mérget vennek rá h tátottszáju baratunk meg edmilson kezdo lesz, thuram max kispados, messi meg kap max 10 percet

én meg nem szeretném! ne játszunk real madridot, hogy csak azért jutunk tovább, mert szerencsénk volt! akkor úgyis kipergünk a köv. körben! sztem azt kapjuk amit érdemlünk!!! nagyon tartok a meccstől és nagyon szurkolok, h a srácok jól játszanak és ha megérdemlik, akkor jussanak tovább! de ha csak alibiznek és a pool lelép minket, akkor csak maguknak köszönhetik a srácok!!! szóval: forca barca!!! győzzünk meggyőző, jó játékkal!!!Ronaldinho #10 írta:Mondjuk tökjó lenne, ha LP' tök másnaposan játszák a barca elleni meccsetEnrique írta:Pool botrány 1
Pool botrány 2
Remélem hasznot lehet húzni ebből, de így is baromi nehéz lesz gyerekek a meccs, nagyon aggódom...![]()
![]()
![]()
Amúgy én is aggódom mint az állat... szintén már megfájdul a hasam, ha a verességre gondolok
Mondjuk tökjó lenne, ha LP' tök másnaposan játszák a barca elleni meccsetEnrique írta:Pool botrány 1
Pool botrány 2
Remélem hasznot lehet húzni ebből, de így is baromi nehéz lesz gyerekek a meccs, nagyon aggódom...
Majd kiderül! Ha Riise nem játszik, akkor igaz, amit írnak, ha játszik, akkor vagy nem igaz, vagy csak túloztak!lionelmessi19 írta:sportban nemgrecki írta: Az Index nem eléggé hiteles forrás neked????![]()
![]()
![]()
sportban nemgrecki írta:Az Index nem eléggé hiteles forrás neked????lionelmessi19 írta:tekintve arra, h index.hu
nem valószinű
de mindenesetre érdekes lenne, ha igaz lenne...![]()
![]()
![]()
Az Index nem eléggé hiteles forrás neked????lionelmessi19 írta:tekintve arra, h index.hu
nem valószinű
de mindenesetre érdekes lenne, ha igaz lenne...
A pool nem tud kontrázni, Crouchal és Kuyt-al nem lehet ezt játszani.Dos Santos írta:A Liverpool tegnap este megkapta a tökéletes receptet a Barca játéka ellen.Kérdés,vajon a Barca megtalálta e a Liverpool ellen.
tekintve arra, h index.huzsoltman írta:Ez igaz lehet?:http://index.hu/sport/foci/garazda0219/
Lyon,Lille el tudja intézni,hogy pénteken játszonBadi írta:Los Banditos írta:A BL-ben résztvevő csapatoknak a bajnoki után 4 napos pihenőjük lehet.adnak 3 napot
érdekes logika
Én inkább Iniestát kezdetném, és középcsatárt meg attól függően, h kit akarok játszatni a pool ellen.Los Banditos írta:
------------------Valdés--------------
---------Puyol-----------Edmílson---
---Oleguer---------------Zambrotta--
----------------Márquez-----------------
----Xavi----------------------Deco------
----Messi-------Guddy----Ronaldinho--
Ez lenne a kezdőm![]()
Aztán persze ha gubanc van jöhetne Ini,Saviola vagy éppenséggel Sammu.![]()