Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bali 15
Director del Fútbol

2013.09.02. 12:43:07

a tegnapi meccsen is az volt a legnagyobb bajunk mint általában. ha az ellenfél ki tud bujni az agresszív letámadásból, a kp-n nincs ütközőember és mivel a alves meg alba fennragadnak, gyakran 4 ember hozza a labdát a két belső védőnkre, aki szaladgálnak mint a mérgezett egér.

hihetetlen h ezt a szakemberek nem látják, vagy ha látják is nem tudnak ellene tenni semmit :?
Komolyan mondom, ha én edző lennék néha felnéznék az ilyen szurkolói fórumokra :D .
Csak azért mert szerintem bölcs lenne látni a dolgokat más nézőpontból is.

Ha a letámadójáték idén nem lesz hatékony akkor megint az lesz mint tavaly: minden védekezőfeladat az egy szál nyüzüge Buszkeccre marad aki lássuk be nem egy Makelele, és az elég gyér védelmünkre ahol ráadásul csak ketten képesek időben visszaérni :?

Amit pozitívumnak tartok: a fentebb leírt letámadás láthatólag ismét visszajön.
Song is végre szerepet kap.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.02. 12:33:09

a tegnapi meccsen is az volt a legnagyobb bajunk mint általában. ha az ellenfél ki tud bujni az agresszív letámadásból, a kp-n nincs ütközőember és mivel a alves meg alba fennragadnak, gyakran 4 ember hozza a labdát a két belső védőnkre, aki szaladgálnak mint a mérgezett egér.

hihetetlen h ezt a szakemberek nem látják, vagy ha látják is nem tudnak ellene tenni semmit :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.09.02. 00:50:34

A második félidő nagyon jó volt. Az általunk felhozott ellenfél izgalmassá tette a meccset. Fabregas nagyon tetszett, Messi és Neymar jók együtt, csak még sok a kihagyott helyzet. Tellonak több lehetőséget adnék, sajnos ő a bal oldalon az igazi, de kénytelen lesz hozzászokni a jobbhoz. Hátul remélem mihamarabb visszatér Adriano.
hank1ee
Director del Fútbol

2013.09.01. 23:52:34

Barcaman1993 írta:
Valdes azért megint befigyelt. Elképesztően jól véd ebben a szezonban.
Jóestét! :) Mindent leírtatok már ezzel a meccsel kapcsolatban, amit én is elmondanék, tényleg óriási volt!! Erre viszont annyit reagálnék, hogy bár lehet, hogy kicsit furcsa, de nagyon sajnálom Iker Casillast, aki szvsz a világ egyik legjobb kapusa, de ha Valdés tartani tudja ezt a teljesítményt, amit a szezon eddigi tétmeccsein, akkor szerintem kezdő kapusa lehet a spanyol válogatottnak a jövő évi VB-n. Nagyon nagy meccs volt. VISCA EL BARCA :!:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.09.01. 23:25:23

Roppant fontos 3 pont ez a mai. Első félidőben a sírból majdnem vissza kapaszkodott a valencia, hála lefújták szünetre. A védelem nem rossz, de néha kriminális hibákra képes, hagyjuk hogy osztogassa a zsugát az ellenfél, ez egy komolyabb csapat ellen öngyilkosság lehet, Albáért néha imádkozni kell, ne csináljon ökörséget. Fabregas-Iniesta középpálya nagyon pöpec, bár Fabregas végére elfáradt, Dos Santos jól szállt be, úgy mint Tello is. Messi-Neymar páros pedig félelmetes lesz, elképesztő milyen játékra képesek ők ketten már most, Neymarnak hatalmas piros pont, eredményesen küzd és játszik, illetve VV is megérdemel egy dicséretet, megkockáztatom az a két gól nem az ő sara, de amiket kifog az elmúlt időszakban, így kell ezt.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.01. 23:18:39

tudom, hogy az 5-0-ért sem járt volna több pont, de azért ne bohóckodjunk már.
simán vittünk 3-al, és az utolsó percekben kapartam a szék karfáját, hogy nehogy ez a fogalmatlan postiga megint verjen egyet.

remélem tata sem fogja annyiban hagyni, hogy egy már konkrétan megnyert meccset kishíján kiengedtünk a kezünk közül.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.01. 23:16:04

Hú gyerekek ez nagyon komoly volt. Bevallom, hogy én egy szenvedős 1-2 gólos mecset vártam, akár pontvesztéssel. Szerencsére nem így lett. Ez a Messi-Neymar-Fabregas 3-as vmi félelmetesen jól muzsikált ezen a meccsen. Messi 3 gól (meg még mennyit lőhetett volna), Neymar 1 assziszt (rengeteg zsuga, meg nem adott szabályos gól), Fabregas 2 gólpassz (és még ki tudja mennyi ziccert érő labda, amit a csatárok nem vágtak be). Tudom a győzelmen nem illik fanyalogni, de ez simább is lehetett volna. A Valencia a semmiből talált 2 gólt, amivel visszajöttek a meccsbe. NA mindegy, nem ragozom tovább. Szép volt fiúk!

Valdes azért megint befigyelt. Elképesztően jól véd ebben a szezonban. Végre már kezdtem azt hinni, hogy Pedro 1 jó meccset le tud hozni egy igazán erős ellenfél ellen, de csak nem sikerült. Azért azt a fejest illett volna bebólintani és akkor sima a vége. Kár olt Messi kihagyot helyzeteiért, ebből 5-6 is simán lehetett volna. :D Most 2 hét szünet, mi lesz velünk? :cry:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.01. 23:13:26

Izgalmas meccs, értékes 3 pont, Messi mesterhármas...
Pár észrevétel (nem kritika):
Ahogy Tata is mondta játékban még fejlődnünk kell, méghozzá nem is keveset, mert sokkal inkább a küzdés jellemző a játékunkra mintsem egy összerakott, felépített játék.
Nincsen középpályánk :!: Mikor nem nálunk van a labda vagy az ellenfél 16osa előtt támadunk le/védekezünk ész nélkül, mindenkivel mint a grundon (ahol a labda ott van mindenki, kis túlzással) vagy a saját 16osunk előtt. A KP kész átjáróház sajnos oda már nem jut ember. Ez komolyabb játékerőt képviselő csapatok ellen irtózatosan nagy luxus lesz. Ha nem tudjuk kellő kép zavarba hozni a labdakihozatalnál az ellenfél védelmét (márpedig jó, technikás játékosoknál nehéz lesz), akkor nagyon komoly bajok vannak/lesznek.
Messi talán még hátrébb játszik mint eddig. Úgy kb. mintha az argentin válogatottban lenne. Kicsit még távolabb van a kaputól, de ez már a válogatottban sem jött be az elmúlt években. Most már ott sem ezt játszatják vele, jobban is megy neki a játék a nemzeti csapatban mint eddig.
A 2. félidőt pedig továbbra sem bírjuk szuflával, az elsőben ellőjük az összes puskaporunkat a letámadással.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.09.01. 23:11:24

Semmi különösebb baj nem volt ezzel a meccsel...Hogy miért is...Szezon eleje van,európában egyetlen csapat sem játszik jobban még per pillanat...Kaptunk 2 gólt,amiből elsőt bekapta volna bárki,nem védelmi hiba volt...Innetől kaptunk 1et ahol lámáztunk..Meg necces volt még kb 3szor...Nem vészes...Itt akkora tévhitek vagy nem is tudom képzelgések vannak a védekezésről...Szal ez hogy meccsenként egy párat hibázik egy védelem benne van...Legyen az Chelsea,Real,vagy Bayern...Pláne még szeptember 1.én...Csak akkor lehet látni úgymondd tökéletes védekezéseket,ha az egyik csapat beáll bekkelni és kontrákra játszik...No inkább égessenek el élve minthogy ezt játszuk...Ha focizni akar vki benne van hogy párszor elcsúszunk ilyesmi...Nincs is ezzel baj,a nagy indokolatlan lámáskodáaokat kell kerülni,pl rosszul hazaadott labda,vagy mint anno VV odarúgta Benzemanak...Akkora egetverőket nem hibáztunk ma...

Az meg hogy a Valencia hazai pályán nehéz ügy,hát ki hitte volna...Okés rosszul kezdtek,de jó a keret,jó játékosok,ellenünk mindíg felszívják magukat...Amúgy meg rohadtul nem voltak pariba velünk,rúghattunk volna olyan 10et...No igen nem épp a legjobb volt a helyzetkihasznánlásunk,de szezon eleje van...Meg Messi sem 100%os még...Így ma csak egy mesterhármasra futotta...Ufo ez... :D Amúgy meg a helyzetkialakításunk parádés volt,alias zsuga volt elől...Messi Neymar,te jó ég,már most miket művelnek...Inivel kiegészülve...Mi lesz itt még ha Neymar beilleszkedik Messi meg 100%os lesz... :D Futbalünnep amit ezek produkálnak...

