Mess2009-nek a válasz: Komolyan azért várod a 9-es játékot Alexistől, mert kilencesben játszik? Ő szélső, Tata is ott játszatja, a klub is oda vette. Tehát Asamoah Gyan (2) hátvéd?
Szerintem a taktikai feladatoktól, és nem a mezszámtól függ, hogy kinek mi a posztja, de ha nálad a mezszám a prioritás akkor áldásom rád.
Yokozuna írta: Alexis játéka most már tényleg felháborító. Nem tudom ki lát ebben az emberben valamit? Nem elég, hogy nincs épkézláb megoldása elől, de most már a labdavesztéseiből is egyre gyakrabban kontráz az ellenfél. Tello szerintem a jobb oldalon is klasszisokkal jobb nála.
Most jót nevettem, köszönöm. Alexis az idén rendre remek mezőnymunkát végez, a befejezésekkel sokkal kevésbé áll hadilábon (nem tudom mennyire emlékszel, de a Real elleni rangadót neki is köszönhetjük), gólpasszok, kulcspasszok terén pedig pazar megoldásai, meglátásai vannak. Neki is lehetnek rosszabb napjai (bár az egyik gólt abból szereztük, hogy a labda majdnem partvonalon túlra került, de megmentette és kulcslabdát adott).
Az utolsó részre pedig csak ennyit reagálnék: Tello nem hogy a jobb, de még a bal oldalon sem állja meg a helyét a Barcában.. egy Valenciában esetleg.
Elnézést a felfuvalkodottabb válaszért, lehet mindenkinek véleménye, de a kijelentéseid bírnak olyan súllyal, hogy így tudjak csak reagálni (és nem azért, mert az illető munkáját nagyon becsülöm).
Pedronak meg taps a mai teljesítményért, örülnék, ha konstans tudna ilyen formát mutatni. Ez az igazi Pedro.