Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azzal hogy a cserepadot koptatja még nem fog gyorsabban beépülni, adni kellene neki is esélyt hogy kibontakozon, egyértelműen több játék percekre lenne szüksége neki is.Mezner2 írta:[
Nincs még 2 hónapja, hogy itt van a srác, ne beszéljünk már ökörségeket... Alig edzett egyelőre a csapattal, idő kell neki..
akkor cseréljék le 60 perc után. de annak semmi értelme, hogy majd megint bejön ha vezetünk 5 góllal (:D) és a tötyörgős fociba csöppen...Mezner2 írta:Nincs még 2 hónapja, hogy itt van a srác, ne beszéljünk már ökörségeket... Alig edzett egyelőre a csapattal, idő kell neki..JOseppe írta:Én is óriási butaságnak tartom hogy Neymar nem kap több játékpercet Tatától.Neymar sokkal komplettebb és egyben technikásabb játékos mint Pedró, igaz hogy a spanyol rúgott két gólt a legutóbb, de kettejük között akkor is óriási különbséget érzek tudásban.
Csak nehogy egy újabb Ibra sztory legyen ebből is, mint annó ami Pep estében is történt, vagyis magyarul nem szimpatizálnak egymással a felek.
Nincs még 2 hónapja, hogy itt van a srác, ne beszéljünk már ökörségeket... Alig edzett egyelőre a csapattal, idő kell neki..JOseppe írta:Én is óriási butaságnak tartom hogy Neymar nem kap több játékpercet Tatától.Neymar sokkal komplettebb és egyben technikásabb játékos mint Pedró, igaz hogy a spanyol rúgott két gólt a legutóbb, de kettejük között akkor is óriási különbséget érzek tudásban.
Csak nehogy egy újabb Ibra sztory legyen ebből is, mint annó ami Pep estében is történt, vagyis magyarul nem szimpatizálnak egymással a felek.
Montoya megint nem kerettag.visca el barca írta:neymar megint nem kezd...kicsit unalmas már h mindig ua. a kezdő. nem olyan acélos ez a malaga h egy montoya, vagy sergi robi nem kezdhetne...
Azért ezt még korai kijelenteni szerintem.Gareth Tello írta:Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Fabregas, Pedro.
Nekem egyre inkább kezd úgy tűnni, hogy Tata sem bízik jobban a fiatalokban, mint Tito...
!
ja, hát ez a statisztika arra vonatkozott, amikor annyira sérült volt, hogy a keretben se volt, ezért csereként se tudott beállni. a lényeg, hogy eddig azért elég jól felkészültünk ezekre. amikor tudták a többiek, hogy nincs messi a kispadon, aki majd megmenti a seggüket, akkor azért jó meccseket játszottunk. szóval annyira azért nem kell aggódni szerintem.Messithebest írta: a statisztika szép dolog, de azért ajánlom a PSG elleni visszavágót, amikor Messi kispadról jött be.
a statisztika szép dolog, de azért ajánlom a PSG elleni visszavágót, amikor Messi kispadról jött be.kristop írta:Barcelona have won the last 10 games in which Messi was not part of the match squad due to injury #fcblive Goals: 24-4 [via sport]Messithebest írta:Ez lehet az első lépés a Messi-függőség leküzdésére.
nyilvánvalóan gyengébbek vagyunk, de annyira azért nem vagyunk rosszak messi nélkül.
Barcelona have won the last 10 games in which Messi was not part of the match squad due to injury #fcblive Goals: 24-4 [via sport]Messithebest írta:Ez lehet az első lépés a Messi-függőség leküzdésére.