Amúgy VV isten módban nyomja...Ini meg feltámadt,parádés volt...

Jó lesz ez,jó a játék,jól játszunk...Pörögtünk is ma végre újra...Hátul kis egység kell leginkább fejben frissebbnek lenni...Amúgy meg tetszik a rotálás,az is hogy lazán becserélte Dos Santost Tata,3-2nél Cesc helyett,alias tudta hogy megoldja,bízik benne...És ma pihent Xavi,Alexis...Jók az elképzelések,jó a játék,kis idő kell még,beérik atom lesz,dehát szept 1.van és eddig 3 bajnokiból 3 nyert,és Malaga,Valencia is benne volt...Plusz Atletico ellen egy kupa...Igazából nehéz belekötni eddig...Pláne hogy Messi félsérült volt,Nemyar most illeszkedik be,Ini-Xavi formán kívül voltak,az edző bevallása szerint a keret rossz fizikai állapoba...Aham és eddig ezt hoztuk...Hmmm...Szép jövőt érzek... ;)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.09.01. 23:10:24

Nem volt rossz ma Neymar, de szembetűnő volt, hogy a 60-dik perc környékén kifulladt. A seggén vette a levegőt. Reméljük még vérszegény, mert, ha nem, akkor nagyon jó ez erőnléte...
Zolee23
Capitá del Barça

2013.09.01. 23:06:28

Ma is vághattunk volna 6-7 gólt, pofám leszakad milyen helyzetek maradtak ki. Nagyon jó és nehéz meccs volt, lényeg a három pont.
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.01. 23:05:27

röviden: parádés 25 perc, egy kis altatás aztán a félidő előtt hidegzuhany. a második egy jellegzetesen kemény, harcos 45 perc ahol a mák mellett ziccereink is voltak, ilyen a foci! hátul az hozza rám a frászt, hogy szerintem sokat hátrálnak ahelyett, hogy leütköznék az előretörőket. időnként teljes a zűrzavar, Alves elkóborlásai rendre nehéz helyzetet teremt, főleg Piquenek. Alves egyébként isa leg gyengébb volt ma, én azt is megkockáztatnám, hogy Telló kapjon annyi időt mint Pedro. Messi elfáradt kisssé a második félidőre ezt a kihagyott helyzetek is mutatják. az öröm mellett azért üröm is, hogy ismét csak Messi az aki gólt lőtt. nehéz de nagyon értékes három pont!!!!!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.01. 22:59:55

Nagyon fontos 3 pontot szereztünk, így kell tovább haladni az úton, már csak 35. :D
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.01. 22:59:36

Csak annyit a meccsről, h nem nyerni járunk Valenciába.

Szombat Sevilla otthon, elvileg nem okozhat gondot.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.09.01. 22:56:32

Nagyon jó meccs volt, és fontos 3 pont. Féltem, hogy ennyi kihagyott ziccer megbosszulja magát, de szerencsére nem így lett. Neymar kezd belejönni, ma sokat tett hozzá a játékhoz, ha összeszoknak Messivel, az rossz lesz az ellenfeleknek. Valdes, Busquets, Ini, Fabre, Neymar és persze Messi volt ma nagyon jó, de a többiekre sem lehet panasz.
Még annyit: Nagyon tetszett a végén elöl a Tello-Messi-Neymar formáció.
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.01. 22:55:42

thriller vazzeg thriller... gyenge vagyok én már az ilyen meccsekhez... :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.09.01. 22:53:04

Jó meccs!

Megnyertük, és a játékunk nagyon jó volt, sajnos a ziccerek értékesítése a 2.félidőben pocsék,de a játék képe biztató nagyon! Ne feledjük,h az egyik legnehezebb pályán nem szégyen,ha ideiglenesen az ellenfél is mutat vmit...

fontos 3 pont,grat!

