Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Visszavágók március 6-7lionelmessi19 írta:nem tudom, h most két hét után lesz visszavágó, vagy rögtön köv héten...?
Gio mostanság elég nagy darab [auto_cenzúra], ugyhogy maradjon, ami bevált: Oleguer, és ZambiJoga Bonito írta:Nálam így nézne ki az otthoni kezdőcsapat:
Valdés
Zambrotta-Marquez-Puyol-Gio
Xavi
Iniesta-Deco
Messi-Saviola-Dinho
nem, 5 ponttal vannak lemaradva, ami azt jelenti, hogy ha most kibírják a maradék negyed órát, akkor csak 2 pontra lesznek ,de nekünk még lesz holnap egy meccsünk.Ronaldinho #10 írta:Valamelyik fórumon olvastam, hogy rm beértek minket...
Igaz ez-e?
Nagyon remélem h nem...
Legyen igazadlionelmessi19 írta: A Bajnokok ligáját mi nyerjük....![]()
A Bajnokok ligáját mi nyerjük....lionel19 írta:Nem is tudom ki nyerhetné a Bl-t??? Egyedül csak a Manchester van formában meg a Celtic... szal a MU-nak áll a zászló nagyon..
Nem is baj, ha egy kicsit botladoznak. Nem kell egy magabiztos Pool.Los Banditos írta:Newcastle-Liverpool 2-1
![]()
![]()
Jajj de gonoszak vagyunkbarca99 írta:Jaja, ez jó meglátás. Dinho is feléledhet, ha besegít neki Zambrotta, plusz ott lesz Messi meg Eto'o, akire szintén jobban odafigyelnek, mint Guddy-ra vagy Giuly-re, esetleg Saviolára, így máris nagyobb az esélye, hogy jó formában játszik, és varázsol, mert nem jut rá annyi védő, nem lesz akkora ellenállás. 1-1 elleni szituban sztem nem kérdés, hogy Roni jön ki győztesen, ha ezután vki kilép rá és üresen hagyja Eto'o-t esetleg Messit...
Tökéletes felállás. Messi-t én tuti kezdőbe raknám, végülis Eto'o-t is. Még ha addigra nem lesz formában, akkor is többet ér mint egy Gudjonhsen. Már a puszta jelenléte is erőt ad a csapatnak, főleg Dinho-nak. Ha Marquez tényleg Vkp lesz akkor nagyon fogok örülni. Sokkal jobb mint Edmilson vagy Motta. Thuram remélem majd megállja a helyét ott Puyol mellett, a rutinja sokat segíthet majd Crouch ellen. Viszont ha majd Kuyt-tel vagy Bellamy-val kell versenytfutnia akkor nem tom mi leszEvilgrim írta:Tényleg nagyon jó!Remélem bajnok csapat leszEnrique írta:Frenki állllítóólag, így akarja pályára küldeni a csapatot a Liverpool ellen. Én teljes mértékben egyetértek ezzel, ennél jobb nem létezik.
Szerintem a maradék két meccs elég lesz, h Marquez és Thuram is megszokja a helyét.visca el barca írta:jo ez a kezdo 11, bár én tartok pár dologtol:
- eto'o és messi abszolut nincs formaban, nem is hinném h a liverpudli elleni meccsig nagyon belejönnének
- iden eddig kb 1szer jatszottunk ugy h kozepen thuram elottem marquez
ettol eltekintve nyernunk kell mindkét meccsen
Tényleg nagyon jó!Remélem bajnok csapat leszEnrique írta:Frenki állllítóólag, így akarja pályára küldeni a csapatot a Liverpool ellen. Én teljes mértékben egyetértek ezzel, ennél jobb nem létezik.