Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bár nem ebben a topicban volt ez a hozzászólás, de reagálnék rá, mert hatalmas nagy hülyeségnek tartom. Egyrészt ugye részt vett egy konföderációs kupán, majd átesett egy (mandula?) műtéten is, ami miatt ugye legyengült, fogyott, stb.csababarca írta:
Mondják ki,hogy elnézést mindenkitől,de elrontottuk Neymar felkészítését, sorry. De megint megy a köntörfalazás,meg a mellébeszéles. Most nem azért,de ha nincs megfelelő állapotban,akkor minek utazott el egyáltalán,miért van keretben?
Mondom,mindegy,átéltük ezt elég sok játékossal kapcsolatban. Plusz az elkeseredettség is beszél belőlem,amiért nem lett megerősítve a keret,sőt, gyengítve lett.
Pedig Piqué-vel együtt őt nem igen kellene erőltetni. Ha szerinted hülyeség, akkor nézd meg, hogy hogy helyezkedett a kapufánál illetve annál a fejesnél, amiből majdnem gól lett. Mondhatod, hogy nem lehet ott mindenhol, de akkor irányítsa úgy mondjuk Piqué-t, hogy ott legyen. Egyszerű emberfogásról lenne szó. Ha pedig nem neki kellene hátul irányítani, akkor kinek? Alba-nak? Piqué-nek (aki maga is elismerte, hogy képes "elaludni" meccs közben)? A kora és a tapasztalata alapján Masch-nak kellene jobban odafigyelni. És most csak a mai meccsre szorítkoztam. Az égi gondviselés mentett meg minket mindkét szituációban a góltól. Más kérdés, hogy egy állat (jó értelemben), de vezér nélkül ezt nem lehet.Mezner2 írta: Ez a második legnagyobb hülyeség amit ma olvastam (véleményem szerint),és nem sokkal maradt le az elsőről! Kb. az egyetlen akit a két brazilon (Neymi, Adriano ) ki lehet emelni, oktat a védelemben, számomra megkérdőjelezhetetlen a helye ott középen, ha jön egy új bekk akkor Piquét előbb vágnám ki onnan mint Javier barátunkat !
connor írta:Mascherano meg Piqué meg csak forognak mint paraszt a 3D-n.Mascherano egyértelműen nem képes a védelem vezérévé válni.
Nem ezt mondtam, de már nem kell egyből sírni, ha nem kezd 2 bajnokin Neymar, még csak most jött a csapathoz. Mondom, az Atma ellen szerintem már kezdeni fog, de ha nem is, akkor sem kell már írogatni, hogy minek vettük meg...Mért, szerinted mikor fog beilleszkedni a csapatba, ha melegíti a kispadot? vagy majd a BL-ben a nagyobb csapatok ellen rakjuk elsőnek kezdőbe? Most kéne a kisebb csapatok ellen hogy szokja a ritmust...
Nem kell ennyi kérdőjel, ha ideges vagy ne itt éld ki magad.Subinho írta:Neymar nem kezd??? Ez a 2. bajnoki! most jött ide, nem is volt rendben, idő kell neki. Majd ha szeptember végén nem kezd, akkor jöhetnek ezek a hsz-ek.visca el barca írta:neymar megint nem kezd...kicsit unalmas már h mindig ua. a kezdő. nem olyan acélos ez a malaga h egy montoya, vagy sergi robi nem kezdhetne...
Unalmas, h mindíg ua. a kezdő??? Pont nem ugyanez a kezdő volt legutóbb.... mégis mit akartok??? Minden meccsen teljesen más 11???
Nem olyan acélos ez a Malaga??? Azért ezt nem mondanám, mégha meggyengültek is! Arról nem beszélve, hogy nem engedheti meg magának a csapat, hogy már a 2. fordulóban esetleg pontot veszítsünk!
Neymar nem kezd??? Ez a 2. bajnoki! most jött ide, nem is volt rendben, idő kell neki. Majd ha szeptember végén nem kezd, akkor jöhetnek ezek a hsz-ek.visca el barca írta:neymar megint nem kezd...kicsit unalmas már h mindig ua. a kezdő. nem olyan acélos ez a malaga h egy montoya, vagy sergi robi nem kezdhetne...
Mért, szerinted mikor fog beilleszkedni a csapatba, ha melegíti a kispadot? vagy majd a BL-ben a nagyobb csapatok ellen rakjuk elsőnek kezdőbe? Most kéne a kisebb csapatok ellen hogy szokja a ritmust...S.Agüero írta:Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...![]()
Nyugi már emberek, kezdő lesz, csak kell egy kis idő neki. Atma ellen szerintem kezdeni fog.
Én is, de van bennük igazság. Mikor fogja tudni felvenni a ritmust? Kupameccsen másodosztályú csapatok ellen?S.Agüero írta:Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...![]()
Pedig én is ezen a véleményen vagyok.S.Agüero írta:Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...![]()
Nyugi már emberek, kezdő lesz, csak kell egy kis idő neki. Atma ellen szerintem kezdeni fog.
Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...