jól láttam a videokat a sport.es-en,Alvessel leeresztett kosárpalánkra rugat Tata labdákat,gondolom véletlen...Nyílván ezért...Majd megtanul újra beadni,ha nem meg nem, nem ezen fog elemenni egyik cím sem...

Amúgy az ellenfél gyenge volt de harcos,sokat futottak,az első félidőben bírták is...És többször nyomást is tudtak helyezni ránk,de jól védekeztünk...Barthranak dícséret, jó volt...Második félidőre elfáradtak benyaltak mégegyet,onnatól gyakorlatilag feladták,mi meg ledöcögtük a meccset...Nagyon helyesen,mi a ráknak pazaroltuk volna az erőnket egy megtört ellenfél ellen mikor kedden bl...Amúgy ígyis benne volt még jópár gól a játékunkban...Ebből a mecccsből meg hogy itt hogy játszottunk induljunk már ki...Várom már hogy jajjj ez a Bayern ellen kevés lesz kommenteket... :D Nyílván többet tudunk de ma ennyi is elég volt,gondolni kellett a keddre...

Amúgy rekord rajt,és szuperkupa zsebben...Erre megy a sírás...Azért egykét szúrkolót "áthelyeznék" pl a Mu,City,Chelsea táborba...Ha itt sírunk ott mi lenne...De még a Realéba is,mert ha itt nincs játék ott mivan? :D Jók leszünk mikor kell,harapni fogunk,pont ezért mert ésszel játszunk,megy a rotálás...Amikor fontos lesz lesz még erőnk,nem fásulunk majd bele...

Persze nekem se tetszett a meccs,ne értsetek félre,de inkább legyen egy szezonban 10-15 ilyen meccsünk,és a végén húzzunk be mindent,mint hogy brillírozzunk kis csapatok ellen fölösbe, azt fáradjunk el mire kéne az erő...

Amúgy meg nyílván menne ez kiscsapatok ellen,láthattuk Levante,Rayo,vagy a Sociedad ellen ment az alázás,van itt játék,nincs ezzel gond...Pedig mind erősebb mint az Almeria...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.28. 20:14:31

győztünk, három pont, klubrekord ! és mégis azt kell mondanom, hogy egy ritka rossz meccset láttam. az elsőben gyenge kezdés után egy szép Messi gól és más semmi, a másodikban meddő fölényeskedés(talán így utólag nem alaptalanul de akkor is....) tele rengeteg alulteljesítővel. a támadóhármast jól minősíti, hogy ismét egy védő rúg gólt, középen Iniesta alulmúlta önmagát, Busquets csak lézengett, Xavi is sok hibával és deffenzíven, hátul Bartra igyekszik, volt néhány jó közbelépése, Alves ezúttal is ledöbbentett, hogy tíz méterre tiszta helyzetben nem képes beadi jó helyre ,Adriano és Piqué jók voltak.
talán segítene, ha tudnám, hogy volt valami tudatosság ebben a meddő, vissszafogott , lassu játékban de sajnos nem tudhatom, a játék képe viszont nagy csalódás. csalódás azért, mert az erőviszonyok alapján egy könnyed, szép játékot mutató 5-7 gólos győzelmet kellett volna hozni.
persze -gondolom sokan másképp látják.....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.28. 20:11:16

Mit kell megint Pedrot és Alexist szidni? futnak,küzdenek és még mit is csinálnak,hhmmm, jah semmit. Tello sokkal gyengébb képességű náluk,de ezerszer veszélyesebb és kapura törőbb.
Neymar-Messi duó mellett egyiküket elviseli a csapat, de amikor ezek ketten rovarkodnak elől, az vérlázító tud lenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.28. 20:05:02

örülök a 3 pontnak, a meccsről meg mindent elmond, hogy nagyjabol 3x aludtam el :lol: messi remélem semmi komoly sérülést nem szedett össze.

amit kiemelnék h a pedro-sanchez duó ma is félelmetes volt, nem hiába retteg tőlük fél európa. hihetetlen cselek, kapura lövések tömkelege, annyi helyzetet teremtettek, hogy számolni nem tudtam őket... vérbeli csatár mindkettő...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2013.09.28. 18:54:58

És tényleg. Pedro és Alexis... istenem hányszor de hányszor belefektettem már a bizalmam a chilei-be. és semmi. ez a csávó egyszerűen képtelen megállni a lábán. ha nincs nála a labda elcsuszik. ha nála van leviszi a sulypontját és olyan idétlen testcseleket mutat be hogy maga sem tudja, hol a labda, kellene neki egy mankó. Pedro nulla. egy csel-t mikor vállalt már? nem is emlékszem. a többiek elpötyögnek. siralmas. Neymar Tello, csak ez lehet a megoldás.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.28. 18:52:09

Nem is az a baj, hogy Messi megint megsérült, hanem hogy megint nézhetjük Sánchez és Pedro NB 2-es teljesítményét! :evil: Remélem, Neymar hamarosan jön, mert különben... hát, bajban leszünk... #-o Amúgy Messi gólja nagy volt. =D>
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.28. 17:52:26

Tetszik ez a kezdő, örülök, hogy Bartra lehetőséget kap, Neymar meg pihenőt.

Meg kell verni az Almeríát, nincs mese, legjobb az lenne, ha hamar rúgnánk kettőt-hármat, hogy aztán jöhessen Tello meg Rob is húsz-harminc percre a végén.

Mai megérzés: Fabregas legalább egy gólt fog rúgni. :D

Visca el Barça!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.28. 17:08:50

de, ez a hivatalos. már mult7en mondtam h most neymar lesz a soros pihenő, be is igazolódott
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.28. 16:58:25

16:44-kor írta a Mundo, szóval nem hinném, hogy ez a hivatalos kezdő, de lehet...

Valdés, Alves, Bartra, Piqué, Adriano, Cesc, Busquets, Iniesta, Pedro Messi y Alexis.
miihii
KHAL

2013.09.28. 12:30:33

Richárd88 írta:segítsetek már légyszi!
Az eddigi idegenbeli meccseken miért hazai szerelésben játszottunk?
Eddig csak az Atleticó ellen viseltük az új idegenbeli mezt.
Hogy van ez?
Az a lényege, h ugye a hazai csapathoz kell igazodnia a vendégnek, teljesen elütő színűben kell lennie. Se a mez, se a nadrág, se a sportszár nem hasonlíthat, ezért ha a gránátvörös-kék kombó jobban elüt, mint a piros-sárga, akkor abban toljuk. Vagy mostantól alkalmanként a debütáló fekete szerkóban.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Richárd88
Barça C

2013.09.28. 12:16:59

segítsetek már légyszi!
Az eddigi idegenbeli meccseken miért hazai szerelésben játszottunk?
Eddig csak az Atleticó ellen viseltük az új idegenbeli mezt.
Hogy van ez?
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.27. 19:30:41

Én is arra gondolok, hogy a Sociedadnak sok a kettős terhelés és amikor majd beindul a spanyol kupa is, akkor lesz igazán nagy feladata a baszkok edzőjének! Mi viszont megnyertük a meccset, a legfontosabb a három pont és szerintem tök mindegy, hogy milyen ellenfél ellen.
Kép
Kép
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.09.26. 00:05:45

Ezt azt hiszem úgy hívják hogy bunda. 30. percben Ramos sima sárgás szabálytalanságra nem kapta meg a 2.at a végén meg volt ez az abszolút vicc. Idén megint a Madriddal akarnak bajnokságot nyeretni a bírók mint tavaly előtt. Akkor össze is jött nekik
94:39 6 - 1
Alcantara
Director del Fútbol

2013.09.25. 20:32:18

Szerintem nem játszottunk mi semmilyen csodafocit. Egyszerűen gyenge volt az ellenfél, motiválatlan. Egy embert láttam, aki megszakadt a Sociedad mezben, rajta nem is lepődöm meg, mert egy nagyon- nagyon jó játékos: Griezmann.

A kisebb költségvetésű csapatok nem bírják a kettős terhelést (BL és bajnokság), mellette ott lesz novembertől a spanyol kupa (addigra lehet kizúgnak a BL-ből).

A másik amiért nem tapsikolom véresre a tenyeremet a bajnokságban: minden kisebb csapat gyengült szinte, elindult a nagy elvándorlás a La ligából.
A Sevilláról írtam a szezon előtt, hogy félek kiesési gondjai lesznek( szimpatikus csapat számomra)
itt volt aki másként látta, feltörekvő fiatalok stb..
Jelenleg rá kell nézni a tabellára, tök utolsók.

A csodafoci elnevezést hagyjuk meg az egyenes kiesésre tavasszal.
Én mondjuk azzal is megelégednék, ha vért izzadnánk és úgy győznénk a végjátékokban.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.09.25. 18:51:02

Azért a mi jó játékunkhoz az ócska ellenfél is kellett. ez a sociedad nagyon gyenge volt. láttam őket a lyon ellen játszani, és ég és föld a két csapat. mindenki láthatta, hogy sokszor kocogva jöttek vissza a középpályásaik, abszolút nem támadták a labdás embereket. a védelmük kapart ahogy bírt, de 4 emberrel nem lehet megállítani a barcás rohamokat. taktikailag értékelhetetlen az ellenfél játéka. szedett-vedett társaság, se tűz, se akarat nem volt bennük. rápihennek a következő heti BL meccsre. elég kemény csoportba kerültek, nem akartak megszakadni ellenünk, mert ha a legjobbjukat hozzák, akkor is bedaráljuk őket. egyszerűen lefeküdtek nekünk.
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.25. 15:35:52

Nekem úgy kompletten nagyon tetszett az egész meccs, az első és második félidő egyaránt. Igaz, nem mutatott nagy ellenállást a Sociedad, de ez nagy mértékben köszönhető a játékosainknak, játékunknak. Aki hiányolta a látványt eddig az most elégedett lehet, menten a sarkazások, Neymar megmozdulásait öröm volt nézni. Az a kapufa az elején szerintem annyira nem volt vészes, mivel két védőnk is a földre került így nyilván teljesen üresen maradhatott a támadó. A letámadás nagyon jól működött, Alexisra sem mondanék semmi rosszat. Tegnap is sokszor a szerencse mentette a Realt, hogy ne találjon be. Szerintem kell egy ilyen ember is a támadósorba, főleg Alves oldalára. A chilei nem egyszer a saját tizenhatosunk körül szerelt. Ha az egész hármasban minden játékos annyira támadó szellemű lenne, még veszélyesebbek lennének a kontrák. Így jól kiegyenlítik egymást. Az első félidőben rúghattunk volna még néhányat és egy szabályos gólt is elvettek, ennek ellenére lezártuk a meccset. Utána már ment a könnyedebb játék, de az látszott, hogy ha égne a ház tudnánk még lőni. Messi lecseréléséről nem írnék sokat. A sajtó fel fogja kapni, de nem volt semmi komoly szerintem. Sergi Roberto viszont nagyon jól szállt be. Azt hittem majd Ini helyére áll be aki felhúzódik, de Messi posztján maradt amin csodálkoztam, de nem 'mit is' ? be, többször veszélyt okozott.
Ha így állnánk neki minden meccsnek a nagyobbak sem jelenthetnek majd akkora akadályt.
Masch sérülése sajnálatos, de így Bartra is több szerepet kap és a Kapitány is lassan visszatér, szóval nem lesz itt akkora gond.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése