Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már hivatalos grammarnazi vagy, legalább ne használj rövidítéseket ("h")...sjd írta:Magyarul azt akarod mondani, h a hozzászólás megírásakor nem állt lehetőségedben szerkeszteni a kimásolt szöveget?
Magyarul azt akarod mondani, h a hozzászólás megírásakor nem állt lehetőségedben szerkeszteni a kimásolt szöveget?S.Agüero írta:A kezdőt a hivatalos oldalról másoltam, nem az én hibám, hogy nincs pont a végén.
Ja, értem.sjd írta:Sry, azt az egy "i" betűt nem láttam, és azt olvastam h a "Marca szerint a várható kezdőcsapaton is látszik, h hajtunk a 100 pontra."
Én meg néztem, h a Marca mégis miért gondolja ezt a saját maguk által írt kezdőről.
A kezdőt a hivatalos oldalról másoltam, nem az én hibám, hogy nincs pont a végén.sjd írta:S.Agüero írta:Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta and Pedro
S.Agüero írta:Plusz pontot teszünk a végére.![]()
S.Agüero írta:Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta and Pedro
S.Agüero írta:Plusz pontot teszünk a végére.
Sry, azt az egy "i" betűt nem láttam, és azt olvastam h a "Marca szerint a várható kezdőcsapaton is látszik, h hajtunk a 100 pontra."Gareth Tello írta:Szerintem kicsit már túlzásba viszed a grammarnaziskodást.sjd írta:Mármint hogy a Marca megmondta a saját maguk által összerakott kezdőről, h mi látszik rajta?![]()
Szerintem kicsit már túlzásba viszed a grammarnaziskodást.sjd írta:Mármint hogy a Marca megmondta a saját maguk által összerakott kezdőről, h mi látszik rajta?![]()
Mármint hogy a Marca megmondta a saját maguk által összerakott kezdőről, h mi látszik rajta?Gareth Tello írta:A Marca szerinti várható kezdőcsapaton is látszik, hogy nagyon hajtunk a 100 pontra
Egyszerűen nem értem, hogy minek ez a rekordbeállítás. Mire jó ez? Kb, hogy mondhassák, hogy húú rekord. Ilyenkor kellene a fiatalokat játszatni, az idősebb alapokat meg elküldeni szabadságra.Gareth Tello írta:A Marca szerinti várható kezdőcsapaton is látszik, hogy nagyon hajtunk a 100 pontra:
Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Fabregas, Villa.
Így állunk most a ligában:
37 meccs - 31 győzelem, 4 döntetlen, 2 vereség - 111-39-es gólkülönbség - 97 pont.
Azért örülnék, ha legalább minimális lehetőséget kapna egy-két fiatal, elsősorban Deulofeu, Sergi Roberto és Rafinha.
Azért érdekelne, hogy mi bajod volt Fabregasszal? Kifejezetten jól játszott, veszélyes volt a kapura, és jó labdákat is adott. A helyzetét jó lett volna, ha berúgja, de így sikerült. Egyszer benn, egyszer nem.sörvirsli írta: ON:
A tegnapi meccsen Thiago (kb egy normális labdát nem tudott megfelelő helyre passzolni) meg Fabregas is hozta a szokásos bizonytalan formáját,nem bánnám ha a szezon végén tiplizne mind a kettő!
Szegény Villának meg sajnos a sérülése óta nem nagyon megy.
Song viszont megint csak igen jó volt!
Engem mindig meglep, h itt is, meg az igazolások topikban is milyen magabiztosan jelentik ki emberek, hogy a klub kit akar leigazolni meg kit akar elküldeni. Szóval engem tényleg érdekelne, hogy hogyan juttok ilyen listák birtokába, azokon kívül az egyik napról a másikra egymásnak is ellentmondó cikkeken kívül, amiket az ElMundo és társai kreálnak?sörvirsli írta:Így van,nyilván marhaság amiket írok,meg biztos az is amit vezetőség csinál:
a LEHETSÉGES távozók listája: Thiago,Fabregas,Villa.
villat én is kitenném, bántoan béna a serulése óta. tegnap olyan ziccert hagyott ki, hogy még sanchez is csettintett egyetsörvirsli írta:Így van,nyilván marhaság amiket írok,meg biztos az is amit vezetőség csinál:
a LEHETSÉGES távozók listája: Thiago,Fabregas,Villa.
Gondolom a klub is azért akarhatja őket eladni mert már túl szuperek voltak az idén és egyszerűen túl fejlődték magukat,csak ez lehet az ok.
Tegnap is olyan jól tolták mind a hárman,hogy öröm volt nézni,remélem jövőre is ilyen hatékonyak lesznek ha maradnak!
de te tényleg nem tudom miért csodálkozol, amikor az ON után ISMÉT hatalmas hülyeségeket írsz le, mint már nem egyszer. persze fórum, persze mindenki nyilváníthat véleményt, de pont ezért mindenki el is mondhatja neked, hogy baromság amiket összehordasz néha.sörvirsli írta:Amúgy jobb ha észreveszed,hogy a több ezer hozzászólásos emberek itt a legnagyobb királyok és szakértők,ők mindent mindenkinél jobban tudnak és minden más nem rég regisztrált fórumtag az ő szemükben pár hónapos divatbarcás.