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.09.01. 21:56:15

Kicsit elaludtak a fiúk hátul. Nem irigylem Valdest ilyen védelem mögött. Talán Messi rúg még kettőt, mert úgy látom a többiektől nem várhatjuk. Jól jött a szünet, bár így is nehéz lesz visszajönni a meccsbe.
Gergely
Jugador del Barça

2013.09.01. 20:09:05

Jó kis kezdő , kezdek nagyon izgatott lenni érzem most szépen lassan beindulunk! Hajrá fiúk! Piqué és Masch pihennek jövőhéten , nem utaznak így most keménykedhetnek!
Közben Balé hivatalos, HURRÁ!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.09.01. 20:06:57

S.Agüero írta:Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Neymar, Messi.
Pofás kis kezdő ez. 8) Remélem Ini lesz Xavi helyén,Cesc pedig előtte.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.01. 20:06:14

S.Agüero írta:Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Neymar, Messi.
Piqué és Mascherano nincs benne a rotációban? :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.01. 19:57:10

Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Neymar, Messi.
dragon087
Barça C

2013.09.01. 19:55:23

Nézem az Atletico Madrid meccsét,és merem mondani így harmadik fordulóban,hogy jelenleg ők vannak a legjobb formában!Úgyhogy nem csak ellenünk szívták magukat!Sokan azt gondoltuk,hogy Falcao távozásával gyengültek,de adtunk "ingyen" egy Villa-t aki most is gólt rúgott!Simeone jól összerakta azt a csapatot,beérik a munkája!Nehogy a matracosok legyenek a fő ellenfél!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.01. 19:53:47

Szerintem 1-2 gólos meccs lesz, szokásos, nehéz küzdelemmel. A Mestallában mindig nehéz a dolgunk, idén is gyengült a Valencia, de ez nem szabad, hogy elkényelmesítse a Barcelonát, mindig felszívják magukat ellenünk. Messitől várok jelentős formajavulást, illetve Iniesta az, aki adós még a jó játékkal. Leót talán a kihagyott büntető is fűtheti, Iniesta pedig talán több játékperccel előbb kerülne formába. Xavi pihentetésének örülök, már időszerű volt pihentetni, hiszen pont ő az, akinek adni kell egy-egy meccs szusszanásnyi lehetőséget, hogy aztán a következő meccsén megint a topon legyek. Bár pár éve azt nyilatkozta, a legjobb szintentartó nem az edzés, hanem maga a meccs, de ő is emberből van és kell egy kis pihenő. Neymart megint kezdőcsapatba várom, mellette még talán Pedro az, aki pályára léphet Alexis hiányában.

Remélem összejön a győzelem! Visca el Barça!
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.01. 19:10:10

Sanama írta: Ez nem NBA. És szerintem nem a lényeget ragadod meg.
Ha a jól szervezett, stabil blabla védekezés érdekelne, és azt akarnám látni, akkor néznék olasz focit. Nem ezért szerettem meg a spanyol focit, a Barca fociját meg pláne nem. Szóval amikor már ezt kell kiemelni a Barcánál, az szerintem régen rossz, és csak rizsa. Ráadásul azt láthattuk, hogy a védelem ugyanolyan nulla, mint tavaly, mert egy komoly támadásnál futkározik mindenki össze vissza, az szerencse kérdése, hogy a kapufáról kifelé pattant a labda, a másik meg hogy Valdes emberfeletti jelenleg. De egyik sem a védekezést dicséri.
A támadásról meg nem is szólnék, amikor egy félidő alatt egy kapuralövése van a csapatnak, illetve hasonlók.

Sokkal többre tartok egy 6-5 győzelmet, mint egy 1-0ásat, amire lehetne mondani, hogy mekkora védelmünk van.
Nem értem az összehasonlítást, mi az hogy nem NBA, nem is beszélt erről senki. Minden labdajáték alapja a védekezés, lehet ezt csűrni csavarni, de ez így van. Ebből következik, hogy ha működik könnyebb támadni is, igen voltak/vannak szituk, mikor elcsúsztunk, de legalább stabilabbnak érzem a csapatot mint tavaly legalábbis eddig. Az meg hogy 6-5 eredményt többre tartasz szintén egyéni vélemény, ezzel nem vitatkozok, bár megjegyzem ha 11 gól van 1 meccsen, akkor ott elég nagy gond van. (persze értem a túlzást az összehasonlítás kapcsán). Malaga ellen volt 15 kapura lövésünk, az azért nem rossz.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése