2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kérdésedre a válasz: Pedro. Az esetek nagy részében ugyanis Alves csak a védelemmel tolódik középre, a mögötte maradó teret viszont a szélsőnek kutyakötelessége lenne levédekezni. Nézd vissza a korábbi fordulókban kapott góljainkat, mindegyik ugyanarra a sablonra épül és mindegyik esetben az 1-2 méteres hátrányban visszafelé loholó Pedro-t fogod látni. Azt persze nehéz megítélni, hogy ez Pedro taktikai fegyelmezetlensége, vagy az előretoltabb játékának a hátulütője, de hogy egy komolyabb BL-csapat itt simán kivégezhet minket, az holtbiztos.Tarsi88 írta:Valamit kezdenünk kell a jobb oldali védekezéssel, mert ez már a sokadik gól volt amit onnan kapunk. Nem tudom, hogy Alves húzódik be túlságosan, vagy Pedro nem zár vissza rendesen, de erre megoldást kell találnunk minél előbb.
A meccs végén meg nem lett volna szabad, ennyire átadni a területet, mert majdnem megégettük magunkat miatta.
és nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt már nem is fogja kinőni. szerintem egy kisit tul értékelt a srác, marha messze van még xavi, iniesta sizntjétől, jelenleg fabregas is sokkal jobb jatekosStalkyard írta:Megint a kapunk előtt adta el a labdát szabadrúgásból(!). Ezért sem játszatnám Xavi posztján, sokszor felelőtlen, és túl laza.kristop írta:full támadás nélkül kérdezem, mit csinált thiago amivel ennyire kihúzta sok embernél a gyufát? a végén nem nagyon működött a stream, szóval valószínűleg lemaradtam róla, de nekem nem tűnt rossznak amúgy.
Megint a kapunk előtt adta el a labdát szabadrúgásból(!). Ezért sem játszatnám Xavi posztján, sokszor felelőtlen, és túl laza.kristop írta:full támadás nélkül kérdezem, mit csinált thiago amivel ennyire kihúzta sok embernél a gyufát? a végén nem nagyon működött a stream, szóval valószínűleg lemaradtam róla, de nekem nem tűnt rossznak amúgy.
egyformán hullagyenge mindkettő,rrobbiefcb írta:Ennél az Alexisnél még a legrosszabb Krkic is jobb volt...
(szvsz les volt)
Ezt valamilyen szinten nem bánom. néha kicsit erőltetett volt a fiatalok játszatása, csakazértis próbálkozások voltak. El fog jönni úgyis az idejük, ahogy Thiago is kiforrotta magát, és mostanában rendre a kezdőben találja magát.visca el barca írta:szégyen hogy az ilyen komolytalan sörmeccseken sem képesek a fiatalokat játszatni. vilanova egyértelmű h "fél" tőlük és abszolut nem számít rájuk.
Melyiket? És forrást, ha lehet!Barcaman1993 írta:Firefox írta:Hivatalos! Cristiano Ronaldo ismeretlen okok miatt kihagyja a Barcelona elleni mérkőzést!
(Barcaman1993 megfelel?)
Ezzel alapvetően egyetértek, de ma én sem vittem túlzásba a tartalékolást. A Granada az új edzőjével még nem vesztett meccset, otthon tavaly is jók voltak ellenünk, nem árt résen lenni.messideco írta:Nem megmondtam, hogy sem Montoya, sem Bartra nem lesz a cserék között sem?Akkor miért erőltetjük az b-ből való játékosfelhozást, ha csak nézik a meccseket?
Mivel a Mundo azokat írja pihenőket, akiket írtam valószínűleg tartom ezt a kezdőt:SuperMessi írta:Én őket küldeném ki:
VV-Adriano,Piqué,Mascherano,Montoya-Sergio,Thiago,Cesc-Tello,Messi,Alexis
Melyiket? És forrást, ha lehet!Firefox írta:Hivatalos! Cristiano Ronaldo ismeretlen okok miatt kihagyja a Barcelona elleni mérkőzést!
(Barcaman1993 megfelel?)