Nem is tudom...nekem nem annyira tetszett a csapat tegnapi játéka ... Főleg sebesség ,elszantsagban( csak mikor mar égett a ház ).....de a kifogások ( válogatott meccsek, idény eleje , BL ,stb..) ezúttal azt hiszem ülnek !
-
Támadás :
Neymar nagyszerű volt ...Messi kissé jól lakottan motoszkált aztán végére megjött a kedve neki is ahogy nőtt a tét

.....jobb ütő majdnem 0 , sajnos ez sokszor Pedro és Alex eseteben is előfordul !( ha lenne itt egy Reus ?!:))....ami Neymar és Messi mellett nem is nagyon kene feltunjon csak az a baj h ilyenkor az egész jobb oldalunk blokkolva van es borul ,mivel Alvesnek az ellenfél 16 aig kell felmaszkalnia .. Ahonnan nyilván nem ér vissza ,a helyére kilépő nem tul gyors Pique pedig a vonal mellett kb. Mint egy boja amint azt látthattuk is az első Sevilla gólnál .....
Az atloves ezuttal sem sűrűn szerepelt a repertoárban ....de a gólok szépek voltak!
-
Védekezés
Én azt gondolom h itt elsősorban ott van a probléma ahol a legnagyobb erősségűnk meggyengült ...a középpálya !amely mar nem olyan mint 4-evvel ezelőtt (ez elég sok ido) ...szerintem az Iniesta -busquets - Xavi arany3el mar nem fog tudni nagy sikereket elérni !
Ez határozza meg a támadást a védekezést és a csapat ritmusát ...mondhatni az alfa és az omega

.......és itt azt hiszem h Xavi szerepe a kulcs ,védekezés es tempóban mar nem tudja azt mint fiatalabb korában !
Alves Pique Mascherano Puyol Alba ,Adriano alapvetően mind jó védő ezt aligha lehet vitatni....és mi megis Mindig szinte ugyanolyan gólokat kapunk ... Tolodas-kontra ...pont rúgás !
Utóbbinál nem tudom mit lehetne tenni KÉT magas játékos van a csapatban .... ezen edzésen nem lehet változtatni ,sőt kb sehogy sem !Max bízni h az ellenfélnel sincs több...bár nekünk még a horihorgas Lahm is stukkolt egyet....ez eleg röhejes!
Az első pedig szerintem Edzői feladat és messze nem megoldhatatlan !Bár nem látom a jeleit!?
-
Az Iniesta Xavi Fabregas Busquets Song 5 bol meg kene lassan találni a legerősebb fel állást !
-
Végre egy meccs amit Sancheznek köszönhetünk , ezt is megeltuk!

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco