Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Komolyan mondom, ha én edző lennék néha felnéznék az ilyen szurkolói fórumokraa tegnapi meccsen is az volt a legnagyobb bajunk mint általában. ha az ellenfél ki tud bujni az agresszív letámadásból, a kp-n nincs ütközőember és mivel a alves meg alba fennragadnak, gyakran 4 ember hozza a labdát a két belső védőnkre, aki szaladgálnak mint a mérgezett egér.
hihetetlen h ezt a szakemberek nem látják, vagy ha látják is nem tudnak ellene tenni semmit
Jóestét!Barcaman1993 írta:
Valdes azért megint befigyelt. Elképesztően jól véd ebben a szezonban.
Pofás kis kezdő ez.S.Agüero írta:Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Neymar, Messi.
Piqué és Mascherano nincs benne a rotációban?S.Agüero írta:Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Neymar, Messi.
Nem értem az összehasonlítást, mi az hogy nem NBA, nem is beszélt erről senki. Minden labdajáték alapja a védekezés, lehet ezt csűrni csavarni, de ez így van. Ebből következik, hogy ha működik könnyebb támadni is, igen voltak/vannak szituk, mikor elcsúsztunk, de legalább stabilabbnak érzem a csapatot mint tavaly legalábbis eddig. Az meg hogy 6-5 eredményt többre tartasz szintén egyéni vélemény, ezzel nem vitatkozok, bár megjegyzem ha 11 gól van 1 meccsen, akkor ott elég nagy gond van. (persze értem a túlzást az összehasonlítás kapcsán). Malaga ellen volt 15 kapura lövésünk, az azért nem rossz.Sanama írta: Ez nem NBA. És szerintem nem a lényeget ragadod meg.
Ha a jól szervezett, stabil blabla védekezés érdekelne, és azt akarnám látni, akkor néznék olasz focit. Nem ezért szerettem meg a spanyol focit, a Barca fociját meg pláne nem. Szóval amikor már ezt kell kiemelni a Barcánál, az szerintem régen rossz, és csak rizsa. Ráadásul azt láthattuk, hogy a védelem ugyanolyan nulla, mint tavaly, mert egy komoly támadásnál futkározik mindenki össze vissza, az szerencse kérdése, hogy a kapufáról kifelé pattant a labda, a másik meg hogy Valdes emberfeletti jelenleg. De egyik sem a védekezést dicséri.
A támadásról meg nem is szólnék, amikor egy félidő alatt egy kapuralövése van a csapatnak, illetve hasonlók.
Sokkal többre tartok egy 6-5 győzelmet, mint egy 1-0ásat, amire lehetne mondani, hogy mekkora védelmünk van.